Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Køge Handelsskole Thomas Nielsen og Anders Klosterman
Advertisements

Velkommen på Skibet Skole
Hvordan håndterer vi frikvartererne?
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Forældremøde på Stestrup Skole
(Rullende) Indskoling
1 Folkeskolereformen -hvilke perspektiver giver den i forhold til dagens overskrift set fra en politisk synsvinkel Søren Kristensen.
Trivselsgrupper for forældre
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Årsmøde for alle forældre 8. marts 2007 ”Skolen sprænger alle rammer” Årsmøde for alle forældre Mårslet Skole Torsdag den 8. marts 2007 Klokken
Frøslev-Padborg skole
Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
Velkommen til Lagoni SFO
Skolereformen 2014 Herningsholmskolen 8. August 2013
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 31/10 – 2013.
Forældremøde 2011 Renovering / udbygning af Poplen Hvordan organiserer vi arbejdet? Vi har følgende målsætning: Vi vil  skabe en meningsfuld og sjov hverdag.
Forældremøde X årgang.
RENOVERING OG UDBYGNING /03/14Christianshavns Skole.
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
AT-1 - efterspil 2013.
Fjordbakkeskolen forældremøde
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Velkommen til Skovshoved Skole.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Vestre Skole og Åløkkeskolen 2014
Forældremøder på Kalbyris
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Folkeskolereformen2014.
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Årsmøde på Husum Skole - En skole i bevægelse. Program – Beretning for spørgsmål Arbejdet i skolebestyrelsen Pause
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
- Hvad kan I forvente som forældre?
Skolereform - Egholmskolen
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Velkommen til Orientering om:  Projekt ”Fleksibel skolestart”.  Heldagsskole og det brede læringsbånd.
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Folkeskolereformen på vores skole
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Folkeskolereform 2014.
Mølholm Skole Baggrund & optakt til skolebestyrelsens arbejde med skolen i bevægelse.  Processen vedr. fremtidens skole blev præsenteret, og igangsat.
Sunde børn i Danmark Viden om kost og krop
Nyt fra skolebestyrelsen. Kære forældre, det er nu I skal gøre Jeres stemme synlig. Det er vores børn – politikerne vil behandle som kvæg og flytte dem.
Hvinningdalskolen Eidervej Silkeborg Tel.: silkeborg.dk Krop og hjerne – En sund skole.
Følfods historie Naturbørnehaven en lokal ide En gruppe lokale forældre udarbejder et oplæg til en skovbørnehave Forældregruppen præsenterer.
Informationsmøde Ombygning af Baunegården
APV Lindved Skole Januar Rengøring SFO Undervisning.
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Ekstraordinært FÆLSU 5. februar Hej Hans Jørgen Jeg skriver til dig, da jeg efter at have læst Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03 føler mig.
Nyt fra Byggeudvalget Ådalens Privatskole, Skovvej , 2635 Ishøj
Indbydelse SFO Bakkeskolens forældreråd indbyder hermed til det årlige forældremøde for alle forældre i SFO Tirsdag d kl Mødet foregår.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Koncern HR, Organisation og Ledelse Fra ledelsesevaluering til lederudvikling WORKSHOP 5 God ledelse i Region Midtjylland.
Informationsmøde for forældre til kommende børnehaveklassebørn
Grundtanke Børn der trives kan lære, voksne der trives kan undervise.
Elevernes undervisningsmiljø på Knabstrup skole 4-6 klasse.
Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave
Skolebestyrelsens skriftlige beretning skoleåret 2014/2015 Lindebjergskolen Lindebjergskolen beretning 2014/2015.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Vestre skole d Formål Hvordan vil en længere og mere varieret skoledag se ud for en elev i hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling ? Hvad.
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen og overvejelser vedr. flytning af Tjørnelyklasserne Dialogmøde forældre Tjørnelyklasserne den 30. september.
I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i.
ARBEJDER DU FOR BANKEN – ELLER ARBEJDER BANKEN FOR DIG?
Årskursus i Hjertemotion
Personalemøde – opfølgning på MTU
Princip for kontaktforældre
Kort om kommende byggeproces
Præsentationens transcript:

Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har der været en række møder mellem det arkitektfirma, der fik opgaven med at tegne udbygningen, repræsentanter fra administrationen og repræsentanter fra medarbejdere og ledelse på Pilehaveskolen. På møderne har der været dialog om, hvorledes den nye udbygning bedst muligt kan imødekomme de ønsker, som elever, forældre og medarbejdere har til byggeriet, inden for det afsatte budget på 20 mio. kr.. Møderne er nu mundet ud i en tegning, som tilgodeser de fleste af de ønsker, der har været. Det betyder, at alle klasser – når byggeriet står færdig - kan disponere over et klasselokale med køkkenfaciliteter og et gruppelokale, at vi får lokaler til undervisning i billedkunst/håndarbejde, natur og teknik og drama og bevægelse. Der bliver flere mødelokaler, vi får et bibliotek til børn og voksne, og medarbejderne får lokaler til forberedelse. Vi er glade for det samarbejde, der har været med arkitekterne og administrationen fra Assens kommune. Der har været stor lydhørhed over for Pilehaveskolens tanker og ideer til byggeriet. Lige nu er vi ved at skitsere, hvorledes ude - arealerne skal se ud. Der er tilknyttet en landskabsarkitekt til denne del af byggeprojektet. Også i denne sammenhæng inddrages repræsentanter fra medarbejdere og ledelse i arbejdet med at få udformet et spændende legeareal til børnene. Byggeprojektet kommer i udbud efter sommerferien. Økonomien er stram, så vi håber, at byggeriet holder sig inden for den afsatte sum penge. Der er en klar melding om, at vi skal prioritere i byggeriet, hvis udbuddet overskrider byggesummen, så vi holder vejret og håber, at projekt og økonomi går op i en højere enhed. Tegningerne til det nye byggeri vil blive vist frem til sommerfesten i Verninge den 14. juni. JUNI 2013

Vi flytter til Verninge Som tidligere meddelt bliver hele skolen genhuset i Verninge. Vi er glade for, at hele skolen kan forblive samlet i forbindelse med genhusningen. Flytningen har været drøftet og planlagt i hele foråret 2013, og nu nærmer vi os det tidspunkt, hvor planlægningen skal omsættes til handling. Vi er blevet godt modtaget i lokalesamfundet. Pilehaveskolen låner faglokaler på Verninge skole, ligesom vi må benytte skolens legeplads i frikvartererne. Vi kan også leje lokaler i forsamlingshuset til gymnastik og møder, ligesom vi må disponere over forsamlingshusets P- plads til personale- og forældreparkering. Vi har mulighed for at låne spotsklubbens baner til fodbold. Vi har haft stor fokus på sikkerheden, og har derfor fået opsat et nyt – og højere - hegn ud til vejen. Herudover vil der – som nu – være opsyn i forbindelse med frikvarter. Vedr. skole/hjemtransport kan der være ændringer i hente/bringe tiderne, da Haarby Taxa har været nødt til at ændre i ruterne. I vil få nærmere besked om de præcise tidspunkter. Vi har ikke så stort et udeareal i Verninge. Der er derfor indkøbt en ekstra bus og ekstra cykler, så vi har mulighed for at bruge andre udendørsfaciliteter i Verninge og omegn. Vi glæder os til at vise lokalerne frem for jer den 14. juni, hvor I også har mulighed for at få svar på de spørgsmål, der måtte være i forbindelse med flytningen. Venlig hilsen Mette Karlsson