FN WHO.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
“Forlægget ved den mundtlige prøve er eksaminandens synopsis, som er udarbejdet på baggrund af et problemområde, der er fundet egnet af læreren som eksaminationsgrundlag.
Advertisements

Resultater på tværs af Europa og Danmark
Dr. Wenceslaus Kilama, Chairman, Malaria Foundation International
Time of Fast •Historie: •Start i 1972 som økonomisk bistand efter aftale med YMCA world (WA) •Time of fast er rygraden i Y’s Men’s internationale fonde.
AFGHANISTAN Et land fuld af konflikter af Louise, Stine og Thilde.
Hvordan kan resultaterne fra Sundhedsprofil 2010 bruges i den regionale folkesundhedsstrategi? Bente Lauridsen Regionsrådets 1. næstformand og medlem af.
Irak Krigen.
WHO Regional Office for Europe Vaccine-preventable diseases and Immunization, Communicable Diseases Surveillance and Response Michala Hegermann-Lindencrone.
”Fatter vi Guds hjerte for de fattige”? Guds glæde gennem generøsitet.
Oplæg på REUN årsmøde 2004 Hedvig Vestergaard
Solarier Christoffer Johansen Professor, overlæge, dr.med.
”FRA SYGEFRAVÆR TIL ARBEJDSEVNE” 27. FEBRUAR 2013 KONFERENCE TORVEHALLERNE I VEJLE Sund By Sekretariatet.
Kommunal rehabilitering – hvordan lykkes vi med den
?. Globale børn - ta’r en tørn   Udvikle handlekompetence i forhold til børn og   unge i andre lande   At eleverne samarbejder på tværs og lærer.
Danskernes brug af nyhedsmedier 2013
Ratings af Sovereigns Diverse grafer. USA renter • S&P nedgrader USA 5. august 2011 • Det skaber usikkerhed og panik på markederne • Dette medfører ”Flight-
Sådan står det til med sundheden i Nordjylland - hvad kan sundhedsprofiler bruges til? - hvad er social kapital? Tine Curtis Forskningsleder.
Af: Nikolaj, Katrine, Bjarke og Helene..  World food programme.  På dansk: Verdensfødevareprogram.
Arbejdsglæde eller sygefravær
Tænk hvis det var dig.... Tænk hvis det var dig...
Undervisning Klasseundervisning Elevernes oplæg Fælles læsning
Nonceba Family Councelling Center, Khayelitsha, Cape Town, South Africa Sydafrika er det land i verden der har den værste statistik for børnevoldtægter.
UNESCO.
-The Food and Agriculture Organization of the United Nations (FN’s fødevare – og landbrugsorganisation)
Globale virksomheders produktion under en pandemi 1.Sikre at produktionen er så normal som mulig. 2.Sikre medarbejdere mod aktuel sygdomstrussel.
Ungdomsudvekslinger med ”Aktive unge”
Stigmatisering af pårørende Om respondenterne: 302 Besvarelser ud af 567 – 53% 79% Kvinder 62% Forældre til voksne børn 38 % Pårørende til personer med.
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
EU Hvad er EU EU er en union som blev startet for at sikre at der ikke kom flere krige i Europa. EU har ændret sig meget siden det blev startet i 1952.
Struer Kommunes Skolebiblioteker
Verdensklasseforskning er forudsætningen for banebrydende innovationer
Statistisk Forening 11.oktober 2007 Folketællinger : Traditionelle Registerbaserede og dem midt i mellem Anita Lange.
CLIFF DEANE Afdelingsleder Sanistål A/S 1. Totalleverandør til industri, service- og entreprenørbranchen Nettoomsætning 3,8 mia (2010) Ca varenumre.
Amerikanske Tilstande. Danskernes holdning til USA Ja: 24,3 % Nej: 59,7 % Ved ikke: 16,1 % Kilde: Catinet for CEPOS, juni 2008 ”Mener du, at der er elementer.
Vores projekt Om kreativitet.
Et godt liv for alle borgere Christina Krog, tlf. Om Sund By Netværkets strategiske satsninger og arbejdsmetode.
Broen til bedre sundhed – fremtidens voksne Borgmester Stig Vestergaard 3. Maj 2013.
Bundesrepublik Deutschland
Introduktion af forløbet. Forløbet sættes i gang gennem kickstart. Kickstart arbejder med de to første faser. De sidste to faser arbejder hver enkelt.
Jeopardy Tidszoner Jorden Vejret Jorden m.m.
Social kapital som internationalt konkurrenceparameter – den danske model på virksomhedsplan FAOS-seminar 19. maj 2008 FAOS Sociologisk Institut Københavns.
Kapitel 9 Klimaforandringer
Plantedirektoratets beretning
Plantedirektoratet Plantedirektoratets Orientering om kartoffelkontrol.
TRÆK VEJRET.
Jobsøgning i Europa ”Alle EU-borgere har ret til at søge arbejde i et andet EU-land” Behøver ikke arbejdstilladelse With financial support from the European.
:52 1. Hvilket land skal du på udveksling i? Evaluering af Workshop 2015 Navn 1USA 2Canada 3New Zealand 4Storbritannien 5Østrig 6Spanien 7Frankrig.
:54 1. Hvilken dag deltog du/I til afrejsemødet? Evaluering af afrejsemøderne 2015 Navn 1Odense den 16.maj 2Aarhus den 16.maj 3København den.
Peter Hasle, 2007 Social kapital og den samarbejdende virksomhed 21. juni 2007 på LO-skolen Peter Hasle Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.
Opgave 1 En velfærdsstat er en stat der tilbyder offentlighjælp til sociale ydelser. Der blev i 1933 lavet 4 lovkomplekser, som skulle sikre borgerne økonomiskstøtte.
En fremtid med muligheder: Fremtidens produktion i Danmark Jesper Bo Jensen, ph.d. Fremtidsforsker.
Mental sundhed et anliggende for folkesundheden? Sigurd Lauridsen Ph.d. Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet Projektleder DEA.
EUROPOL. 9L 1.EUROPOL 2015 – HAAG, HOLLAND - Rådsbeslutning Ikrafttrædelse den Start – EUROPOL Drugs Unit
Anden Verdenskrig 9A 1914 Verden før 1. verdenskrig Versailles-traktaten.
En verden med Trump.
Diskrimination på arbejdspladsen
Børns levevilkår Hvert 10. barn i Danmark er udsat for en eller flere former for omsorgssvigt såsom vold, seksuelle overgreb, alkohol- eller stofmisbrug.
Tag på udveksling!.
Danmark i EU og andre internationale sammenhænge
Arbejdsforhold Ansat hos Sanistål 2 Karrieremuligheder 3
”Som Faderen har udsendt mig, sender jeg også jer” (Joh 20,21)
Undervisningsmateriale til video om Auqatrace
Sundhed, forebyggelse og sundhedsfremme
Peqqinnissamik piorsaaneq Sundhedspædagogik
Virksomhedens sociale kapital
Livets Ord April 2018.
d. 29. oktober 2015 Direktør Bjarne Hastrup
VEJEN TIL #EP19dk.
Intro til Geografi FHF af Otto Leholt Intro til Geografi FHF.
Europa-Parlamentet – folkets stemme
Præsentationens transcript:

FN WHO

Hvad står bogstaverne for? WHO = World Health Organization Dansk = Verdens sundheds organisation.

Mission WHO’s mission er at sørge for at menneskerne for den bedst mulige sundhed. WHO en organisation, der skal sørge for at alle mennesker skal have det godt på alle måder. Når WHO sender deres medarbejder ud til de lande som der har stor nød, skal befolkningen have det godt både fysisk, psykisk og mentalt, og at deres velfærd har det så godt som overhovedet muligt.

Forfatning WHO’s forfatning/regler siger, er at sørge for menneskenes helbred. Deres hovedmål er at bekæmpe sygedomme og at sørge for at menneskerne har det godt i samfundet i hele verdenen. De prøver på at bekæmpe sygdomme, så som SARS, Malaria og AIDS, ved at udlevere vaccine.

Arbejdspladser De arbejder i : Belgien Brasilien Spanien USA Frankrig Italien Nederlandene Portugal Rusland Schweiz Egypten

Diverse WHO har bekæmpet mæslinger i mange år og i 1979 bekræftede de at sygdommen var udryddet. Det var den allerførste sygdom, i verdenshistorien der var blevet udryddet. WHO har udleveret vaccine til næsten alle der er smittet af malaria og bilharziose (en sygdom hvor parasitter lever i blodårerne). WHO regner og håber på at de har udryddet det om få år. Mæslinger

Lavet af: Tine Kjeldgaard Eskild Johansen Karina Lykke Rikke Green