Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afThor Lange Redigeret for ca. et år siden
1
Opgave Nårvarerne modtages
2
Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet. Placer følgende varer i køleskabet, skriv tallet på den rette hylde 1.Persille 2.Hakket oksekød 3.Mælk 4.Ost 5.Peberfrugt 6.Oliven olie 7.Kylling til optøning 8.Rå løg 9.Tomater 10.Salat 11.Margarine 12.Varm ret til nedkøling 13.Åben pålæg i skiver eks. Rullepølse 14.Frisk fersk laks
3
Opgave: når råvarerne er modtaget 1.Persille 2.Hakket oksekød 3.Mælk 4.Ost 5.Peberfrugt 6.Oliven olie 7.Kylling til optøning 8.Rå løg 9.Tomater 10.Salat 11.Margarine 12.Varm ret til nedkøling 13.Åben pålæg i skiver eks. Rullepølse 14.Frisk fersk laks Hvilke overvejelser har du haft med hensyn til den enkelte råvare 1.___________________________ 2.___________________________ 3.___________________________ 4.___________________________ 5.___________________________ 6.___________________________ 7.___________________________ 8.___________________________ 9.___________________________ 10.___________________________ 11.___________________________ 12.___________________________ 13.___________________________ 14.___________________________
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.