Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens."— Præsentationens transcript:

1 LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens medarbejdere der slider ekstra hårdt 2. Penge til kirkens ekstra indsats for at hjælpe mennesker i nød Det kan du give dem gennem Promissio!

2 KIRKEN HJÆLPER HVOR DEN KAN - Vi har ikke kun sat vores lid til støtte udefra, vi har også selv samlet ind til kirkens indsats. Og jeg er glad for at se det arbejde kirken gør, fortæller biskop Daniel Jensen Seyenkulo blandt andet i en kort indsamlingsvideo lavet af Den lutherske Kirkes partner i Amerika. Se videoen: https://www.youtube.com/watch?v=LXRvIld3ssg#t=141 Læs mere: http://promissio.dk/vi-goer/projekter/kirkens- kamp-mod-ebola/

3 STØT KIRKENS KAMP MOD EBOLA Scan koden og støt direkte med dit Dankort Eller indbetal din støtte via MobilePay 40 498 498 giro 607-1104 bank 2207-0062 262 753 Vigtigt: Skriv projektnummer 7956 + dit navn og adresse i meddelelsesfeltet.

4 MISSION MED HJERTE, MUND OG HÆNDER Promissio hed før Dansk Ethioper Mission promissio.dk | info@promissio.dk | 7356 1260


Download ppt "LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google