FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 27 FEBRUAR. GOD KVALITET.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Om nærhed og distance mellem uddannelsesinstitution og praksisfelt
Advertisements

Uddannelsesseminar 25.August 2008 Horesta – 3f DK 1 De lokale uddannelsesudvalgs arbejdsopgaver og kompetencer Bruno Clematide.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
Ytringsfrihed og sygeplejersker
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KONFERENCE FOR SYGEPLEJERSKER I KOMMUNERNE 11.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VISIONER FOR UDDANNELSE TIL SYGEPLEJERSKER INDENFOR.
Forslag til Strategi for sygeplejens bidrag til udvikling og forskning ved de somatiske sygehuse i Vejle Amt År
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST – FAGLIGHED – TRIVSEL OG SYGEPLEJEFAGLIG.
Date :31 1.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. TR-OMRÅDEMØDE 18. MARTS 2013 OK 13 REGIONAL.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FAGLIGHED I EN OMSKIFTELIG HVERDAG.
Tillid Temadag for AMIR
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE FREMTIDENS LEDELSESSTRUKTUR – HVAD ER DER BRUG.
FS Sasmo Temadag for operations- og ambulatoriesygeplejersker Tirsdag den 27 Maj 2014 Uddannelseskonsulent Annette Kolding Rørvik, Center for HR, Region.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVILKEN INDFLYDELSE KAN OK-13 FÅ FOR TRIVSEL.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KRAV TIL OK 11 DET REGIONALE OG KOMMUNALE OMRÅDE.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. ARBEJDSTID SELVTILRETTELÆGGENDE.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
KL - Danske Regioner – FTF og Professionshøjskolernes Rektorkollegium præsenterer National strategi for velfærdsuddannelserne.
Uddannelseskonference 9. november 2012 Katja Kayser Koncerndirektør, Region Hovedstaden 9. november 2012.
På vej mod en region Nye muligheder Harmonisering. Kvalitet – effektivisering Den fremtidige specialeplanlægning Kompetencebehov i fremtidens hospitalsvæsen,
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Højskolen for Efter-og Videreuddannelse Interprofessionel Læring og Samarbejde 10. november 2013Chefkonsulent Kirsten Willemoes Knudsen 1.
Kodeks for offentlig topledelse
Social- og sundhedsuddannelsen - et kvalitetsløft til velfærdsområdet Kjeld Martinussen Vicesundhedsdirektør, Region Midtjylland.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE PRIVAT ANSATTE SYGEPLEJERSKER.
Kommuner og regioners perspektiv på revision af SOSU uddannelsen
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS.
1 Marianne Tewes, Hjertecentret Implementering af en klinisk retningslinje – effekt af et uddannelses- & træningsforløb for erfarne sygeplejersker Dokumentationskonference.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 20 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Hvordan sikrer vi god kvalitet i sygeplejerskeuddannelsen i en omstillingstid? Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland Februar 2014.
Integration af undervisning om kliniske retningslinjer i professionsbacheloruddannelsen - ideer og tanker Lea D. Nielsen, Cand. Cur, Adjunkt, UC Syddanmark,
INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE JOB MED LØNTILSKUD TIL FØRTIDSPENSIONISTER MØDE.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVILKEN INDFLYDELSE KAN OK-15 FÅ FOR SYGEPLEJEFAGET.
FORSIDEVARIANT 2 1 LEDER MIN LEDER MIT ARBEJDSMILJØ – OG HVEM LEDER HANS/HENDES? VED GRETE CHRISTENSEN, FORMAND, DANSK SYGEPLEJERÅD PÅ FAGDAG I KREDS MIDT.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE ER NUTIDENS KRÆFTSYGEPLEJE RETTET MOD FREMTIDEN?
Uddannelsespolitik set i et kommunalt perspektiv
Teori-praksis i sygeplejerskeuddannelsen
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KARRIEREUDVIKLING I DSR.
National strategi sammen med KL, Danske Regioner og Rektorkollegiet fordi: −Der er ubalance mellem den arbejdskraft, der er til rådighed, og arbejdsmarkedets.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVORDAN ER JEG EN GOD KOLLEGA? 1 DOG SÅDAN.
Lederkonferencen 9. juni 2010
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
Oplæg til 3. møde i udvalget vedr. professionsspor Formål og læringsmål.
KREDS MIDT TRÆF VELKOMMEN 1. INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst.
Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE DEN DANSKE BESKÆFTIGELSESPOLITIK - FØR, NU OG.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVORDAN FAGPROFESSIONELLE PÅVIRKES AF NEDSKÆRINGER.
Netværksledelse i den offentlige opgaveløsning
AKUT TEAM ”Hvad kan sygeplejersker byde ind med for at inddrage borgere og patienter i relation til den akutte sygdom” v/Gitte Nørgaard, Chef for Sygepleje.
FORSIDEVARIANT 2 HVOR ER AKUTOMRÅDET PÅ VEJ HEN? VELKOMST VED KREDSFORMAND ANJA LAURSEN Den 16. marts 2015.
Kvalitet i fremtidens sundhedsuddannelser Uddannelsespolitisk oplæg.
Den ny social- og sundhedsassistentuddannelse
Vidensbaseret praksis i botilbud
Introduktion til det tværsektorielle samarbejde om kompetenceudvikling
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Præsentation af Socialstyrelsens Praksiskonsulent-korps
FS Sasmo Temadag for operations- og ambulatoriesygeplejersker Tirsdag den 27 Maj 2014 Uddannelseskonsulent Annette Kolding Rørvik, Center for HR, Region.
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Kvalitet i uddannelsen
En stærk pædagogprofession i bevægelse BUPL’s nye professionsstrategi
Bydækkende netværk for kliniske vejledere
Øget professionalisme som resultat af fokuseret uddannelse v
Oplæg specialuddannelse i borgernær sygepleje
Bekendtgørelse 2016 Studieordning 2019.
Præsentationens transcript:

FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 27 FEBRUAR. GOD KVALITET I DEN KLINISKE SYGEPLEJERSKEUDDANNELSE – HVORDAN SIKRER VI DET I EN OMSTILLINGSTID.

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen FORMÅL MED DAGEN At give inspiration til udarbejde uddannelsespolitik inden for eget område. At drøfte udarbejdelse af uddannelsespolitikker, -strategi og –vilkår. At få forståelse for og inspiration til nye muligheder for uddannelse Fokus på gode studieforløb med henblik på at de studerende gennemfører uddannelsen. 2

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen UDDANNELSESPOLITIK I REGION MIDTJYLLAND 3 Der findes i dag politikker fra de gamle amter. Forhåndsaftaler omkring vilkår Strategi på efter- videre uddannelse Der er ingen fælles aftale i Region Midtjylland

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen UDDANNELSESPOLITIK SET I ET ORGANISATORISK PERSPEKTIV Perspektiver : -Sundhedsvæsenet er under stærk forandring -Stor reduktion i antal af sengepladser (28% medicinske senge) -Nye super sygehuse -Antal af studiepladser vil blive reduceret – såfremt der ikke tænkes nyt -Kommunernes rolle får større betydning i forhold til uddannelse -Kravene til de nyuddannede er blevet større -Øgning i antal kronikere - Rehabilitering -Fremsynsrapporten/uddannelsesreform – betyder det ny uddannelse ? -”Udvalg for kvalitet og relevans i de videregående uddannelser”. 4

FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. EN STÆRK SYGEPLEJERSKEUDDANNELSE FUNDAMENTET FOR DEN NYUDDANNEDE SYGEPLEJERSKE DSR´S ANBEFALINGER.

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen VÆRDIER FOR ANBEFALINGERNE 6

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 1. SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN SKAL RUSTE DEN KOMMENDE SYGEPLEJERSKE TIL AT VÆRE EN KOMPETENT UDØVER AF PROFESSIONEN Sygeplejerskeuddannelsen skal ruste den studerende til at være en kompetent kliniker Ændrede krav til sygeplejersker kræver faglige kompetencer på et højt fagligt niveau på alle niveauer. Udviklingen af fag og kompetencer starter på sygeplejerskeuddannelsen og forsætter hele arbejdslivet, livslang læring 7

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen DEN KOMPETENTE KLINIKER… 8 EvidensViden Patient- perspektiv Etik Indsigt Tvær- professionelt samarbejde Kliniske kompetencer Forsknings- forståelse Støtte Omstillings- parat

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 2. SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN SKAL GIVE BREDE KOMPETENCER PÅ ET HØJT NIVEAU OG KVALIFICERE TIL EN MANGFOLDIGHED AF KARRIEREMULIGHEDER En uddannelse med fagligt indhold, der sikrer brede kompetencer – en forudsætning for fleksibilitet ifht. opgavevaretagelse og mobilitet på arbejdsmarkedet Der skal kunne bygges oven på uddannelsen alt efter stilling, funktion og karriereudvikling – derfor vigtigt at uddannelsen danner basis for efterfølgende specialisering og videreuddannelse 9

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 3. SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN SKAL VÆRE PÅ BACHELORNIVEAU OG HAVE EN STÆRK KOBLING MELLEM TEORI OG PRAKSIS En styrke at uddannelsen indeholder både teoretisk og klinisk uddannelse – skal bevares og styrkes gennem øget kobling mellem teori og praksis Praksisrummet er centralt i de studerendes læring – undervisning i klinikken skal ske, hvor patient/borger er Teori og praksis kan kobles i ”det tredje læringsrum” med tid til læring og refleksion Udvikling af viden om læring af sygepleje, skal sikre så gode undervisningsrammer som muligt. 10

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 4.SYGEPLEJERSKEUDDANNELSENS VIDENSGRUNDLAG SKAL VÆRE FORSKNINGS- BASERET OG PROFESSIONSBASERET Uddannelsen skal være anerkendt for analytisk og refleksiv tilgang til håndtering af komplekse problemstillinger og udøvelse af evidensbaseret klinisk praksis Undervisere skal have solid forståelse for og erfaring med forsknings- og udviklingsarbejde, samt klinisk erfaring Der skal sikres permanente forsknings- og udviklingsmidler til uddannelsesinstitutionerne Forskning skal initieres med fokus på styrkelse af undervisningsindhold, tilrettelæggelse af grunduddannelse, efter- og videreuddannelser. Inddragelse af de studerende, hvor det er muligt 11

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 5. SYGEPLEJERSKESTUDERENDE SKAL UDFORDRES I TRYGGE RAMMER Uddannelse med mulighed for at dyrke og styrke talenter og særlige interesser. Skal være tilgængeligt for alle, der vil yde en ekstra indsats Grundig introduktion og forventningsafstemning til, hvad det vil sige at være studerende i klinikken Studerende skal have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af deres uddannelse De kliniske vejledere skal udfordre de studerendes teori og praksiskunnen 12

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 6. SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN SKAL BIDRAGE TIL INNOVATION OG UDVIKLING AF KLINIKKEN Skærpe de studerendes bevidsthed om at udfordre eksisterende praksisser og rutiner, så de kan bidrage til innovation af sygeplejen og sundhedsvæsenet Nyuddannede sygeplejersker skal have gode tekniske kompetencer, handlekraft og forståelse Klinikken skal understøtte udvikling og innovation og give plads til ny viden fra studerende og nyuddannede 13

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 7. UNDERVISERE OG VEJLEDERE PÅ PROFESSIONSHØJSKOLERNE OG I KLINIKKEN SKAL HAVE ET HØJT FAGLIGT NIVEAU OG INDGÅ I ET LIGEVÆRDIGT SAMARBEJDE Undervisere på professionshøjskoler samt vejledere og uddannelsesansvarlige i klinikken skal have et højt fagligt niveau, der understøtter de øgede krav til nyuddannedes kompetencer Kliniske vejledere og uddannelsesansvarlige skal have en pædagogisk og faglig uddannelse på master/kandidatniveau Undervisere og vejledere skal have solidt indblik i alle dele af uddannelsen. 14

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 8. UDDANNELSEN SKAL SIKRES GODE VILKÅR OG RAMMER PÅ PROFESSIONS- HØJSKOLER OG I KLINIKKEN Nytænkning af de økonomiske vilkår for professionshøjskoler og klinik Midler til sikring af høj kvalitet i uddannelsen, samt til udvikling af sygeplejerskeuddannelse, efter- og videreuddannelse og forskningsarbejde Anerkendelse af uddannelse som en kerneydelse i klinikken Arbejdsmiljø har betydning for kvaliteten af læring og udvikling af professionsidentitet De kliniske vejlederes vilkår skal være ledelsesforankret 15

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 9. DET SKAL VÆRE ATTRAKTIVT AT VÆRE ET KLINISK UDDANNELSESSTED Kvaliteten i den kliniske uddannelse skal være høj fagligt niveau. Nytænkning af tilrettelæggelsen af den kliniske uddannelse Indførsel af refusionstaxameter Økonomisk incitament Flere værktøjer til sikring af kvalitet og indhold Nytænkning af klinisk undervisning og nye praktikformer på tværs af sektorerne. 16

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 10. KVALITETSSIKRING SKAL OMFATTE HELE UDDANNELSEN Løbende evaluering og kvalitetssikring af uddannelse både på professionshøjskolerne og i klinikken Skriftlige evalueringer fra de studerende Indførsel af systematiske procedurer Årlig godkendelse af kliniske uddannelsessteder 17

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 11. UDDANNELSEN SKAL GENNEMFØRES OG UDVIKLES GENNEM PARTNERSKABER, SAMARBEJDE OG DIALOG Kollektivt ansvar at nå målene - kræver prioriteret ledelsesfokus både på uddannelsesinstitutionerne og i klinikken Styrkelse af partnerskaber på tværs Inddragelse af uddannelsesudvalg ved udvikling Tættere og forpligtende bånd mellem professionshøjskoler og universiteter og klinik. Inddragelse af relevante interessenter Udvikling og ændringer i uddannelsens indhold, form og tilrettelæggelse på baggrund af viden, behov og undersøgelser, samt forsøg i afgrænsede dele af uddannelsen Vigtigt at værne om det gode i uddannelsen 18

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen UDDANNELSESPOLITISK OPLÆG – KVALITET I FREMTIDENS SUNDHEDSUDDANNELSER 19

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen KL´S NYESTE UDSPIL 20 Next Practice Udvikling af det nære sundhedsvæsen Gennem bedre sundhedsuddannelser

FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. KLINISK VEJLEDNING PÅ SYGEPLEJERSKEUDDANNELSEN - EN UNDERSØGELSE BLANDT VEJLEDERE I REGIONERNE Et samarbejde mellem Danske Regioner og Dansk Sygeplejeråd Gennemført i foråret 2013

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen GOD KLINISK VEJLEDNING Vejledernes egne eksempler på god klinisk vejledning: Tværsektorielt patientforløb Refleksionsforum Studenterfokuseret læring Tværprofessionel problemløsning Case-baseret vejledning Rollespil Øvelse i patientkontakt Kompetencekort Quiz 22

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen STRATEGI FOR UDDANNELSESINDSATSEN Formål : Udvikling af uddannelsesindsatsen overfor de studerende Sikre godt læringsmiljø og gode uddannelsesforløb Attraktive uddannelser af høj kvalitet At uddannelse er en prioriteret opgave At studerende uddannes, så de besidder de faglige og personlige kompetencer, der kræves for at kunne varetage sygeplejerskens kerneopgaver. at kan rekruttere kvalificerede medarbejdere (sikre velfærden) At sikre gode vilkår for de kliniske vejledere. 23

BLANK 24

1. NIVEAU: Overskrift Arial Bold 2. NIVEAU: Brødtekst Arial Reg For at skifte fra Bold til Regular; klik på denne knap i topmenuen For at skifte tilbage klik på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED TEKST SPØRGSMÅL TIL GRUPPEDRØFTELSE Strategier for hvordan uddannelse af studerende tilrettelægges  Hvordan kan der skabes ensartede vilkår for kliniske vejledere og uddannelsesansvarlige ? kom med input !  Hvilke nye muligheder kan sættes i spil?  Tværgående uddannelsesforløb – er det en mulighed? 25