Linjeuge fedme Hvad skal vi spise i dag?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
Advertisements

Flashcard-spil Kost - kostråd
Dias 1 – kompasset udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten
- en lille lektie i det rigtige
Dorte Færgemann Master i sundhedspædagogik
Ernæring sund & rigtig kost
med de helt rigtige svar
Lars Ovesen Sundhedschef Hjerteforeningen
Måltidssammensætning
Chokolade er en grøntsag !
Hjertevenlig kost i praksis
Hvilke hygiejneregler kender i? Snak sammen to og to!
Kost og træning.
Tallerken-modellen til konkurrencesvømmere
Kost til triatleter.
Løberens kost og ernæring
Oksekød kan vi ikke spise længere - Kogalskab!. Kyllinger kan vi ikke spise længere - Fugleinfluenza!
Mad til unge på høj- og efterskoler
Forvandl dit liv på 90 dage
Maden stiger dig til hovedet!
Energiomsætning hos mennesket
Opgave – mål maden Gå ind på
SUNDE BØRN LEGER & LÆRER BEDST
SUND LIVSSTIL DER BETALER SIG!
Livsstils hold forår
Tar´ sukkerstoffer livet af dig?
Kost og sygdom - Et velfærds-problem.
Danisco A/S Danskernes holdning til sukker, madvaner og interesse for ernæring og motion Resultatet er baseret på interviews med danskere over 15 år gennemført.
Husk at slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op.
- en lille lektie i de gode ting for kroppen
Oksekød vi ikke spise længere - Kogalskab!. Kyllinger kan vi ikke spise længere - Fugleinfluenza!
- kom i konkurrence form v/Thomas Nordal Rasmussen
Kabystjeneste Sundhed, ernæring og proviantering
KOSTPROGRAM 2013.
Sundhedsprofil. Hvor gammel er du? Hvilket køn er du?
De 8 kostråd Et sundt liv hænger ikke kun sammen med det, du spiser, men også med, hvor meget du bevæger dig – og med din livsstil i øvrigt. Samspillet.
Det afgørende er derfor , hvordan du spiser hver dag.
træningsprincipper og træningsforbedringer
6.1. Nøglehullet – et sundere valg 6.2 Fødevaregrupper og variation Spis noget fra alle fødevaregrupper hver dag og varier de produkter du spiser inden.
VITAMINER OG MINERALER
Fordøjelseskanalen.
Velkommen til uge 8 Ugens emner: Søvn – får du nok? Sult – mærk efter
Dias 1 – kompasset udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten
Oksekød kan vi ikke spise længere -
1. Vælger du det sunde brød? Tjek næringsdeklarationen, så kan du se, om det brød, du spiser, er sundt. Brødet er sundt, når det indeholder mange kostfibre.
Session 7 – Livsstil Undervisere:
KOST & TRÆNING.  CV  57 år, gift, 1 barn på 22 år.  Uddannet Børnehavepædagog og idrætslærer  Dyrket eliteidræt i 10 år, specielt 800 – 1500m  Uddannet.
Ninne Jacobsen Kostvejleder Exerzice Fitness Din krop er kostbar - Sæt dig selv i fokus.
Indtaget af kød og kødprodukter i gennemsnit pr. dag Piger 4-9 år 76 g Piger år 79 g Drenge 4-9 år 90 g Drenge år 119 g Kvinder år 82.
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning.
Diabetes Diabetes Mellitus. Hvad er diabetes? Forhøjet blodsukker pga. ingen eller relativ insulinmangel.
Fredsholm’s sukkerpolitik 2011-? Yvonne N Mourad, mor til Emma og Sebastian - på vegne af forældrebestyrelsen.
HVORDAN FÅR JEG MINE BØRN TIL AT SPISE SUNDT? -GIV DINE BØRN SUNDE KOSTVANER Kristoffer Schou Klinisk Diætist.
Skole Camp Sund og Sjov De 8 kostråd Anbefalinger Kulhydrat E % - heraf max 10 % fra sukker Protein E % Fedt25 – 35 E % For fedt.
Frokost Hvor kommer protein fra? Skummetmælk 7 g Bolle 6 g Røget laks 4 g Resten < 0,5 g I alt 28 g protein 40 g råt kyllingebryst, 25 g salat, 50 g peberfrugt,
TR90 ® Forvandl dit liv p å 90 dage. Mere end en TREDJEDEL af EU's voksne befolkning er nu overv æ gtige EU Situation
Landbrug & Fødevarer VIDSTE DU, AT… 2895 KJ = 690 kcal2961 KJ = 705 kcal 150 g popcorn indeholder flere kalorier end en stor portion brunch, som vist på.
Dette valgfag indeholder følgende emner: - ernæring
Unge fra 14 – 17 år ( Efterskole )
Unge og overvægt.
Nr. 6.1: (Kompas udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten)
VIDSTE DU, AT… 2095 KJ = 505 kcal 2961 KJ = 705 kcal
Seks veje til din sundhed
VIDSTE DU, AT… 2095 KJ = 505 kcal 2415 KJ = 575 kcal
Hjerterehabiliteringen Roskilde Sygehus
Nr. 6.1: (Kompas udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten)
FULDKORNS SUNDHEDSGAVNLIGE EFFEKTER
Møde m. 1. Hovedforløb 2015 kost og sundhed på skemaet
FULDKORNS SUNDHEDSGAVNLIGE EFFEKTER
Diabetes 1 Conducted by YouGov on behalf of Diabetesforeningen Fieldwork Dates:
Præsentationens transcript:

Linjeuge fedme Hvad skal vi spise i dag? Grovbolle sandwich med salat, gulerod og kylling.

problemstilling Hvad skal man undgå? Masser af enkeltumættede fedtsyrer – for specifikt at komme mavefedtet til livs Masser af kostfibre – for at give god mæthed og en god fordøjelse Masser af proteiner – for at fyre op under forbrændingen og give maksimal mæthed Masser af frugt og grønt – for at give dig en fyldt mave ved færrest mulige kalorier Få kalorier – for at holde energiindtaget nede på slankende 1500-1600 kcal Minimalt med sukker – for at spare dig for kalorier og holde blodsukkeret stabilt Hvad skal man undgå?

Hvad skal man ikke spise, hvis man godt vil tabe sig? problemstilling Hvad skal man ikke spise, hvis man godt vil tabe sig? Ost Ris Salt & Peber Sukker Sodium (Natrium) (IKKE FOR MEGET) Mad med mange kalorier, f. eks. En chipspose Ikke for mange mejeriprodukter

Hvad skal man gøre for at tabe sig? Problemstilling Hvad skal man gøre for at tabe sig? Man skal spise varieret og hvis man har svært ved det, kan man bruge Y-Tallerknen som en hjælp. Man skal motionere! I løbet af din kur skal du motionere og for at opnå det bedste resultat, som er det eneste der virker, er hvis du forbrænder flere kalorier end du har indtaget dagene før du træner.

De 8 kostråd

Nanna B, Frederik T, Kalle og Johannes. Smil og vær glad Made by: Nanna B, Frederik T, Kalle og Johannes. Smil og vær glad