Venligst dele disse information med din pastor eller din menighed, din familie for dine bønner i udbredelse for Døves og Tunghørendes sjæle rundt i hele.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

Noget at tale om…og tænke på
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Paulus en brik i Guds frelsesplan
Filipperbrevshymnen.
”Åndelige discipliner for disciple”!
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Livets Ord April 2012.
I er verdens lys Det skal handle om lys i dag og om det at være et lys. Her i efteråret og hen over vinteren, så er lyset noget af det vi allernemmest.
Opstandelsesfest.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Nøgler til menighedens vækst
Bjergprædikenen (3) Ønsker og evner. Tilskrevet og levet retfærdighed.
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Tid til lægetjek! Kaldet fra Kristus til den trofaste kirke! Filadelfia.
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Tag en gave til børnene Et pinse-opgavehæfte fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Lidelse, sygdom og forbøn.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Area-konvent 2013 ”FRED I VORE HJERTER” af DG Mona Østergaard Klit.
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Å.
”Kaldet til kærlighed”
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
”Religion er opium til folket”
”Kaldet til kærlighed”
Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Det gamle og det nye menneske. Ef 4, v17 Det siger jeg da og vidner om i Herren: Lev ikke længere som hedningerne, tomme i deres tanker, v18 formørkede.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
En menighed, der søger enhed
At vente på Guds time.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
Kate-QUIZ-mus.
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Forsager vi hykleriet og al dets væsen?. Tag jer i agt for de skriftkloge, som gerne vil gå omkring i lange gevandter og lade sig hilse på torvet og sidde.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
At byde den fremmede velkommen. Hvad siger Gud? v33 Når en fremmed bor som gæst i jeres land, må I ikke udnytte ham. v34 Den fremmede, der bor som gæst.
Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Forløsende bøn, kap.9.. Daniel 9:1-5 I Dareios’ første regeringsår – han var af medisk herkomst, søn af Ahasverus, og var blevet konge over kaldæernes.
Lede til Jesus – leve i Ham
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
569 – Her, mens alt er stille 1, S1 Her, mens alt er stille, bier jeg på dig, Herre, om du ville tale nu til mig.
198 – Jesus frem ad vejen drager 1, S1 Jesus frem ad vejen drager, Herrens Ånd er over ham; slægtens synd han på sig tager som det ydmyge Guds Lam. Se,
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
“Jeg er med jer alle dage indtil verdens ende” (Matt 28,20)
Pilgrimsvandring.
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
234_Jesus han er syndres ven 1, S1
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
Præsentationens transcript:

Venligst dele disse information med din pastor eller din menighed, din familie for dine bønner i udbredelse for Døves og Tunghørendes sjæle rundt i hele verden på Søndag den 8. juni DARE MINISTRIES Byder dig velkommen til Verdens Døves Bededag

Bønnetjeneste Bønnetime i lokale menigheder i alle over verden Søndag den 8. juni 2008

“…og hvis Mit folk da ydmyger sig i bøn, søger Mig og vender sig fra deres onde handlinger, da vil Jeg høre deres bøn i Himlen, tilgive deres synder og genoprette deres land.” 2. Krønikebog 7:14

Hvorfor vi beder? FORDI… Bøn er ikke gennem religion MEN i forhold med Gud Faderen. Det behøver kommunikation.

Hvorfor vi beder? FORDI… Vi er svage og kraftløse MEN vi husker og søger Hans ansigt.

Hvorfor vi beder? FORDI… Vi gjorde synder og fejl i perioder MEN vi har Jesus til at hjælpe os at overvinde.

Hvorfor vi beder? FORDI… Vi behøver at virke sammen at bygge til ære for Hans kongedom.

Hvorfor vi beder? FORDI… Der er nogle mennesker, som ikke kender Gud MEN vi vil bede for dem.

Hvorfor vi beder? FORDI… Der er nogen mennesker, som ikke valgte at følge Gud MEN vi ville stadig bede for dem.

1. Nationer Fred til afslutning af krig og terrorisme; Frihed fra fattigdom; Frihed fra forfaldenhed; Tilbede Gud, væk med falske afguder og materialisme.

2. Kristne Bed uden ophør for visdom og beskyttelse; Adlyd og tjene Herren af villigt hjerte; Vær trofast (Jakob 1:12); Vis Åndens frugt i deres liv (Gal. 5:22-23).

3. Ikke kristne (Ufrelste mennesker) Åbne deres øjne og sind til at kende sandheden; Find og tilføje i en lokale menighed, at lære om Gud, Jesus og den Hellige Ånd; Frelse; Overgive deres liv til Gud.

4. Menigheder Sætte og bevare Gud først i deres liv; Bevare at prise og tilbede i enhed; Opmuntre Kristne til at bruge deres åndelige gaver for Hans herlighed; Beskytte Døves Pastorer, missionærer, ledere, medlemmer, familier, unge og børn fra satans angreb.

Bønnens begæring: Vigtigst… En FREMSTØD BØN Fremstød på engelsk betyder PUSH P.U.S.H. P- pray = BØN U- until = INDTIL S- something = NOGEN H- happens = HÆNDELSE

“At få nationer tilbage på deres fødder, vi må først bøje ned vores knæ.” -Billy Graham Matthæus ev. 18:20

Power Point Præsentation produkt af Rev. John Graham med hjælp fra New Life Deaf Church medlemmer Linda Stewart-Pare Daniel Pare Patti Lalonde Lori Dolomont Shelley Guinn Oversættelse til dansk: Jan Tausen Zachariassen