Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dialogmøde Dagtilbud Svendborg d. 26.9.2017.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dialogmøde Dagtilbud Svendborg d. 26.9.2017."— Præsentationens transcript:

1 Dialogmøde Dagtilbud Svendborg d

2

3 Kontaktpædagogbesvarelser

4 Børnebesvarelser

5 Læringsledelse Pigernes vurdering ligger signifikant over gennemsnittet for trivsel, barn-barn relationer og voksen-barn relationer. Kontaktpædagogerne vurderer både drenge og piger til at være på gennemsnittet, men pigerne er væsentligt over gennemsnittet. Havde det kun været kontaktpædagogernes besvarelse, så havde piger og drenge trives og udvikles rigtig godt – men børnebesvarelserne viser forskel mellem kønnenes trivsel.

6 Vi arbejde i de første læringsledelses moduler, med cases der tog udgangspunkt i drengenes hverdag i institutionen. Grundlæggende opretholdende faktor i forhold til drengenes trivsel var, at vi IKKE var nysgerrige nok på drengenes leg og intentioner. Et af flere tiltag: ”3 ting jeg ikke vidste,” på alle drengene. Derefter opsatte vi mål for, hvordan vi kan styrke drengenes følelse af at være anerkendt og hvordan vi kan blive bedre til give deres bidrag betydning i fællesskabet.

7 • Drengene skaber gode relationer på tværs af alder.
• De er gode til at finde på nye og anderledes lege, når de leger selv. • Drengene skaber gode relationer på tværs af alder. • Når drengene får plads og ro og hjælpes med at skærme legen, kan de lege fordybet og længe. • Drengene har brug for tid, når de får det udvikler legen og aktiviteterne sig. Drengene kan ikke skyndes på, eller stresses til noget. • Når vi er opmærksomme på drengene, får vi øje på, hvor ofte vi misforstår deres intentioner og handlinger. • De har meget omsorg for hinanden. • Der er grundlæggende en god og venlig tone mellem drengene.

8

9

10

11

12

13

14 Det er tydeligt at de voksne taler anderledes både om og med drengene
Det er tydeligt at de voksne taler anderledes både om og med drengene. Øvelsen, hvor alle pædagogerne havde særligt positivt fokus på de enkelte drenge i tre dage, gav en indsigt i og en forståelse af drengene, dr har haft betydning efterfølgende. De voksne viser mere interesse for og energi i at lave aktiviteter for drengene, der faktisk tager udgangspunkt i det, drengene viser os. Vi oplever at pædagogerne har fået mere øje på drengens styrker og at drengene faktisk er bedre til at fordybe sig, end først antaget. Drengene fordyber sig i noget andet end pigerne og drengenes fordybelse, fordrer noget andet end pigernes. Vi oplever i højere grad glade drenge i leg og et mindre frustrations / konflikt niveau. Der har i vores trivselsvurdering, været en lille, men langt fra signifikant tendens til, at drengenes trivsel udvikler sig mere positivt end pigernes.


Download ppt "Dialogmøde Dagtilbud Svendborg d. 26.9.2017."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google