Synlighed. Formands- og præsidietræning 17/5 - 20062 Synliggørelse Vort image = Offentlighedens opfattelse af bevægelsens aktiviteter “Et image er et.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

Kulturelle Samråds Landskonference 2008 Hans Stavnsager Hast Kommunikation.
Velkommen til dialogmøde!. ”Der skal skabes et levende og aktivt bymiljø på Rønne Store Torv” ”Der skal ske en nytænkning af de muligheder, de unge har.
LinkedIn Intro.
Børns udvikling – et fokus på børn og sprog
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Læringsstile og lektier
Roskilde Tekniske Skole
Indhold Problemstilling Virkemidler Hvem stoler vi på?
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Lidt brikker til nytænkning v. Mona Hvid
v/Kate Bøgh Socialdirektør, Middelfart Kommune
INFORMATIONSFORMIDLING KRÆVER EN PLAN SKANKOMP VIBORG LOUNGE TIRSDAG DEN 5. OKTOBER 2010.
Hvordan fortæller vi borgerne at de skal betjene sig selv digitalt?
HOLD SIKKERHEDEN VED LIGE Sted, dato Kampagnen Et sikkert og sundt arbejdsmiljø
Sprog/billeder på Internettet
15 Promotion Oversigt Promotionformer (herunder reklame)
1 Idræts og Fritidspolitik - Kick–off konference 26. januar 2011.
Hvad så med kirkernes sociale ansvar? Konference og høring på Christiansborg d. 22. oktober 2013.
+ FORBRUGERNE OG LANDBRUGET: HVAD GIK GALT? Henrik Byager Kommunikationsrådgiver Planteavlerdagen 1.
Annette Kamp og Pernille Bottrup Nyborg Strand januar 2011
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
6. Lektion: Ligestilling med politologiske briller
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Stigmatisering af pårørende Om respondenterne: 302 Besvarelser ud af 567 – 53% 79% Kvinder 62% Forældre til voksne børn 38 % Pårørende til personer med.
Hvad er forandring?.
Blogging i Patent- og Varemærkestyrelsen Ana Petrina og Anders Due Bedst på nettet, 20. november 2007.
21/09/2006 BEDRE HYGIEJNE I DANMARK 2006 SLIDE 1 KONFERENCE OM BEDRE HYGIEJNE I DANMARK 2006 Morten Rønager Formand for erhvervssektionen i SPT Adm. direktør.
Kommunikation Intern kommunikation
SPONSOR ARBEJDET Wischmann Innovation © 13 trin på vejen Mod en god sponsoraftale. Wischmann Innovation ©
Jubilæumsdag den 23. juli BaptistKirkens 175 års jubilæum på Lindenborg.
Brugstedet.dk Eksempelsamling ”Geodata skaber værdi” Nils Bo Wille-Jørgensen Grontmij.
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv Velkommen til Fællesmøde den 29. oktober
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Sct. Georgs Gilderne i Danmark Spejderjubilæum 2007 Markering af spejderbevægelsens 100 års fødselsdag.
- et forsøg på en analyse
Den gode historie Sådan finder vi på 24timer dagens historier ”Dét er en god historie!” Emma Gad for kommunikationsfolk.
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
1 & 2 lektion: Samfundet og samfundsfag – hvad er det?
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Sponsering Kapitel 7.
Højskolernes Internationale og Europæiske arbejde Resultater fra undersøgelse forår 2006 På baggrund af besvarelser fra 74 ud af 79 højskoler.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Oplæg Forskningsnet konference november Online ressourcer i DEFF Jakob Heide Petersen DEFF- sekretariatet.
BKFs årsmøde 13. november 2008 Præsentation af BKFs nye ledelsespublikation Ved Børne- og Kulturdirektør Klaus Nørskov.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Glostrup Kommune. Peter Sørensen. Formand for Social- og Sundhedsudvalget. Formand for Handicaprådet.
Samfundsansvar i praksis via lokale partnerskaber Program for første netværksmøde i Roskilde den 4. december 2008 mhtconsult, august 2008 © Side 1 mhtconsult,
Gode råd til fundraising
OPRETTELSE AF FACEBOOK-SIDE REGION SYDDANMARKS LOKALKOMITEER Helle Andersen PR & kommunikation hos Colliers International Cand.merc(stud), Copenhagen Business.
Frivillighed og sociale medier Region Syddanmarks lokalkomiteer
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Grønlænder lejligheden Ayman, Nada, Nikolaj og Nora.
Salg til det offentlige - Aarhus Kommune. Public Intelligence: Vi har lavet de fleste fejl selv. Peter Julius Public Intelligence rådgiver virksomheder,
Synlighed i foreningen: kommunikation og markedsføring V. kommunikationskonsulent, Mette Vittrup Schmidt Seminar for seniorer Glostrup den 5. oktober 2015.
Generalforsamling i IDA Vestjylland Aarhus University, 21. marts 2017.
Hvad er nyhedskriterier?
Velkommen til dialogmøde!
Pressekursus Silkeborg den 11. oktober 2017.
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
Det blå byrum er en unik kulturel scene
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Link til video:
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i plejebolig
Præsentationens transcript:

Synlighed

Formands- og præsidietræning 17/ Synliggørelse Vort image = Offentlighedens opfattelse af bevægelsens aktiviteter “Et image er et sæt tøj, som man lader sy efter den offentlige menings mål” Peter Sellers Du kan ikke købe et image – det skal fortjenes! Hvis man ikke er synlig, så er der anledning til myter og fordomme!

Formands- og præsidietræning 17/ Public Relation (PR) PR er et værktøj til at skabe det image som vi ønsker! Ideen er at skabe good will for det videre arbejde Charles Chaplin var tidligt klar over værdien af public relation. Efter han havde lavet sin første film "Vagabonden" i 1915, meldte han sig incognito til en Chaplin-look-a-like konkurrence. Men her blev han kun nr. 3.

Formands- og præsidietræning 17/ Muligheder  Bring nyheder til torvs  Markedsfør specielle aktiviteter  Hav en synlig identitet  Lobbyisme  Sponsering

Formands- og præsidietræning 17/ Nyheder Hvad er interessant for omverdenen? - et nyt præsidium? en kvindelig præsident? - klubmøderne (tema/indhold)? - de pengegivende aktiviteter? - de sociale arrangementer? - mærkedage (jubilæum osv.) Gør nyheden interessant ved at formidle en historie omkring aktiviteten Historien skal være ægte, troværdig og spændende!

Formands- og præsidietræning 17/ Specielle aktiviteter  arrangør af en begivenhed  indsamlinger  initiativpris m.v.  uddelinger af midler  et stykke arbejde for andre  happenings/events/showbegivenheder  foredrag om bevægelsen Husk så at fortælle den gode historie!!!!!

Formands- og præsidietræning 17/ Synlig identitet  Vær stolt af bevægelsen, brug gerne enhver lejlighed til at omtale vore værdier.  Visualisering via: - logo, brevpapir, skilte, nål… - hjemmeside - oplysningsfolder (gerne lokal tilpasset) Også her er der garanteret en god historie at fortælle!

Formands- og præsidietræning 17/ Lobbyisme  Ordet lobbyisme bruges ofte som skældsord. Det antyder, at nogen forsøger at skaffe sig indflydelse på en mindre fin måde og ad bagvejen. Men hvad er lobbyisme egentlig?  Lobbyisme handler om at forsøge at påvirke politikernes (og andres) beslutninger ! Gode idéer til, hvordan man lobbyer? - Skriv et notat om emnet og send det til relevante personer - Samarbejd med interessegrupper - Deltag i konferencer, vælgermøder, høringer og debatter, råd og nævn - Udnyt jeres netværk

Formands- og præsidietræning 17/ Sponsering Gør op med den traditionelle vanetænkning! Sponsering er IKKE bare en reklame på ryggen af en idrætsudøver! Det er især: -tilskud til projekter som falder inden for bevægelsens idegrundlag -tilskud til kulturbegivenheder -tilskud til enkeltpersoner -tilskud til foreninger Der kan garanteret fortælles en god historie om modtageren