De stille kriser Landsindsamling til IAS’ hjælpearbejde.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Jeopardy af 7.b Sct. Jørgens Skole
Advertisements

Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
BUDGET, OPSPARING og LÅN
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Sang: Silent Night med Elvis Presley  Klik på mellemrumstasten for at skifte dias.
For at beskæftige sig med emnet, katastrofen i historiefaget
Irak Krigen.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Livets Ord April 2012.
Nationalparkmøde Anne Sophie Gamborg Dansk Skovforening 7. september 2010.
Det virker utroligt ! General Dwight D. Eisenhower havde ret, da han gav ordre til, at man skulle optage filmene og tage billederne.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Kommunikation af resultater
TSUNAMI.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Samarbejde med eller uden Service Level Agreement (SLA)
Hvis du har mad i køleskabet, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Net Profitability Guidelines
Hvad siger bibelen som socialt evangelisk arbejde? John Lorenzen Præst i Saralystkirken.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Af Tommie, Janne, Michelle og Louise
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Af: Nikolaj, Katrine, Bjarke og Helene..  World food programme.  På dansk: Verdensfødevareprogram.
Å.
Tørke og sult på Afrikas Horn
”Kaldet til kærlighed”
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Livets Ord September 2009.
At leve i Guds ubetingede kærlighed!
Nonceba Family Councelling Center, Khayelitsha, Cape Town, South Africa Sydafrika er det land i verden der har den værste statistik for børnevoldtægter.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus.
3. trin 2. trin 1. trin. 3. trin 2. trin 1. trin.
Verdens 7 underværker….
Psykoedukation til patienter med skizofreni
Hvordan påvirker NemKonto din hverdag…?. NemKonto, hvornår?
FKN struktur Generalsekretær InternationalKommunikationNational Sekretariat Styrelse Core Group Råd.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens.
10 roser til dig.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Dansk Flygtningehjælp i Mellemøsten/Syrien MENA 2013 Side 1.
Projekt Skærven Indsamling til renovering af Skærven.
Lidelsens problem (teodicé)
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Fra den hemmelige u-landsorganisation til ”hvem vil være millionær” 6. november 2009 PIL14 og Vagn Berthelsen.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Senior Festival Hvor ord svigter, ”taler musikken” Udarbejdet af: Peter, Younas, Katarina og Nina.
Stress En folkesygdom?.
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Om forfølgelse Kristne bliver stemplet som fjendtlige og udsættes for diskriminering, anholdelser, tilbageholdelser, tortur og endda offentlig henrettelse.
- Peru ligger på Sydamerikas vestkyst. - Det mest talte sprog er spansk. - Hovedstad: Lima, ca. 9 mio. indbyggere - Religion: 82% katolikker, 12 % evangeliske.
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Gud og kirken er som……?.
Foto til Salme 23.
Livets Ord Marts 2018.
“Glæd jer altid i Herren!” (Fil 4,4).
Guds arvinger og Kristi medarvinger
Præsentationens transcript:

De stille kriser Landsindsamling til IAS’ hjælpearbejde

Hej. Mit navn er Torben Madsen og jeg er leder af IAS. Verden råber på hjælp! Gennem medierne bliver vi bombarderet med behov, lidelser, umenneskelige forhold og nød. Vi fristes til at slukke, men så alligevel – ”jeg må da hjælpe, hvis jeg kan”. Ebola-epidemi rammer tusinder i Vestafrika Ebola-epidemi rammer tusinder i Vestafrika Kristne og kurdere i Syrien forfølges af Islamisk Stat Kristne og kurdere i Syrien forfølges af Islamisk Stat Flygtninge oplever krig og rædsler i Mellemøsten Flygtninge oplever krig og rædsler i Mellemøsten Hjælp!

De stille kriser Medierne dækker kun det, der tiltrækker seere og læsere. Derfor glemmer man nemt ”de stille kriser”- dem, medierne ikke dækker. Medierne dækker kun det, der tiltrækker seere og læsere. Derfor glemmer man nemt ”de stille kriser”- dem, medierne ikke dækker. Forskellen er, at ”de stille kriser” ikke får megen hjælp, fordi folk mest støtter det, der dækkes af TV og aviser. Forskellen er, at ”de stille kriser” ikke får megen hjælp, fordi folk mest støtter det, der dækkes af TV og aviser. Det betyder at mennesker, der er ramt af kriser og katastrofer, ikke får den fornødne hjælp! Det betyder at mennesker, der er ramt af kriser og katastrofer, ikke får den fornødne hjælp!

De stille kriser Eksempler: Over flygtninge er strandet i Norduganda pga. interne konflikter i Sydsudan Over flygtninge er strandet i Norduganda pga. interne konflikter i Sydsudan Over ofre for kraftige oversvømmelser pga. kraftig regn i Nubabjergene i Sudan Over ofre for kraftige oversvømmelser pga. kraftig regn i Nubabjergene i Sudan Sult og underernæring i Somalia og Østkenya Sult og underernæring i Somalia og Østkenya

De stille kriser IAS hjælper i de stille kriser! Med rent drikkevand, tæpper, telte, fødevarer i akutte situationer Med rent drikkevand, tæpper, telte, fødevarer i akutte situationer Med hjælp til flygtningebørn, så de får en tålelig hverdag midt i krisen Med hjælp til flygtningebørn, så de får en tålelig hverdag midt i krisen I samarbejde med lokale kirker I samarbejde med lokale kirker I samarbejde med missionærer og udsendte fra Danmark I samarbejde med missionærer og udsendte fra Danmark

IAS’ Nødhjælpspulje I dag samler vi ind til IAS nødhjælpspulje! For at kunne reagere hurtigt, har vi brug for at få fyldt vores nødhjælpspulje op. Nødhjælpspuljen gør os i stand til at hjælpe inden for få timer efter katastrofen er indtrådt. F.eks. Under Tsunamien i Sri Lanka, hvor vi allerede dagen efter, kunne sende den første hjælp til kirker på stedet

IAS’ Nødhjælpspulje Ofte resulterer nødhjælpspuljen i at flere penge bliver udløst. F.eks. ved AfrikaNu indsamlingen i 2011, hvor kroner fra nødhjælpspuljen udløste 1,6 millioner kr. til sultne i Afrika! F.eks. ved AfrikaNu indsamlingen i 2011, hvor kroner fra nødhjælpspuljen udløste 1,6 millioner kr. til sultne i Afrika! Og f.eks. til ofre for oversvømmelser i 2013, hvor kroner blev til over kr. til mad, tæpper og basale fornødenheder i Nubabjergene i Sudan! Og f.eks. til ofre for oversvømmelser i 2013, hvor kroner blev til over kr. til mad, tæpper og basale fornødenheder i Nubabjergene i Sudan!

Vil du hjælpe! Din hjælp nytter! Din hjælp gør os i stand til at formere pengene, så mange flere får hjælp! Din hjælp nytter! Din hjælp gør os i stand til at formere pengene, så mange flere får hjælp! Hjælp fra IAS er hjælp fra kristne ind i den givne situation. Det er et vidnesbyrd om Kristi kærlighed! Hjælp fra IAS er hjælp fra kristne ind i den givne situation. Det er et vidnesbyrd om Kristi kærlighed! Lige nu truer tørke og sult tusindvis af mennesker i Sydsudan. Lige nu truer tørke og sult tusindvis af mennesker i Sydsudan. I Somalia er der internt fordrevne flygtninge, der har brug for hjælp I Somalia er der internt fordrevne flygtninge, der har brug for hjælp

Tak for din støtte! Du kan give et engangsbeløb i gennem dagens indsamling. Pengene går ubeskåret til IAS arbejde. Du kan give et engangsbeløb i gennem dagens indsamling. Pengene går ubeskåret til IAS arbejde. Du kan også give med din smartphone på MOBILEPAY nr (oplys cpr-nr. hvis fradrag ønskes) Du kan også give med din smartphone på MOBILEPAY nr (oplys cpr-nr. hvis fradrag ønskes) Du kan give et fast månedligt beløb. Selv små beløb gør en stor forskel. Du kan give et fast månedligt beløb. Selv små beløb gør en stor forskel. Se på hvordan du overfører fast. Se på hvordan du overfører fast. Alle gaver er fradragsberettigede Alle gaver er fradragsberettigede

TAK FOR DIN GAVE! Hilsen IAS lederteam i Afrika MOBILEPAY nr