Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og."— Præsentationens transcript:

1 sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og værelser. Man kunne lave med i hytten, men man kunne også spise på hotellet. En dag var vi ude at sejle i kano. Det kan du se et billede af lige her. Efter skule jeg spise vi fik fisk-pinde. Bagefter vil jeg spile. Vi spiller matador. Det var sjov. jeg vandt det .Bagefter skulle Jeg børste. Også gik jeg ud og så solnedgan den var helt orange .

2 Jeg har vært på fjer hos min morfar og mormor. Vi var bl. a
Jeg har vært på fjer hos min morfar og mormor. Vi var bl.a. vær ude at prøve rappelling i et stor klatretårn det var 7 met høj .Det var lidt vildt da jeg skulle klatre ned. Vi var også ud at bade i Fussingesø. Jeg har også været ude ved knudhulesø og bade, det var sjovt. Min fætter var med. Jeg har haft besøg af min moster fra Frankrig . Dejlig. En dag var vi i ry og spille mini golf. Jeg vandt , det var sjovt bagefter fik vi en is. En aften var vi også i tivolifriheden i Århus det var sjovt jeg prøvede radiobiler, rutchebaner

3 En eftermiddag cyklede vi på vand cykler. Det var jeg god til.
Vi var også ude at sejle bl.a. Gennem en sluse. Vi har også været med en kapel færge.

4 SLUT


Download ppt "Sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google