Præsentation af Det Gode Køkken

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
HUNDE SPEED km h 34,4 HUNDE SPEED km h 34,1 HUNDE SPEED km h 32,8 HUNDE SPEED km h 31,9 HUNDE SPEED km h 31,8 HUNDE SPEED km h 30,9.
Advertisements

Dias 1 – kompasset udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten

Læreridentitet og professionalisme
Hvordan får du downloadet, installeret og konfigureret GSAK
Mere potentiale – mindre fare En mulig opgave? Pia Gjellerup Centerleder.
Information om Nøglehullet 2011
Velkommen til informationsmødet Et par nye adressebegreber
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Måltidssammensætning
Småtspisende ældre ”Vidste du at… småt er rigtig godt!”
Lønkommissionen Præsentation i Nationaløkonomisk Forening den 8. sept 2010 Niels Westergård-Nielsen,
Nyt fra I NTERBULL og fremtidige udviklingsopgaver Gert Pedersen Aamand og Anders Fogh.
Et fagligt løft af folkeskolen
Avlsværdital for ungdyrdødelighed Line Hjortø Buch.
Kom i gang med GSAK Hvordan får du downloadet, installeret og konfigureret GSAK Af ProsperoDK (aka. René Boe) Teknik-event i det mørke Jylland IV - 16/
GSAK Makroer Hvordan får du downloadet, installeret og konfigureret GSAK Af ProsperoDK (aka. René Boe) Teknik-event i det mørke Jylland IV - 16/
Virtual Building Products
februar februar 26. marts januar – festsalen set fra fysiklokalet 22. januar – festsalen set mod scenen 6.
Ændringerne Understøttende undervisning Uge-struktur ??
Arkitektur, lagdeling og pakker
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
Information om Nøglehullet 2011
Perlehønebryst Frisk blomme
Hvordan kan julemaden blive sundere?
Morten Vendelø7/2/20141 [Klubbens Bestyrelse] [4. marts 2010] Medlemsmøde i Sejlklubben Sundet om Klubudvikling.
OPGAVE Lav en opskrift til 5 personer: Kødsovs med pasta
Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr.
Tele- og dataudbud 6 kommuner i Midt- og Vestjylland
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
Mobile Atlas Creator (MOBAC) Prepare online maps for your mobile device Af ProsperoDK (aka. René Boe) Teknik-event i det mørke Jylland V - 12/ –
Mette Riis, fitness.dk 4. december 2007
Folkeskolereformen – på Bakkeskolen
12. Valg af afsætningsalternativ
Tilgængelighed - det handler om at være med!
Klik for at redigere titeltypografi i masteren Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren Skarven – en succeshistorie med store.
Dødfødte kalve Data fra november |
Klasser Modeller.
Aktivitetsbaseret Omkostningsstyring
Besøg fra Ålborg Universitet, Ballerup afd. Forskningsgruppen for Måltidsvidenskab & Folkesundhedsernæring - MENU 17. Januar 2012 Teori & praksis mødes.
Frederiksberg Ældreråd
Benchmarking | Benchmarking Virksomheds- analyse 1 Sammen- ligningstal Virksomheds- analyse 1 Sammen- ligningstal Virksomheds- analyse 2 Finans.
ETU 2008 | Elevtilfredshedsundersøgelse Erhvervsskolen Nordsjælland HTX (Teknisk Gymnasium) - Hillerød Baseret på 313 besvarelser.
1 Borgerpanelet i Silkeborg Kommune.
9. december Optimering af produktionsprocesser Ledelsessystemer som et nyttigt værktøj i optimeringsprocesserne Konsulent Christian.
v. Birgit Kjærside Storm
Kuvertprisen er 295,- pr. person
Kroppens funktioner og Den rette dosis
Introduktion og behovsafdækning Fokus på problemer med medicin og medicinhåndtering i hverdagen Forslag til løsninger Fastlæggelse af læringsbehov.
Grunde til at jeg elsker dig
Januar 2009 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag Uge 2. Anette Ø. Kl Tina H. Lone M. 6 Kl Britt H. 7 Kl Vinnie G. Gerda.
JULEFROKOST Næstved Lægecenter Tilmelding ”Først til mølle”
Dias 1 – kompasset udfoldet for variation og bevarelse af normalvægten
Opgave Nårvarerne modtages. Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet.
Unge fra 14 – 17 år ( Efterskole )
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Mild champignon- suppe
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Mild champignon- suppe
Gammeldags stegt kyllingelår
Møde m. 1. Hovedforløb 2015 kost og sundhed på skemaet
Dato: _______/_____ Kl: ___________________________
Præsentationens transcript:

Præsentation af Det Gode Køkken 03-04-2017

Det Gode Køkken – mad, smag, velvære Servicevirksomhed under Holstebro Kommune – Social og Sundhed Omfatter to produktionskøkkener og et modtagekøkken 45 medarbejder 03-04-2017

Modtagere af service fra Det Gode Køkken er: - ca. 600 hjemmeboende ældre borgere (visiterede borgere) - ca. 260 borgere i plejeboliger - 3 café - 7 skole ca. 1000 leveringer ) - 2 vuggestuer - 1 kantine 03-04-2017

Service Design 03-04-2017

Kernekunder 03-04-2017

Mellemtoft Middagsretten består af: 2 kg kød rå eller 1,5 kg tilberedt 2,5 kg grøntsager 1,5 l sovs 10 Biretter I hvert hus skal der være mel – kulør –salt –peber –margarine –krydderier. Opskriftsamling Vejledning / egenkontrol 03-04-2017

Bestillingsseddel middag Hus : UGE: 17 2010 Bestillingsdato: Dato: Madtilbud:   Kød Sovs Forret/ dessert Fredag Farseret svinekam, sovs 23/04 Citronfromage Lørdag Kogt laks, hollandaisesovs 24/04 Fersken, flødeskum Søndag Benløse fugle, sovs 25/04 Ris a lá mande m. kirsebærsovs Mandag Frikadeller, sovs 26/04 Hønsesalat på ananasring, flutes Tirsdag Kalvehjerter i flødesovs 27/04 Aspargessuppe m kødboller Onsdag Koteletter, sovs 28/04 Koldskål, kammerjunker Torsdag Kogt nakke, urtesovs 29/04 Rabarbergrød Heraf: Foret/dessert, diabetes portioner 03-04-2017

Grønsagsposer á 2,5 kg. Hus: Ærter Majs Blomkål Bønner Broccoli Gulerødder i skiver Karotter Rosenkål Blomkålsblanding Broccoliblanding Grønsagsblanding 03-04-2017

Diverse bestillinger Kage Pålæg Rugbrød Lune retter Grød Højtidsbestillinger Høstfest / julefrokoster m.m 03-04-2017

Uge: Hus: Produkter: Øllebrød Øllebrød ÷ sukker Proteinrigdrik   Produkter: Pris pr. stk Øllebrød a´1 l. 15,00 Øllebrød ÷ sukker Proteinrigdrik portioner 14,00 Rugbrød u/ kerner a´ 1 stk 14,00  Rugbrød m/ kerner a´1 stk. Rundstykker á 15 stk. 2,50 Birkes a´15 stk 4,00 Franskbrød 13,00 Bagte boller Rå boller Lagkage uden pynt 50,00 Fiskefilet, færdigstegt 150,00 03-04-2017

Pålæg, svin eller okse eller kalv Æblegrød Sveskegrød Jordbærgrød   Rå leverpostej a´ 1 stk. 20,00 Hamburgerryg á 20 stk. 35,00 Rullepølse Saltkød Spegepølse Diverse pølsepålæg 30,00 Pålæg, svin eller okse eller kalv a´20 stk Æblegrød a´4,7 kg 110,00 Sveskegrød 98,00 Jordbærgrød Tarteletfyld a´1 L 55,00 Tærte porrer 1200 gr. 80,00 Tærte spinat Ugens suppe Aftøringsservietter 160,00 Stegetermometer 150,00 Reje i spand 900 gr. 65,00 03-04-2017

Hus: Uge: Påske 2010 Produkter: Antal Høns i asparges a´1 kg   Antal Høns i asparges a´1 kg Sennepsovs a´1 l, til skiden æg Forloren Skildpadde a`1,7 kg Oksebryst, pålæg Ribbensteg rå, a´2 kg Vildsvin Patè - a` 800g Røget Ål ca 20 stk 500g Lakseroulade ca. 1kg Sild marineret lille spand a`1kg Ovenstående varer bestilles inden den 23. marts 2010 og varerne vil blive leveret den 31. marts Det hele kan fryses, bort set fra silden 03-04-2017

Produktionen 03-04-2017

Emballage 03-04-2017

Levering til Plejeboliger 03-04-2017

Maden kommer fra Vinderup 03-04-2017

Levering Mellemtoft. 03-04-2017

Klar til modtagelse 03-04-2017

Specielle arrangementer Dronningens fødselsdag Jul Nytår Påske 03-04-2017

Ferietilbud Maden leveres færdig i alle husene Diverse bestillinger bestilles som normalt. 03-04-2017

Fremtidsplaner Levering af købmandsvarer Bakeoff bestilling Bestille fra menukatalog Bestilling via PC data 03-04-2017

Ring bare, Vi er klar! 03-04-2017