Forældremøde X årgang.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den gode Klasse Forældresamarbejde 1. Møde i klassen.
Advertisements

Trivsel - et fokusområde
Danehofskolens værdigrundlag
Svend Gønge-skolens værdier...
Set i forældreperspektiv
Forældresamarbejde på Gjøl Skole
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Ørestad Skoles værdier
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
E g e s k o l e n E g e s k o l e n ForsideHvem er vi/IFagSkoleåretPrøverAndre aktiviteterSkole/hjemForventningerVelkommen.
Hierarki for styringsredskaber
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Lærerprofessionen.
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
Skolereform august 2014………………
Jeg støtter barnet ved:
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
- Hvad kan I forvente som forældre?
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Inklusion med læring Hvilke navne??.
Folkeskolereform 2014.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
På Filstedvejens Skole er vi klar over, at mobning forekommer og vil forekomme, men vi vil med dette sikre os ansvar, viden og engagement i arbejdet mod.
A dfærd K ontakt T rivsel på Katrinebjergskolen. AKT Lovgivning Visitation på Katrinebjergskolen AKT- hvad er det -Konkrete eksempler Spørgsmål.
Lærerprofessionen.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Kildeskolen Kildeskolens struktur. Skolens formål skabe et alsidigt og udfordrende læringsmiljø danne grupper af en størrelse som præges af mangfoldighed.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Det robuste barn – et foredrag om opdragelse
De seks bedste billeder fra gruppen
Hvilken indflydelse har forældre på elevernes trivsel og læring?
Dybkær Specialskole - ikke for ikke helt almindelige børn.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Vision mission værdier handleplaner
Gesten Børnecenter Velkommen i skole 2015.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Orienteringsaften børnehaveklasser 15/16. Bekendtgørelse Børnehaveklassens overordnede målBørnehaveklassens overordnede mål § 1. Eleverne skal i børnehaveklassen.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Antimobbestrategier for Langhøjskolen. Ved mobning forstår vi: Mobning er groft, verbalt drilleri og/eller fysisk vold, som foregår over længere tid.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Rødkærsbro´ børnehuse værdigrundlag I børnehusene har vi med udgangspunkt i Viborg kommunes Børne-og Ungdomspolitik ” Lys i øjnene” udarbejdet værdier.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Velkommen til Skolen ved Sundet
HVORDAN DEFINERER VI DET I BV 3
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
- Kom tættere på dit barns skolegang
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Dialogmøde Dagtilbud Svendborg d
Strategiske pejlemærker
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Forældremøde X årgang

Arbejdsområder Trafik og færdsel. Byggeri, renovering. Skolefest. Samarbejde med Hatting skole. Værdier. Skolerejser/lejrskoler

Skolens værdier Hvad er værdier. Set gennem tre perspektiver. Hvad skal der til for at vi lever efter dem. Det er en lang proces. Set gennem tre perspektiver. Elever. Lærer. Forældre.

Skolens værdier Værdier Ansvar (alle med relation til skolen tager medansvar og har ansvar for hinanden) Trivsel (Vi møder hinanden åbent, positivt og anerkendende – også når det er svært) Alsidig udvikling (alsidig skole – alsidig udvikling) Faglighed med kvalitet (Undervisning i tiden for fremtiden)

Skolens værdier Ansvar Alle med relation til skolen tager medansvar og har ansvar for hinanden Medarbejder Vi skaber rammer for medansvar elever/forældre/lærer/pædagoger imellem De voksne er rollemodeller og viser det gode eksempel Elever Vi passer på os selv, hinanden og skolens ting Vi tager medansvar for det der sker i klassen Vi tager ansvar for det, vi gør og tænker over hvad vi gør Forældre Vi sørger for at barnet er parat til at modtage undervisning Vi opdrager til at tage ansvar Vi bakker fælles beslutninger op og deltager i livet omkring skolen

Skolens værdier Trivsel Vi møder hinanden åbent, positivt og anerkendende – også når det er svært Medarbejder Vi er opmærksomme på hinandens trivsel Vi anerkender hinandens forskelligheder Alle påtager sig opgaver, som styrker fællesskabet Elever Trivsel og faglig udvikling skabes i sunde relationer Alle har venner, vi passer på hinanden og har fælles ansvar for at vi har det godt Anti mobning Sundhed = trivsel Forældre Vi motiverer vores børn til at alle får en god dag Vi taler med hinanden og ikke om hinanden Vi tilgodeser fælles skabet – der er plads til alle

Skolens værdier Alsidig udvikling Alsidig skole = alsidig udvikling Medarbejder Vi giver eleverne, udfordringer og succesoplevelser, som fremmer den alsidige udvikling Vi arbejder med faglig og personlig forskellighed for at motiverer flest muligt, og for at lysten til at lærer bevares. Elever Vi accepterer forskellighed og respekterer dem Vi udvikler os i alle fag, på tværs af fag og i projekter Forældre Respekt for evner og forskellighed Vi prioriterer skolen Vi skal motiverer vores børn til at være nysgerrige

Skolens værdier Faglighed med kvalitet Undervisning i tiden for fremtiden Medarbejdere Kvalitet gennem nytænkning, kompetenceudvikling og viden Undervisning og andre planlagte aktiviteter tilrettelægges løbende efter elevernes kompetencer, således at deres faglige niveau Højt fagligt indhold i samarbejde med vidensdeling og sparring som noget centralt Elever Vi yder det bedste vi kan Vi tager ansvar for os selv og for vores skolegang God faglighed og læring skaber trivsel Forældre Vi støtter vores børn i læring – fx med hjemmearbejde og forberedelse Vi støtter barnet der, hvor det er, så barnet udnytter sine potentialer Vi er aktive medspillere i vores børns faglige udvikling Vi er med til at skabe en positiv læringskultur i klassen