Forældremøder 2010 Egeskovskolen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Set i forældreperspektiv
Forældresamarbejde på Gjøl Skole
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Skolen er vores fælles ansvar
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Arbejdsdeling mellem kommuner og region på psykiatriområdet
Fra integrerende til inkluderende pædagogisk praksis i skolen
Trivselsgrupper for forældre
Skolebestyrelsens opgaver
Årsmøde for alle forældre 8. marts 2007 ”Skolen sprænger alle rammer” Årsmøde for alle forældre Mårslet Skole Torsdag den 8. marts 2007 Klokken
Skolepolitiske visioner og mål
Valgmøde mandag d. 19. maj Skolebestyrelsens sammensætning • 7 forældrevalgte medlemmer (4 år) • 2 medarbejderrepræsentanter (1 år) • 2 elevrådsrepræsentanter.
Lærerprofessionen.
Lyshøjskolen 2011 med Videncenter og resurseteam
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Fokus LedelsenBestyrelsen Klar til skolelivet Andelen af skolestartere, der ikke har behov for særlige sprogstøttende foranstaltninger (herunder modtageklasser)
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Skolebestyrelsens kompetencer og tilsynspligt
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Forældreinformation om skolebestyrelsesvalget Ny skolebestyrelse fra august 2014 Valg hver 4. år Din mulighed for at få indflydelse, nærdemokrati 7 medlemmer.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Oplæg for DH-Vallensbæk d. 25. februar Inklusion i grundskolen
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Inklusion med læring Hvilke navne??.
Læring og inklusion i skolen
Velkommen Forældremøde 10. juni 2014.
Den inkluderende skole
Skolens fællesskab er for alle. Hvordan arbejder vi i DH med inklusionsbegrebet ? Et paradigmeskift: Fra de gode viljer til rettigheder Fra parallelle.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Idékatalog til Klasseforældrerådet
Skolebestyrelsesvalg 2010 Det nye er: Enkeltmandsvalg (Ingen stillere) Brevafstemning (Ingen valgdag) Mulighed for forskudt valg.
Skolens Ansvar Skolen skal:  Tage vare på eleverne, så forældre trygt kan overlade deres børn til skolen  Reagere, hvis elever holder fri uden skolelederens.
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
+ Skolebestyrelsens Årsmøde 2013 Lørdag d. 25. maj.
SKOLEBESTYRELSEN på Gilleleje Skole
Det robuste barn – et foredrag om opdragelse
Årsmøde Egeskovskolen Dagsorden – 19.10: Velkomst – 20.10: SSP samarbejdet Vi har besøg af SSP konsulenter fra Viborg Kommune - Hvilke.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
RAMMER FOR SKOLEBESTYRELSENS ARBEJDE Lovgrundlag og kompetencer
Valgmøde 7. april Velkomst 2.Skolebestyrelsens arbejde - Det formelle - og i praksis 3.Tidsfrister 4.Opstilling / valgliste 5.Eventuelt.
BYRÅD SBU Skolebestyrelser Skoleforum Styrelsesvedtægt.
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
Skolebestyrelsens årsberetning Hvem sidder i skolebestyrelsen? 7 forældrerepræsentanter: - Lena Uldall, formand, kontaktperson til førskolegruppe.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning.
Å RSBERETNING 2009/2010 Skolebestyrelsen i året, der gik.
Hvilken indflydelse har forældre på elevernes trivsel og læring?
Årsberetning 2012 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
Den usynlige klassekammerat v. Lysholm Skoles forældrebestyrelse
Skolebestyrelsens skriftlige beretning skoleåret 2014/2015 Lindebjergskolen Lindebjergskolen beretning 2014/2015.
Inklusion og Specialviden
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Områdeforældrebestyrelsens arbejde
Når alle er forskellige er ingen anderledes
Fællesbestyrelsen for Sparkær LBO og Mønsted Skole.
Princip for kontaktforældre
Skolebestyrelsens Årsmøde 2017
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

Forældremøder 2010 Egeskovskolen

Dagsorden Skolebestyrelsen – hvem er vi? Året der gik Det nye skoleår Årsberetningen og foredrag om ”Inklusion”

Skolebestyrelsen – hvem er vi? 2 lærer repræsentanter 2 elev repræsentanter (Skoleleder) – uden stemmeret (Souschef) – uden stemmeret 7 forældre De 7 forældre er: Jette Christensen 6a, formand Ulla Clausen 5a, 4a, næstformand Henrik Fløe 1x, 5a Martin A Bøgelund 4a Lars Andersen 3a, 6a Benny K. Kallehauge 0. Ulla B Jacobsen ma

Året der gik Valg til skolebestyrelsen Gennemgang og opdatering af principper Møde med Sportscaféen (maden på skolen) Kommunale besparelser og timebanken Dispensation til svømning er stoppet Årsberetning med SSP samarbejdet som tema Høringssvar til Forvaltningen ”Lys i øjnene” Sparekatalog Undervisningstilbud til elever med særlige forudsætninger SFO 2 Dialogmøder med bl.a. Kvalitsrapport 09 og økonomi Samarbejde med Bøgeskovskolen (bl.a. om høringssvar)

Det nye skoleår Ny skolebestyrelse Deltage i klassernes forældremøder Møde med Sportscaféen (maden på skolen) Gennemgang og opdatering af principper Ingen lejrskoler – hvad kan forældrene så gøre? Årsberetning med foredrag om ”Inklusion”

Årsberetningen og foredrag om ”Inklusion” Foredrag 11. november 2010 med Rasmus Alenkær Deltagere: Skolens forældre og skolens lærere Foredraget: Igennem en mængde konkrete eksempler fra praksis, tegnes først et oversigtsbillede af den skoletype, der har succes med inklusion, faglig ydelse og arbejdsmiljø. I den forbindelse sættes en række centrale faktorer op i en overskuelig model, der vedrører eksempelvis: Refleksivt samarbejde Anerkendende klasseledelse AKT‐indsatser for hele skolen Plan‐B Elev‐ og forældreinddragelse Organisering af undervisning og støtte Hvorfor dette foredrag? Rummelig og inkluderende skole Den rummelige og inkluderende skole giver mulighed for at alle børn, uanset funktionsniveau har mulighed for at deltage aktivt i fællesskabet, at alle børn lærer i skolen og kan deltage i det, der foregår, samt at skolen bruger det enkelte barns særlige forudsætninger og anerkender også usynlige vanskeligheder – f.eks. ADHD. Inklusion handler altså om at fællesskabet i skolen indretter sig så der tages højde for at hvert enkelt barn kan deltage med sine egne forudsætninger.