Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Opgave Nårvarerne modtages. Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Opgave Nårvarerne modtages. Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet."— Præsentationens transcript:

1 Opgave Nårvarerne modtages

2 Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet. Placer følgende varer i køleskabet, skriv tallet på den rette hylde 1.Persille 2.Hakket oksekød 3.Mælk 4.Ost 5.Peberfrugt 6.Oliven olie 7.Kylling til optøning 8.Rå løg 9.Tomater 10.Salat 11.Margarine 12.Varm ret til nedkøling 13.Åben pålæg i skiver eks. Rullepølse 14.Frisk fersk laks

3 Opgave: når råvarerne er modtaget 1.Persille 2.Hakket oksekød 3.Mælk 4.Ost 5.Peberfrugt 6.Oliven olie 7.Kylling til optøning 8.Rå løg 9.Tomater 10.Salat 11.Margarine 12.Varm ret til nedkøling 13.Åben pålæg i skiver eks. Rullepølse 14.Frisk fersk laks Hvilke overvejelser har du haft med hensyn til den enkelte råvare 1.___________________________ 2.___________________________ 3.___________________________ 4.___________________________ 5.___________________________ 6.___________________________ 7.___________________________ 8.___________________________ 9.___________________________ 10.___________________________ 11.___________________________ 12.___________________________ 13.___________________________ 14.___________________________


Download ppt "Opgave Nårvarerne modtages. Hvad bør du gøre af overvejelser, når du skal placere dine produkter på den mest hygiejnemæssige forsvarlige måde inde i køleskabet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google