Klostermarksskolen Strategi og visioner 2009. Visionsseminar 2008: 1)Værdianalyse 2)Visioner 3)6 Fokusområder 4) Prioritering 5) Arbejdsplaner Bestyrelsens.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dagbogsnotater fra en skolebestyrelse
Advertisements

Det nære og naturlige næste skridt
Rullende indskoling på Skovbyskolen.
Vision Ganløse og Slagslunde Skole
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Arbejdsgruppens og mødernes formål ARBEJDSGRUPPENS FORMÅL Det er os, der sørger for at vi her på skolen: • Stiller skarpt på vores skole-hjem samarbejde,
Præsentation Pædagogisk konsulent Erik Hønge Uddannet fritidspædagog Leder af en børnehave Leder af et fritidshjem SFO-konsulent Freelancekonsulent bl.a.
Trivselspolitik på Løsning Skole
Informationsmøde - Gug Skole 2014/15
Med særlig fokus på de tosprogede forældre
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Et væksthus for børn og voksne
Læringscentret og nye vejledningsformer
Frøslev-Padborg skole
R UGVÆNGETS SKOLE - F REMTIDENS SKOLE ! Helhedsskole – et udviklingsskoleprojekt 2012/13.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Politisk udgangspunkt Byrådet besluttede den 1. november 2010, at Fredensborg kommune skal have en ny skolestruktur. Ønsket er at skolerne bedre kan imødegå.
Forandringsteori Skørping Skole
RENOVERING OG UDBYGNING /03/14Christianshavns Skole.
Informationsmøde ny skolestartere 20. november 2013
Fjordbakkeskolen forældremøde
Velkommen Til Øster Snede Skole.
Vision Uddannelsesparate unge
Velkommen til Skovshoved Skole.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
VISION Det bedste til vore børn! Oplæg til Pædagogisk Råd.
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Folkeskolereform Version 1.0
- Hvad kan I forvente som forældre?
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Introduktion til skolebestyrelsen november 2011
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
O RIENTERINGSMØDE FOR KOMMENDE 0. KLASSE. D AGSORDEN Præsentation af Langsøskolen Fra børnehave til skole Ny på en skole Forventninger til forældresamarbejdet.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
Hvad betyder skolereformen for mig som elev på nordbyskolen?
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Tove Ditlevsens Skole Udbygning til fire spor specialklasse samt etablering af 100 fritidspladser.
Læreres vilkår for at udvikle en lokal naturfaglig kultur omkring natur/teknik - Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse.
Orienteringsmøde Torstorp Skole.
Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt.
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen.
Drømmeskolen i fremtiden fra et lederperspektiv 10. Juni 2015 Thomas Smidt, skoleleder.
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Vision mission værdier handleplaner
Pædagogisk Rådsmøde F olkeskolereform 6. Februar 2014.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Ahlmann-Skolens vision Trivsel og læring - i et trygt miljø med gode traditioner og engagerede og anerkendende medarbejdere, elever og forældre. 8 pejlemærker.
1 Faglige udfordringer og kommende initiativer på dagtilbudsområdet Ny Dagtilbudslov Læring, udvikling, omsorg og dannelse Pædagogiske læreplaner Krav.
Kvalitetsrapport 2009/2010 Nuancer og variationer - et billede af et mangfoldigt skoleområde. En afrapportering fra skoleområdet med fokus på initiativer,
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Vi designer børneliv, som giver livsduelige børn..
Behov for et servicetjek Fællesmødet 31. oktober 2015
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Vision Børn og unge oplever glæden ved at deltage i fællesskaber   Værdigrundlag Fællesskaber er en styrke – Forskellighed er et potentiale Målsætning.
Præsentationens transcript:

Klostermarksskolen Strategi og visioner 2009

Visionsseminar 2008: 1)Værdianalyse 2)Visioner 3)6 Fokusområder 4) Prioritering 5) Arbejdsplaner Bestyrelsens arbejde

Faglighed Fællesskab Personlig udvikling Skolens værdigrundlag

Størrelse Rammer og materialer Skolekultur mellem børn og voksne Indskoling og skolestart Fritidsordning og klub Fagligt niveau Gensidige forventninger Traditioner Trivsel og konsekvens Klostermarksskolens stærke sider

Fysiske og økonomiske rammer Profil og PR Den Grønne Skole Tilbud og services Udvikling af undervisningen Internationalt udsyn Fokusområder

Hvilke bygninger og undervisningsfaciliteter mener vi, at skolen har behov for i de kommende år. Hvilke økonomiske rammer skal vi skabe for at realisere disse behov. Fysiske og økonomiske rammer

Vi vil udvikle skolens synlige profil med udgangspunkt i kvaliteterne i det renommé, skolen har nu. Profil og PR

at skabe opmærksomhed om skolens samlede energiforbrug at inspirere til at inddrage og undersøge grønne teknikker og tanker i undervisningen Den Grønne Skole Vi ønsker:

Skal skolen udbyde mere end undervisning og pasning? Hvad skal det i givet fald være? –Forældrerådgivning? –Kantinedrift? –Ungdomsklub? –Lektiecafe? –Børnehave? Tilbud og services

Skal der arbejdes med særlige faglige linjer på visse årgange? Klasseopdelingen i 2. – 6. kl. Holddeling og differentiering? Udvikling af 10. kl. tilbud. Hvordan integreres it bedst, pædagogisk og teknisk? Udvikling af undervisningen Pædagogisk udviklingsarbejde:

Tage initiativer, som inspirerer lærere, elever og skolen som helhed til at ”tænke globalt”, hvor det kan integreres som en praktisk og naturlig del af undervisningen. Internationalt udsyn

Prioritere indsatsen Beskrive opgaver Tidsplan (1-4 år) Formulere kommissorier Nedsætte relevante udvalg Næste skridt!

Ansatte (lærere, pædagoger, pedel, ledelse..) Forældre (Med særlig interesse/knowhow) Eksterne (Konsulent, rådgiver) Bestyrelsen Visionsudvalg eksempel