Earth Hour Idékatalog Inspiration og ideer til din virksomhed.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
Advertisements

PR KAMPAGNE.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Årsmøde 2013 i NORDFYN. Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN.
Electrolux Marketing koordinator, web Michael Skrydstrup HR Konsulent Anne Mette Hildebrand Udvælg en elev, der skal sige til, når der er gået 5, 10 og.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
12. marts 2013Årsmøde Orientering fra udvalg - facebook Gammel gruppe nedlagt Spritny gruppe oprettet 1. marts Lokalafdelingnordfyn Mål: levende,
Flickr.com – online billeddeling
LÆSNING på Ahlmann - Skolen
NemID og Fællesskema 2014 v/Signe Hansen Blegmand
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling.
Skolereformen - mål Ambitiøst løft af folkeskolen: •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder for at tage.
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Miljøråd på Læreruddannelsen Zahle (Kommissorium) Der oprettes et miljøråd på Læreruddannelsen Zahle i forbindelse med deltagelse i projektet Grønt Flag.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Roskilde Gymnasium Grøn skole Planer for året. • Genbrugsdage – – glemt tøj?? – lommeregnere/pc’er/mobiler??? • Kortlægning af energi- og vandforbrug.
Alle vores sponsorere skal betragtes som samarbejdspartnere
Carbon20 projektet i Green Cities Kommunerne. CARBON 20 | 28. FEBRUAR | 2011 | INDLÆG | DEN GRØNNE DAG Carbon20 projektet har til formål: - at udbygge.
Skabelon til strategisk plan
Beretning for år 2001 Fremtiden.
ESCO Energy Service COmpany
Målsætninger på klima- og energiområdet
© Powerpointdesign.dk PR-udvalget © Powerpointdesign.dk •Professionelt netværk på tværs grænser, fag, køn, generationer mm. •Verdensomspændende.
Inspiration og viden i din hverdag RANDERS BIBLIOTEK.
Hverdagens Helte i Danfoss Floor Heating
Vores ide er at lave en mobilchip
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Værdistrøms-analyse (Vejledning)
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
Hvad handler det om og hvordan kan kommunerne samarbejde?
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Brugstedet.dk Eksempelsamling ”Geodata skaber værdi” Nils Bo Wille-Jørgensen Grontmij.
Fælles vejlederdag 7. juni Indtil nu! 24. – 28. januar 2011: Besøg i Skotland. 24. marts 2011: Fyraftensmøde – inspiration. 8. – 9. august 2011:
Styr på Sundheden Projekt Styr på Sundheden Baggrund: erfaringer fra SpS pilotprojekt Hovedprojekt 4 år – 20 skoler i 20 kommuner Følgeprojekt 2 år – 6.
Bachelorprojekter i fysik og nanoscience
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Præsident Introduktion til arbejdet som klubpræsident Præsident1.
Hannover Messe 2015 Fakta: april Turen inkluderer:
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Hvad er Klimakaravanen? Hvad er der på hjemmesiden?
Hvordan får man mest ud af Forældreintra
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
Usability – øvelse: Brugertest Arbejdet frem mod den endelige usability-rapport Forberedelser til brugertest Dagens øvelse.
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Office 2003 kampagne Gitte Casparij, Marketing Manager.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Projekt Lavet af Jonas og Marcus. Idéen går ud på: Idéen går ud på at når man sætter nøglen i hoveddøren tænder lyset i entréen. Lyset slukker efterfølgende.
Fra idé til virkelighed Eventpraksis. Eventens 3 perioder 1.Præproduktion 2.Produktion 3.Postproduktion.
AT at udvælge endelig sag og formulere problemformulering.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Synliggør dit lederskab med et nyhedsbrev. Dette er værktøjet for dig, der vil Sikre at dine medarbejdere har fokus på de vigtigste emner eller udfordringer.
Velkommen Som medlem er du medejer Co-op betyder samarbejde
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
Inspiration til at udbrede NemSMS til borgere
Levnedsmiddelselskabet
Det blå byrum er en unik kulturel scene
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Tænd for livet Lørdag den 30. marts 2019 kl
HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Præsentationens transcript:

Earth Hour Idékatalog Inspiration og ideer til din virksomhed

Sæt kulør på den mørke time Den 23. marts 2013 kl går Earth Hour kloden rundt. Fra Sydney til Seoul og Brazil til Bangkok sætter kommuner, byer og virksomheder sammen fokus på klimakampen med én times mørke. Vi har samlet en vifte af ideer og forslag til særlige aktiviteter i den mørke time, som kan synliggøre jeres deltagelse og samle virksomheden omkring den gode sag – på både det store og lille budget. Find gerne selv på flere!

Lav en klimaaftale med WWF Med en klimaaftale lover virksomheden at: - Nedsætte en arbejdsgruppe for klimaarbejdet, der bredt repræsenterer virksomheden. - Udarbejde en opgørelse for udladning af drivhusgasser på basis af seneste regnskabsår. - Opdele og kortlægge udledninger i virksomheden, egen brug af fossile brændstoffer, samt forbrug gennem købte varer og services. - Fastsætte mål for reduktioner. Spred budskabet Vær med til at sprede budskabet ud til Jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vis Jeres engagement ved f.eks. at gøre baggrunden på Jeres hjemmeside sort, indsæt logoet som en del af Jeres autosignatur eller upload Earth Hour logoet på Jeres hjemmeside. Lav Jeres eget event Benyt lejligheden til at lave Jeres eget Earth Hour event. Inviter f.eks. medarbejdere og samarbejdspartnere til en unplugged koncert i mørket, eller arranger en tur ud i de mørklagte byer. Hvis I vil yderligere inspireres, findes der yderligere inspiration inde på vores hjemmeside Hvad kan I gøre? Tilmeld Jer kampagnen Tilmeld virksomheden kampagnen og send et signal sammen med mange andre virksomheder og private. Sluk lyset Deltag i verdens største klimaevent ved at slukke lyset, dér hvor det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Tag en udfordring Tag en udfordring fra en af vores kendte klimaambassadører eller lav Jeres egen udfordring. Lad Jer inspirere af vores 20 gode klimaråd til virksomheder. Indstil en medarbejder til årets klimapris Indstil den medarbejder, som gør en ekstra indsats i klimaarbejdet til årets klimapris.

Sørg for at fejre sejrene, når virksomheden når milepæle i klimaarbejdet. Lav et start-event, der skyder klimaindsatsen i gang Vælg klimatiltag i virksomheden, der er synlige for medarbejderne. Hvordan kan I engagere medarbejdern e i klimaarbejde t? Opret en arbejdsgruppe, der er bredt repræsenteret i virksomheden. Virksomheden kan indføre en årlig klimauge, hvor klima- og energibesparelser udgør en intern kampagne og engagerer medarbejderne i, hvordan de kan tage hensyn til klimaet i deres hverdag. CASE: Codan skaber klimaengagerede medarbejdere! Codan afholder en årlig klimauge, hvor medarbejderne har mulighed for at deltage i forskellige klimaaktiviteter. Medarbejderne kan bl.a. prøvekøre elbiler, få undervisning i klimavenlig kørsel og få klargjort deres cykler. Det skaber glade og engagerede medarbejdere, og klimaindsatsen er derfor en fordel både for Codan og for klimaet. ©

Besøg vores hjemmeside: Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte Earth Hour Teamet på telefon eller skriv til