Kriminalforsorgen Elevdag 7. maj

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
MEDLEMSMØDE FOR LÆRERE +55
Advertisements

Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af emne 2.
Foreningsudviklingstesten
Overenskomst 2011 Kravindsamling   God debat! 1.
Administrationsseminar
Hvad er Meritvejen? Meritvejen er den direkte vej til at blive faglært og få svendebrev for erfarne chauffører og andre ansatte i transportbranchen. Være.
Værdigrundlaget i Greve
Breve og mails mvni-selandia.
Mette Andersen SDE Ansættelse af elev. Mette Andersen SDE
Deltagere Cirkelledere Cirkel I – målgruppe: normalklasser
Lederudvikling.
Gode råd og eksempler på faldgruber
Ungdomsuddannelse for unge med særlige behov STU-Træf 1. december 2009
med Tech College Aalborg
Godmorgen og velkomment til Fælles idéudviklings- workshop Kulturfestival BØLGEN.
Invention og innovation i teknologiundervisningen
GENFIND JERES SALGSKANALER I 2012 Aktivér jeres evner, til at præstere det bedste i kan, MAKSIMER JERES PERFORMANCE – Og bliv kundernes førstevalg.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Lærerprofessionen - en definition.
Refleksionsopgave Succesruten: Hvad har været motiverende for jer i denne proces? Hvad skete der? Hvem tog ansvar? Hvordan var humøret/stemningen? Hvordan.
Lederskab København.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Befolkningens it-parathed Kilde: Danmarks Statistik De 16 til 89-åriges internetbrug. Har aldrig prøvet og vil ikke kunne Har sjældent.
Udsagn 1 (Stillingsændringer) Den faglige organisation: ”Da Gurli Petersen har fået nye arbejdsopgaver fra 15. maj 2007, har hun krav på at få sin løn.
Demokratisk underskud i informationssamfundet?
Praktik i 07 læreruddannelsen Niels Grønbæk Nielsen
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
Informationsmøde d. 28/9 Optag august Praktik: 1.
UGE PLAN Mandag 07/10 Tirsdag 08/10 Onsdag 09/10 Torsdag 10/10
Konference Hotel Legoland, den 21. april 2010 De merkantile erhvervsuddannelser aktuelt nyt uddannelsesaftalens længde kæde-/koncerngodkendelser.
9. klasse Ranum Efterskole Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder.
Kodeks for offentlig topledelse
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Temamøde 18. marts 2009 Organisations- uddannelsen 2009.
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
2.lektion: Civilsamfund, stat, plan-, markeds- og blandingsøkonomi
FOPS arrangement den 18. maj 2011: ”Den gode proces for medarbejderne ved virksomhedsoverdragelse” Sådan har vi gjort.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
5. februar 2008Idrætsrådet1 Medlemstilskud  Til folkeoplysende foreninger (aktiviteter for kontingentbetalende børn og unge.  Alle medlemmer til og med.
Velkommen til inspirationsdag Kompetencestrategi – hvordan?
Nå ud med jeres budskab – få budskabet ind Konference om rådgivning af deltidslandmænd 5. oktober 2011.
Fakta om efterlønsreformen Fakta om 16. januar Joan Hansen Efterløn og Kurser Tlf.:
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Velkommen til Temamøde i SCKK den 8. oktober 2008 Kompetencestrategi - hvordan?
Obligatorisk selvvalgt opgave
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling Kompetenceudvikling af administrative medarbejdere.
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
Ledelsesrum Oplæg til refleksion
Efteruddannelse og kompetenceudvikling. Efteruddannelse før reformen Eksterne faglige kurser Kurser for hele faggrupper Skolebaserede kurser Pædagogiske.
Organisering Som vi plejer…… eller????.
Introduktion til KVIK Modellen Tovholderens rolle og opgaver
BygLandbrug 2005 Sådan leder du et dynamisk jordbrug!..set fra den ansattes side!
Erfaringer med at gennemføre en KVIK selvevaluering på SBi Susanne Tang Merit Statens Byggeforskningsinstitut.
Praktik i udlandet - en kæmpechance! PIU. Hvorfor praktik i udlandet? Fordi  Du får bedre internationale fremtidsmuligheder  Du udvikler større selvstændighed.
INFOMØDE OM SKOLEPRAKTIK
Virksomhedsrettede muligheder Virksomhedspraktik Ansættelse med løntilskud – efter 6 måneders ledighed –Offentligt –Privat.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Introduktion til KVIK Selvevaluering fra start til slut 27. september 2007 SCKK temadag.
Oplæg om de kompenserende ordninger
Karriereudvikling på dagsordenen. Hvorfor vil vi arbejde med karriereudvikling? For at udvikle strategisk vigtige kompetencer? For at fastholde og tiltrække.
HK Stat Fagfestival HK København og HK Sjælland 20. maj 2014 Sølvi Rask, og Eva Maria Mogensen,
Djøfernes internationale kompetencer. Hovedresultater Profil: De djøfere, der har en international karriere, har en ung profil, godt halvdelen er offentligt.
Bliv faglært i industrien – der er brug for dig Som voksen kan du blive faglært på kortere tid, end du tror. Se dine muligheder, og test hvor langt du.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Kompetenceprofil Arbejdsinstruktører. Hvornår er man en god instruktør? Hvilke personlige egenskaber skal den gode instruktør besidde?
Ansættelsesk-ontrakt og løn
Praktikvejledertræf PAU den 28/9 2015
Talentudvikling SOSU elever.
SOSU NORD, praktikken og elevplan
Ændring i praktikmål 6 for SSH
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Kriminalforsorgen Elevdag 7. maj

HK/Stat HK/Stat arbejder for at skabe værdi, styrke og muligheder i jeres arbejdsliv. Hvordan? Vi arbejder for: 1. Gode løn- og ansættelsesvilkår 2. At sikre jer en tidssvarende uddannelse 3. Kurser og konferencer for både elever og elevansvarlige 4. Fokus på fag og efter- og videreuddannelse

Ansættelsesvilkår Løn: To årig uddannelsesaftale = start på 3. løntrin. Hovedstaden: Provinsen: Transport og bøger: Mulighed for transportgodtgørelse, hvis I har min. 24 km fra hjem til skole Refundering af udgifter til bøger og undervisningsmateriale 3. år 12.669,71 kr. 4. år 13.379,65 kr. 3. år 12.314,74 4. år 12.970,07 I

Ansættelsesvilkår Pension: 10,65 % hvis du er fyldt 20 år og har 9 måneders anciennitet fra det offentlige eller kommer fra en ansættelse med arbejdsmarkedspension 15 % hvis du er fyldt 25 år og har sammenlagt 4 års anciennitet i det offentlige Hold øje med datoerne selv!

Udstationering i udlandet Grønland, New Zealand eller England? Udstationering skal planlægges i samarbejde med din elevansvarlige og arbejdsgiver. Udgifter kan refunderes. Se mere på www.HK/stat.dk eller www.iu.dk

Elevklubber/-netværk Elevklub i Roskilde fik ændret deres uddannelse. Elevklub ved Skat i Thisted har arrangeret faglige og sociale aktiviteter på deres arbejdsplads.

Mål for kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration Den uddannede kan udføre arbejdsopgaver og beherske metoder inden for de administrative hovedområder i en offentlig institution. Den uddannede har lært at udvise initiativ, selvstændighed, samarbejdsevne, kreativitet og evne til at rådgive og kommunikere, herunder om anvendelsen af it på den offentlige arbejdsplads over for borgere og brugere. Eleven får under uddannelsen konkret kendskab til, hvordan man på praktikstedet søger at omsætte beslutninger til praksis i en politisk styret offentlig institution. Eleven får også konkret kendskab til hvordan man tværorganisatorisk løser praktikstedets opgaver

Elevuddannelsen i kriminalforsorgen Hvad virker, og hvad kan vi gøre bedre? Lærer jeg det, jeg skal? - Hvad kan den elevansvarlige gøre for at sikre at eleven får løbende sparring på sin faglige og personlige udvikling? - Hvad kan eleven gøre for at reflektere over og tage stilling til sin uddannelse? - Hvordan kan man tilrettelægge evaluering og sparring, så det bliver husket af både elev- og elevansvarlige i en travl hverdag?

Fagprøvepris Uddeles til en fagprøve, der er relevant og nytænkende Skal være skrevet mellem 25. maj 2011 og 25. maj 2012. Præmieres med 15.000 kr. til HK/Stats kongres F