Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med 30.913 borgere 177 borgere.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

PR KAMPAGNE.
SPØRGESKEMA HARDSYSSEL DISTRIKT Oktober Der afholdes årligt Sysselfejde for bæverne, hvad synes du om konceptet for dette arrangement?
Velkommen til dialogmøde!. ”Der skal skabes et levende og aktivt bymiljø på Rønne Store Torv” ”Der skal ske en nytænkning af de muligheder, de unge har.
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder på biblioteker Gentoftebibliotekerne 29. april 2013.
Kompetenceudvikling gennem SPIDO-konceptet
”Digitalisering & Lokalebooking ”
Hvad skete der med vores input fra sidste reformmøde i januar måned? Hvor langt er vi kommet med implementeringen? Hvordan følger forældre med i reformarbejdet?
Ballerup fra 50´erne til i dag Involvering af borgerne 2020-strategien For med og af i praksis.
Det frivillige foreningsliv i dansk idræt
Udvikling af beboerdemokratiet
Albanigade 54E, 1. sal ● 5000 Odense C ● tlf: ● Frivillighed og foreningsliv sat på spidsen Hjerteforeningen, Region Midt.
1 Hvordan gør vi bibliotekerne interessante for andre samarbejdspartnere i forhold til it-svage og it-læring? It for alle – nå ”glemte” grupper gennem.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Alt det praktiske v. Mona Hvid
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
4K-pårørendegruppe Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Gentofte, Rudersdal
Projektlederens rolle(r)
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
Et frivillighedssted og dets muligheder Frederikssund Mandag d. 19. oktober 2009.
Projekt It for alle Hanne Bjørn Susanne Kierkegaard -
Leder af Frivilligcenter Aarhus
EVA’s evaluering af 10. klasse Foreningen af 10. klasseskoler i Danmark, Trinity, Fredericia den 2. marts 2012 Kristine Bang Nielsen.
Rekruttering og motivering
Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l Frivillighed i danske idrætsforeninger August 2012 Temamøde,
- sikkert og enkelt netværk for ældre Greve Bibliotek Præsentation af AgeForce med fokus på seniorer, livslang læring og nye.
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
- sikkert og enkelt netværk for ældre
IT-Hjørnet på Gellerup og Hasle Bibliotek
Gør drømmen til virkelighed i KFUM og KFUK i distrikt nord/vestjylland.
Fremme af unges mentale sundhed
Folketingets Bibliotek og Oplysning
Forældremøde Sortedamskolen 2013/14
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Projekt It for alle Projektets deltagere: Hanne Bjørn, Roskilde Bibliotekerne Susanne Kierkegaard, Roskilde Bibliotekerne Kirsten Syska, Roskilde Bibliotekerne.
Fritidspas.
Realkompetence Organisationsudvikling Bruger-ledet-uddannelse Sten Krog Clausen – John Bertelsen Den Sociale Virksomhed Saxenhøj Kompetencestrategier i.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
Teknisk Råd Region Nord
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Sundhed & Patientstøtte Introduktionskursus Charlotte Kira Kimby, Sundhedschef.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
BROBYGNINGSPROJEKTET ”samskabelse af sundhed”
Tak for invitationen Christina sylvest Projektleder i
Pædagogisk Rådsmøde F olkeskolereform 6. Februar 2014.
Forebyggelsesafdelingen v/Morten Ørsted Rasmussen, Forebyggelseschef
Præsentation af resultaterne fra workshop 1 1. Workshop 1- hvad gjorde vi? Spor: Unge, uddannelse og beskæftigelse Tema 1 - Forebyggelse og sammenhæng.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale.
Netværksmøde, Region Midt og Nord 21. marts 2017
Årskursus i Hjertemotion
- Når integration begynder i børnehøjde
Opfylder vi kursisternes behov?
Hvordan møder praksis de nye lærere?
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Rehabilitering og hjemmehjælp
Frivillig - Alle vil elske dig…også kommunen.
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
Arbejdspladsernes Motionsdag, Formandsmøde 2018
Rådet for Socialt Udsattes konference om bisidderordninger
Inspirationsmodellen
RRR Modellen.
Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Indblik i medlemmer og aktiviteter i Guldborgsund Frivilligcenter 2013 Fra 170 foreninger – repræsenterer 2151 – har kontakt med borgere 177 borgere har henvendt sig med ønske om at yde en frivillig indsats 1016 borgere har henvendt sig med ønsket om af få hjælp 72 kurser /temadage for frivillige 195 Hjælp til opstart – sparring på igangværende projekter 660 hjælp til synliggørelse 905 møder afholdt i Guldborgsund Frivilligcenter

Aktiviter i dag PC’ projektet – lån 6 PC’ere med hjem i foreningen Ældremillionen - Der er 12 projekter i semifinalen om at vinde. Stem på de bedste 5 projekter, her eller i frivilligcentret inden d. 6.6 – højeste antal point vinder. Ufrivilligt Ensomme Ældre – plakat i A2 findes på Frivilligcentret og der følger en vejledning i at bruge Dialogplakaten med – alle kan hente en.

Et par af de tunge Forandring Fryder Hverdagshjælper for mennesker med angst og depression på vej ud af rehabilitering, Messen i Marts i Nykøbinghallen gav 6 frivillige heraf 2 bisiddere, Læsehesten har et bookingsysten under udarbejdelse, Spørg Far er helt nyt tiltag som gerne må tiltrække de praktiske mænd, Borgerinfo i lokalområderne – der er lige nu 4 aftalt, datoerne kommer på hjemmesiden. Slip Frivilligheden Løs Deadline for blomsterløg 15. juni, Halløj i Gågaden d. 15. august. Invitationen kan ses under nyhederne på hjemmesiden. Gråzoner Møde med centerchefer, oplæg til debat i foreningerne, Dialogmøde 12. nov.

To Inspirerende 8’ende klasse fra Sct. Josef Søstrens Skole skal i Social-Praktik Der er nu tilbud om at lære Mindfullness gratis i Guldborgsund Frivilligcenter Udenrigsstof Førstehjælp tilbydes Guldborgsund Frivilligcenters medlemmer af Dansk Folkehjælp Netbank kursus tilbydes af Danske Bank Kassererkursus tilbydes af Arbejdernes Landsbank ”En dag med SKAT” til Bisidderne Bisidder-begynderkursus udbydes af Center for Frivillig Socialt Arbejde, hjemtager af Menighedsplejen Lolland Det skal I glæde jer til Fyraftensmøde med Dennis Kristensen fra FOA og Johannes Bertelsen fra Frivilligt Forum som nogle af deltagerne Dialogmøde som i år bliver som en workshop/konference. Meget mere om det på hjemmesiden, når vi nærmer os.

Det jeg ikke når at sige noget om Ad Hoc-TjenestenDet Rådgivende Udvalg i Guldborgsund Kommune IT-HjælpenNetværksmøder for interessegrupper på tværs af foreninger SocialrådgiverkonferencenSelvhjælpsgruppe for angste Bisidder og rådgivning Udebesøg i foreningerne DET JEG NÅR AT SIGE ER - TAK! Det er en glæde at arbejde sammen med jer alle – Jeres indsats for de svageste i samfundet er bemærkelsesværdig og af meget stor betydning. Nu er der smørrebrød…. vi ses om 35 min.