Egebjergnettet Stiftende Generalforsamling for den midlertidige forening 24 oktober 2005.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Klar til håndtering af fritagelse af borgers fra Digital Post
Advertisements

Opsamling af ideer og forslag
Generalforsamling 2008 Valg af dirigent
Skolebestyrelsesvalg 2012
Generalforsamling Utterslevhøj Grundejerforening 19. marts 2013 kl. 19
Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2009 under FS K&T
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
Stiftende generalforsamling
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
Danish Offshore Industry Generalforsamling Danish Offshore Industry Danish Offshore Industry Velkomst ved formanden, Sales and Marketing Director Kai.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Senior Senior Erhverv Thy-Mors - kan også blive en del af din fremtid.
Frivillighed i Billund Kommune nu og i fremtiden
GF & Brødeskovparken Velkommen Generalforsamling 2009.
GF Brødeskovparken Generalforsamling 2011 Brødeskovparken 10. marts 2011.
Dansk Unicenter Brugergruppe Onsdag den 17 marts 2004.
Forældrerådslagning Keld Bjørbæk, Ungdomskonsulent Tlf
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
Februar 2007 GENERALFORSAMLING 2007 side 1 af 4 Vi har igen i år fornøjelsen at indkalde til den Ordinære Generalforsamling i DIN Grundejerforening I år.
Februar 2008 GENERALFORSAMLING 2008 side 1 af 4 Vi har hermed fornøjelsen at indkalde til den Ordinære Generalforsamling i DIN Grundejerforening I år fremlægger.
Generalforsamlingen 30. juni 2013
Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T Formandsberetning for SIG-hjerteinsufficiens 2008 under FS K&T.
Stiftende Generalforsamlink på Ry Park Hotel den 20/
GENERALFORSAMLING 2011.
Orientering om forslag til ny kontingentstruktur.
Fagligt indlæg 22. april 2004Bente Neerup1 Ny struktur på geodataområdet ? Ændring af den administrative struktur: Hvordan udnytter GI-sektoren de nye.
Projekt FOTdanmark fælles geografisk infrastruktur FOT Status lige nu og planer på det korte sigt Jørgen Grum – Kort & Matrikelstyrelsen Medlem af FOTdanmarks.
KBC/KBCM Stiftende Generalforsamling KBCM/KBC sammenlægning Godkendelse af vedtægter Valg af Formand, Kasserer og Bestyrelse 15. April 2013.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
DUBU oplæg til Interessentanalyse Kommunikationsplan
Økonomiseminar maj måned 2009 Mål: Langtidssikret fornuftig økonomi i SVØM. Skaffe nye indtægter i form af frie midler, som samlet set ikke belaster SVØMs.
Hvem er I ledere for? Grønsmutter Spirer Begge dele.
Nationalråd 2009 Valg af Tjenesteteamleder og kandidater til Tjenesteteam.
Velkommen til generalforsamling
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
VISION HVAD vil vi stræbe efter: HVORDAN når vi frem: HVILKE ‘områder er relevante: Oprettelser af projektorganisation – de overordnede rammer STRATEGI.
8. maj Folkeskolens nationale tests Karl-Åge Andreasen 2.
Dagsorden Introduktion til hinanden og opgaven
Dialogmøde 17. januar 2011.
Erhvervsakademiloven VISION: Udvikling af KVU og VVU Stærke KVU-miljøer med Faglig tyngde Forankring af ansvar, herunder for økonomi Ledelsesmæssig kapacitet.
Forslag til forlig mellem 3B og Kløvermarken Fællesmøde Juni 2008.
Velkommen til Vandrådet i Favrskovs Generalforsamling 2012 Lyngå d. 12/ A.Vi starter med spisning ! B.Christian Chr. Fra PC brødboring fortæller.
Bestyrelsen fremlægger forslag til nedlæggelse af Nordborg Golfbane ApS Medlemshøring om forslaget Mandag d. 26. oktober 2009 Ekstraordinær generalforsamling.
SundhedsFagligt Indhold SFI gruppen.  Mange klinikere, fagligt forum, ikke alle føler sig forpligtet af beslutninger man er med til at tage  Styregruppe.
NYHEDSBREV Årgang 6, Nummer 1, marts 2009 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Michael Ørnø,
HALPROJEKTET OG LOKALPLANEN  Generalforsamling 2005: Haludvalg nedsættes.  Lokale medier kontaktes, interesse for hal formuleres overfor kommunen. 
Herning Kommunes Handicapråd Høringer Nyborg Strand d. 9. juni 2008.
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Generalforsamling Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning v/Bjarne Ø. Olesen 4. Aflæggelse af regnskab v/kasserer Johan.
Grundejerforeningen N. P. Danmarksvej og Birkevænget Velkommen til ekstraordinær generalforsamling mandag d. 14 marts 2016 Kl Valg af dirigent.
Lystoftegård -møde i brugergruppen den 21. juni 2016.
MØDE MED ARBEJDSGRUPPERNE DEN 7. MAJ Opfølgning på moderniseringsprocessen Tidsplan for efteråret 2008 og 2009: milepæle  Juni-november 08: arbejdsgrupperne.
MØDE MED ARBEJDSGRUPPERNE DEN 7. MAJ Forberedelse til bestyrelse 1 OPGAVER: Styrelsesgrundlaget: Udarbejdelse af vedtægt og forslag til forretningsorden.
BMS Herlev Klubmøde 22. oktober 2015: Sammen flytter vi klubben.
Ekkodalen - bofælleskabsmøde torsdag, den 13. oktober 2016.
Dialogmøde om etablering af Strandrensningslaug
Valgkredsmøder 2016 IT-udvalget.
Arbejdsgruppemøde om Holmen
BYSTÆVNE 2016.
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Hjertecafèer - tilbageblik
Arbejdsgruppemøde for Holmen
Orientering omkring Budget
Tidsplan for det administrative arbejde med rammeaftalen
Fremtidens mål for SAB 23/5 – 2018 Formål med mødet: At sammensætte en styregruppe, der kan træffe overordnede beslutninger samt varetage SAB’s samlede.
Afdelingsmøde den Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt! 1
Fra anledning til udvikling
Bestyrelseskursus Foreningen for ATAKSI/HSP 3. oktober 2015
Status fra tagudvalget
Præsentationens transcript:

Egebjergnettet Stiftende Generalforsamling for den midlertidige forening 24 oktober 2005

Agenda 1.Status (mødet den 22. september) 2.Spørgsmål og svar 3.Afstemning (stiftelse af foreningen) 4.Vedtagelse af vedtægter og kontingent 5.Valg af bestyrelse 6.Næste trin 7.Eventuelt

1.Mødet den 22 September

Beslutningen i maj: •Der nedsættes en lille arbejdsgruppe, der forbereder materiale til det næste møde i den store gruppe torsdag den 22. september. •Den lille gruppe består af: Birger Lund, N. Henrik Jensen, Bent Kristensen, Jørgen Jørgensen, Christian Sørensen og Thomas Seeberg. •Første møde i den lille gruppe er torsdag den 9. juni kl. 20. •Der skal tilvejebringes et konkret PR materiale rettet mod forskellige husstandes typiske behov. •Materialet skal konkret præsenteres for den enkelte husstand ved at den store gruppe ( + nogle flere som fanges ind med lasso) deler kvarteret imellem sig. •Vi skal have set på vedtægtsforslaget igen og overveje, om vi skal gå direkte til en stiftende generalforsamling, eller vi skal stile mod en to-trinsraket med en interimsbestyrelse først. •Denne afgørelse kan træffes, når resultatet af dørklokkestemningen er gjort op.

Gruppens aktiviteter siden sidst •Har mødtes hver anden uge. •Har oprettet egen hjemmeside egebjergnettet.dk •Har udarbejdet PR folder (ikke omdelt). •Har udarbejdet regneark til estimering af besparelse for den enkelte husstand (istedet for forbrugergrupper). •Har fået fast plads til indlæg I Egebjergbladet. •Har udarbejdet forslag til vedtægter for midlertidig forening.

Besparelsesberegning

COMX

TDC (Ballerupnettet)

NESA

IPPC

Oplæg til næste trin på vejen •Første trin er dannelsen af en forening, der skal finansiere en professionel opstilling af et projekt og professionel støtte til gennemførelsen af det. Afhængig af projektets størrelse og ambitionsniveau kan en sådan rådgivning koste fra til kroner. •Andet trin er så i samarbejde med den professionelle – og uafhængig - rådgivning at få opstillet et konkret projekt og så få samlet det nødvendige antal interessenter for at gennemføre projektet på de vilkår, man er blevet enige om.

Fase 1:Midlertidig forening 1.Skaffe min ?? medlemmer til finansiering af ekspertbistand til udbud. 2.Medlemmerne indskyder et engangs- kontingent (200Kr?) som modregnes kontingentet ifm tilslutning til den endelige forening. 3.Afvikles efter etablering af den endelige Egebjerg Antenne og Bredbåndsforening

2. Spørgsmål og svar

3. Afstemning

4. Vedtagelse af vedtægter og kontingent

5. Valg af bestyrelse

6. Næste trin

Hvad er kravene? •Hvad er det vi vil være fælles om? –Klare definitioner om de opgaver, vi ønsker at løse i fællesskabet •Hvordan skal vi så samarbejde om de fælles mål? –Klare definitioner af samarbejdsmåden, og den økonomi vi forpligter om til •Hvilke frihedsgrader stiller vi krav om i vores samarbejde om de fælles mål? –Hvilke frihedsgrader skal der være for den enkelte forening og for det enkelte medlem? –Er det "en for alle og alle for en", eller er målet "personlige individuelle valg"

7. Eventuelt