Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Af: Nikolaj, Katrine, Bjarke og Helene..  World food programme.  På dansk: Verdensfødevareprogram.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Af: Nikolaj, Katrine, Bjarke og Helene..  World food programme.  På dansk: Verdensfødevareprogram."— Præsentationens transcript:

1 Af: Nikolaj, Katrine, Bjarke og Helene.

2  World food programme.  På dansk: Verdensfødevareprogram.

3  Yde fødevarebistand til folk i nød(efter krig eller totalt ødelæggelse). Fødevare bistanden ydes også til folk der er ramt af hungersnød.WFP Er verdens største *humanitære bistandsorganisation. WTP udleverer maden til krigs ramte, kriser og naturkatastrofer ramte byer. Det er ikke en hjælp byerne kan tage i brug når de vil, men blot en hjælp til at opbygge samfundet ige  Deres mål er at have halveret hungersnøden i hele verden, inden år 2015.  WFP er baseret på frivillige bidrag fra regeringer, virksomheder og privatpersoner. http://www.wfp.org/about/donors/wfp-donors/2010 5 * humanitære: menneskevenlig http://www.wfp.org/about/donors/wfp-donors/2010

4  1. At redde liv og beskytte lokalsamfund i nødsituationer.  2. At forhindre sult og investere i katastroferedskaber og andre forebyggende foranstaltninger.  3. At genoprette og genopbygge lokalsamfund efter katastrofer.  4. At bekæmpe kronisk sult og underernæring overalt i verden.  5. At styrke de enkelte landes evne til at mindske hungersnød.

5  WFP’s hovedkvarter ligger i Rom (Italien).  Der er mange små kontorer rundt omkring i hele verden.  Der ligger et Nordisk kontor i København.  Ansætter også personer for en kort periode som eksperter, konsulenter m.m.

6 Meget høj sultprocent, over 35% Nogenlunde høj sultprocent, 20-34% Nogenlunde lav sultprocent, 10-19% Meget lav sultprocent, 5-9%

7  Den 10 November 2010: WFP har bragt mad ud til ofrene for *cyklonen i Myanmar. WFP har givet mad til mange af de mennesker, der var tvunget til at flygte fra deres hjem. Indtil nu har de givet ris til omkring 78.000 mennesker i kystbyerne Myebon, Pauktaw, Kyaukpyu og Minbya som det gik værst ud over. WFP forventer at omkring 200.000 mennesker får brug for fødevarehjælp i løbet af de næste 3 måneder. *cyklonen: tropisk hvirvelstorm.

8 WFP på Haiti.  Siden jordskælvet den 12. Januar 2010 har 3,5 mio. mennesker på Haiti modtaget fødevarehjælp gennem WFP.  Til trods for meget kaos, nåede fødevarehjælpen ud til 3 mio. jordskælvsofre inden for 6 uger.  WFP stod også for genetableringen af veje, havne osv. Se de mange tusind tons fødevarer, kunne nå frem hurtigst muligt.

9 The end  Billede af WFP da de ankom med mad, i November 2010.


Download ppt "Af: Nikolaj, Katrine, Bjarke og Helene..  World food programme.  På dansk: Verdensfødevareprogram."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google