Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed."— Præsentationens transcript:

1 Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement
De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed. Indsæt meget gerne virksomhedens egne billeder og logoer med mere Benyt så vidt muligt dialogformen. Giv plads til spørgsmål fra klassen og lyt til eleverne – fx om nogle af elevernes forældre er selvstændige eller håndværkere Måske skal nogle af eleverne lige prøve grænser af med et par "dumme" spørgsmål. Brug din intuition og din autoritet. Det er dig, der afgør, hvor grænsen går. Glem ikke humoren! Forventningsafstem dit besøg med læreren for at få en fornemmelse af, hvilken gruppe elever du skal møde, og hvor meget læreren har fortalt inden. Præsenter dig selv og din virksomhed – hvad fik dig til at vælge din uddannelse og blive selvstændig?

2 Fortæl om dig selv Alder
Uddannelse – hvad fik dig til at vælge netop den uddannelse? Karriere – hvad fik dig til at blive selvstændig? Hvad kræver det at starte en virksomhed –både praktiske forhold og personlige egenskaber. Personligt mv.

3 Fortæl om din virksomhed
Vi har X ansatte – heraf er X lærlinge Vi uddanner X lærlinge årligt - vi tilbyder et godt uddannelsesmiljø både fagligt og socialt Vores virksomhed er placeret i X og har afdeling i X Virksomheden blev grundlagt i år X af X Fortæl hvad der adskiller din virksomhed fra andre Virksomhedens kunder er X og X Virksomhedens værdier er X og X

4 Fortæl om forretningsområder (fx spændende opgaver og cases) – Virksomhedens forretningsområder

5 Fortæl om forventninger og mål – Vores forventninger til lærlinge og vores lærlingemål
Vi forventer: At vores lærlinge indordner sig virksomhedens værdier og holdninger At vores lærlinge ønsker at lære nyt At vores lærlinge tager imod udfordringer og tager et selvstændigt ansvar Vores lærlingemål: At lærlingen får høje faglige kvalifikationer og bliver en dygtig tekniker At lærlingen bliver god til at samarbejde og begå sig på en professionel arbejdsplads At lærlingen får gode karrieremuligheder – både i vores virksomhed og i branchen som helhed

6 Fortæl om hvordan I skaber gode forhold for lærlingene – Vi tager ansvar for vores lærlinge
Vi følger op på om lærlingen efterlever vores værdier Vi følger op på, om der er overensstemmelsen mellem det praktiske og teoretiske i gennem hele lærlingenes uddannelsesforløb Vi tilstræber, at lærlinge går sammen på skole to og to for at give vores lærlinge mulighed for få et stærkt socialt netværk Vi tager en samtale ca. et år inden, at lærlingen er udlært, hvor vi drøfter karrieremuligheder i vores virksomhed Vi afholder to lærlingearrangementer om året med deltagelse af virksomhedens ledelse, hvor vi f.eks. tager på leverandør- eller fabriksbesøg og afholder andre sociale arrangementer


Download ppt "Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google