Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)"— Præsentationens transcript:

1 Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)

2 Lydighed Hvorfor er det, at Jesus udfordrer og opmuntrer os til at være lydige overfor ham, overfor Guds rige, overfor de værdier og den livsstil, som Guds rige bringer med sig? Hvad er det, som vi skal erfare, før vi forstår det?

3 Nyt, Kunstigt, men ikke forkert!

4 Penge v3 Når du giver almisse, må din venstre hånd ikke vide, hvad din højre gør, v4 for at din almisse kan gives i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig. (Matt 6,3- 4)

5 Næste-kærlighed Alt, hvad I vil, at mennesker skal gøre mod jer, det skal I også gøre mod dem. Elsk jeres fjender og bed for dem, der forfølger jer, v45 for at I må være jeres himmelske faders børn;

6 Bøn ”v7 Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer. v8 For enhver, som beder, får; og den, som søger, finder; og den, som banker på, lukkes der op for.” (Matt 7,7-8)

7 Nye måder at leve på… Bliv forsonet med din næste Elsk jeres fjender og bed for dem der forfølger jer Giv i det skjulte Bed enkle bønner Tilgiv jeres næste Brug faste som en livsstil Gør gode gerninger Vær ikke bekymret Tjen Gud og ikke penge Vær ikke fordømmende Del evangeliet med de, som er klar Behandl andre mennesker ordentligt Hør på Jesus og gør som han siger

8 v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)

9 Paulus brev til Filipperne v1 Hvis da trøst i Kristus betyder noget, hvis kærlig opmuntring, hvis Åndens fællesskab, hvis inderlig medfølelse betyder noget, v2 så gør min glæde fuldstændig ved at have det samme sind, ved at have den samme kærlighed, med én sjæl og ét sind.

10 Paulus brev til Filipperne v3 Gør intet af selviskhed og heller ikke af indbildskhed, men sæt i ydmyghed de andre højere end jer selv. v4 Tænk ikke hver især på jeres eget, men tænk alle også på de andres vel. v5 I skal have det sind over for hinanden, som var i Kristus Jesus,

11 Paulus brev til Filipperne v6 han, som havde Guds skikkelse, regnede det ikke for et rov at være lige med Gud, v7 men gav afkald på det, tog en tjeners skikkelse på og blev mennesker lig; og da han var trådt frem som et menneske, v8 ydmygede han sig og blev lydig indtil døden, ja, døden på et kors.

12 Paulus brev til Filipperne v9 Derfor har Gud højt ophøjet ham og skænket ham navnet over alle navne, v10 for at i Jesu navn hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden og under jorden, v11 og hver tunge bekende: Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære.

13 Paulus brev til Filipperne v12 Derfor, mine kære, I, som altid har været lydige: Arbejd med frygt og bæven på jeres frelse, ikke blot som da jeg var til stede, men endnu mere nu i mit fravær. v13 For det er Gud, der virker i jer både at ville og at virke for hans gode vilje. v14 Gør alt uden at give ondt af jer og uden indvendinger, v15 så I kan være uangribelige og uden svig, Guds lydefrie børn midt i en forkvaklet og forvildet slægt,

14 Paulus brev til Filipperne hvor I stråler som himmellys i verden v16 og holder fast ved livets ord, til den stolthed for mig på Kristi dag, at jeg ikke har løbet forgæves eller slidt forgæves. v17 Ja, selv om mit blod skal udgydes under mit offer og min tjeneste for jeres tro, så glæder jeg mig og glæder mig sammen med jer alle. v18 Glæd I jer ligeledes, og glæd jer sammen med mig! (Fil 2,1-11)


Download ppt "Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google