Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Udsagn 1 (Stillingsændringer) Den faglige organisation: ”Da Gurli Petersen har fået nye arbejdsopgaver fra 15. maj 2007, har hun krav på at få sin løn.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Udsagn 1 (Stillingsændringer) Den faglige organisation: ”Da Gurli Petersen har fået nye arbejdsopgaver fra 15. maj 2007, har hun krav på at få sin løn."— Præsentationens transcript:

1 Udsagn 1 (Stillingsændringer) Den faglige organisation: ”Da Gurli Petersen har fået nye arbejdsopgaver fra 15. maj 2007, har hun krav på at få sin løn genforhandlet”

2 Udsagn 2 (Ansættelsen) Den faglige organisation: ”Vi har tidligere indgået aftale om en betydelig højere aflønning for tilsvarende stillinger ved andre institutioner under Region Midtjylland. Vi kan derfor ikke gå under dette niveau”

3 Udsagn 3 (Forhandlingsberettigede organisation) a)Frie Funktionærer: ”Pernille er medlem hos os. Derfor skal vi forhandle hendes løn” b) Ansøger til ledig stilling: ”Jeg har aldrig været medlem af nogen fagforening, så jeg forhandler selv min løn”

4 Udsagn 4 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Vi vil gerne vide, hvad vi har at forhandle for. Vi vil også gerne have en opgørelse over tilbageløbsmidlerne, så vi kan se, hvor meget der er blevet frigjort i forbindelse med medarbejderes fratræden i 2006, og som vi har krav på bliver genanvendt til vores medlemmer”

5 Udsagn 5 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Vi vil ikke acceptere tillæg på under kr. 10.000 i årligt grundbeløb. Medarbejderne skal kunne aflæse det på lønsedlen”

6 Udsagn 6 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Vi har medtaget et forslag til en aftale om en lokal lønpolitik og et forslag til en aftale om tillidsrepræsentantens løn- og arbejdsvilkår. Disse aftaler skal være på plads, inden vi forhandler løn for den enkelte”

7 Udsagn 7 (Ved ansættelsen) Den faglige organisation: ”Hvis I fastholder dette løntilbud, ønsker ansøgeren ikke at modtage tilbuddet om ansættelse i stillingen. Hun kan let få job og få meget mere i lønningsposen andre steder”

8 Udsagn 8 (Ved ansættelsen) Ergoterapeutforeningen: ” Medlemmet vil gerne tage imod dette stillingstilbud, men vil ikke gå til den tilbudte løn, så vi kører sagen i tvisteløsningssystemet” Lederen: ”Hvis hun ikke ønsker ansættelse i stillingen på disse vilkår, ansætter vi en anden; hun er ikke den eneste kvalificeret ansøger”

9 Udsagn 9 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Ledelsen har pligt til at vurdere samtlige medarbejdere på institutionen, og alle på Ny Løn har ret til at få deres løn forhandlet én gang årligt ”

10 Udsagn 10 (Ved de årlig lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Alle medarbejdere skal på et eller andet tidspunkt tildeles funktions- og/eller kvalifikationsløn”

11 Udsagn 11 (Ved de årlige lønforhandlinger) Den faglige organisation: ”Da hun er tjenestemand, vil vi gerne have hendes tillæg konverteret om til løntrin. Det koster jo ikke institutionen noget”

12 Udsagn 12 (Ved de årlige lønforhandlinger) HK: ”Vi vil foreslå, at det beløb, Else Jensen efter forhåndsaftalen skal have for at have gennemført Forvaltningshøjskolens Diplomuddannelse, forhøjes til kr. 12.000 årligt” Lederen: ”Det kan jeg godkende. Beløbet efter forhåndsaftalen er for småligt”


Download ppt "Udsagn 1 (Stillingsændringer) Den faglige organisation: ”Da Gurli Petersen har fået nye arbejdsopgaver fra 15. maj 2007, har hun krav på at få sin løn."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google