10. ÅrgangNr. 3617.05.2014www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

Mr. Raggys Eksamen Gennemgang af svarene. EKSAMEN.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
100 års fødselsdag Maj 2011.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
Er du vokset op i 50-, 60- eller 70-erne..... ?
Billeder.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
EKSAMEN Mr. Raggys eksamen.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Spejder weekend d Hjemme på Hulvejen.
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Velkommen til Lagoni SFO
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Solsikkens Nyhedsbrev 8. ÅrgangNr Så blev det atter tid til lidt nyheder fra Solsikken. Vi henviser også til vores hjemmeside,
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
1999 Turen går til Herning. Så er det 1999 og vi skal til Herning.
Soles værdier  Der er et godt sammenhold  Der er ingen der mobber  Man får sig rørt  Der er gode trænere  Vi spiller fairplay.
Sommerlejr 2012 Dag for dag.
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Udeskole! Rønnebæk Skole..
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Kongelaks fiskeri på Alexander Creeck
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet tid til at høre lidt om hvad Solsikken har oplevet.
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Visionssangsang 2006 Mel: Sofacyklen.
Mandag den 7. januar Bordtennis i drengenes gymnastiksal kl. 14. Der bliver bygget med lego, spillet spil m.m.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
11. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så blev det tid til årets første nyhedsbrev. Nedenfor kan I læse, hvad vi har oplevet de.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Lærings- og praksisfortælling
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Grønne områder og aktiviteter
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
min sommerferie på malorca
Jonas, Oliver og Kasper T.
Da jeg fik sommerferie skulle jeg hente en pige som hedder Matine
Skitur 2018 – fra den 19/2 – den 25/2 KLUB UNG Roskilde Øst.
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
! ! Min sommerferie Den første uge i sommer ferien var jeg med Rita til vester havet. Den første dag kørte vi der op i bil. Vi så Limfjorden den var flot.
Min sommerferie Jeg har været på Cypern det var rigtig varmt. På Cypern var der også et badeland det hed waterpark. Der var nogle rigtig vilde rutcherbaner.
Sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og.
Hej her er noget om min ferie !!!
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Præsentationens transcript:

10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores hjemmeside bl.a. i forbindelse med akkreditering. Se under inddragelse af børn og unge samt forældre og netværk. Der er også kommet lidt nye billeder. Vi har opdateret vores kælder, så vi nu har fået et rigtig dejligt hobby lokale med plads til diverse kreative aktiviteter. Bordtennisbordet er permanent slået op og det bruges flittigt. Ligeledes har vi fået nye sofaer i stuen. I kan se billeder af dem på vores hjemmeside. Emil har været til klubstævne i badminton og fik en fin Bronze medalje. Vi har fået sat trampolinen op og plantet drivhuset til. Kongespillet er en af favoritterne lige nu. Vi cykler ture og har taget bålpladsen i brug og fået kigget på stjerner og stjernebilleder. Vinterferie I vinterferien var vi 3 dage i Søhøjlandet ved Silkeborg. Vi boede i en stor hytte. Den første dag, gik vi en tur og legede på en naturlegeplads og så den kunstige skibakke. Vi fik nachos til aftensmad. Dagen efter startede vi med at gå op i hallen, hvor vi spillede fodbold, badminton og bordtennis. Vi gik hjem og spiste frokost og om eftermiddagen gik vi i badeland. Vi fik aftenhygge i hytten og så Klipfiskerne i TV. Den næste dag pakkede vi sammen og tog i badelandet. På vej hjem til Solsikken spiste vi frokost på McDonalds. Emil Bowling På en solbeskinnet forårsdag var alle med til at gøre havemøbler klar til sommeren. De blev vasket, skurret og pudset. Bagefter tog vi til Slagelse, hvor vi bowlede i en time. Alle var i højt humør og alle fik lavet en strike. Vi var enige om at det ville vi gerne en anden gang.

Tur til Holbæk Søndag den 6. april tog vi en tur til ”Danmarks farligste legeplads” i Holbæk. Det var rigtig sjovt og hyggeligt. Der var en stor fodboldbane, multibane, skaterplads og parkour. Vi fik masser af motion og svedte rigtig meget. Bagefter kørte vi en tur på McD og fik en milkshake inden vi kørte hjem. Trine Den Blå Planet På en solrig tirsdag i påskeferien tog vi afsted med Solsikkens bus til København. Vi skulle en tur i Zoologisk Have. Da vi kom derind, kørte vi rundt i over en halv time for at finde en ledig parkeringsplads. Det lykkedes ikke og da der samtidig var en rigtig, rigtig lang kø fra alle sider mod indgangen til Zoo, så besluttede vi at droppe Zoologisk Have og vi kørte til Den blå Planet i stedet for. Vi så bl.a. søløver, piratfisk, slanger og en lille krokodille samt en masse forskellige fisk. Vi så også en lille film om bl.a. vand på jorden. Så var vi blevet trætte, og vi kørte hjem til Solsikken. Lotte og Emil. Fodboldgolf Lørdag den 3. maj kørte vi mod Køge for at spille en gang fodboldgolf. Vi havde taget madpakker med, som vi spiste inden vi blev delt op i to hold og begav os afsted på den 18 hullers store bane. Her gjaldt det om at få en fodbold igennem diverse forhindringer med færrest skud. Efter halvanden time havde vi klaret de 18 huller. Vi sluttede turen af med lidt hjemmebag inden vi igen vendte næsen mod Solsikken. Fisketur Lørdag den 17. maj, i højt og flot solskinsvejr, kørte vi til Gundsømagle for at fiske i en put and take sø. Vi tilbragte 4 timer i det gode vejr, men der var desværre ikke nogle fisk, der bed på vores fiskekroge. Vi så dog andre, der fik bid, så vi har snakket om at det ikke er sidste gang vi tager på fisketur.