Skolebestyrelsesvalg 2014 Bredagerskolen. Valg her til foråret • Ny reform ny bekendtgørelse • Byrådet fastlægger rammen for valg her i foråret samt datoer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
VALG TIL SKOLEBESTYRELSEN VELKOMMENtil Orienteringsmøde, den 26. Januar 2006.
Advertisements

Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Skolebestyrelsesvalg 2014 Regler og valgmøde
Skolebestyrelsesvalget 2010 Om skolebestyrelsesvalgets forberedelse og gennemførelse.
Skolebestyrelsesvalg 2012
Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Forældremøde på Stestrup Skole
Skolebestyrelsens årsberetning 2013/14
Frøslev-Padborg skole
Valg til Skolebestyrelsen
Skolepolitiske visioner og mål
Velkommen til Lagoni SFO
Valgmøde mandag d. 19. maj Skolebestyrelsens sammensætning • 7 forældrevalgte medlemmer (4 år) • 2 medarbejderrepræsentanter (1 år) • 2 elevrådsrepræsentanter.
Forældremøder 2010 Egeskovskolen
Stiftende generalforsamling
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
Skolebestyrelsesvalg 2012 Højvangskolen efterår 2012.
Grundkursus Politisk indflydelse. Grundkursus Politisk indflydelse.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Skolebestyrelsesvalg på Vesterkærets Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 Bekendtgørelse nr. 28 af Kommunale regler for valgprocedure.
Skolereform & Arbejdstidsaftale Efterår: Processer og forhandlinger for skoleledere og TR 3. oktober: Stormøde for alle interesserede 16. januar: Skoleafdelingens.
Hvem skal være med til at definere kerneopgaven – og hvordan
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
Årsberetningen For Høng Skole.
Nanna Højlund, FOA, formand for PASS
Invitation til skolebestyrelserne
Valg til skolebestyrelsen - en orientering om de regler, der gælder for skolebestyrelsesvalget 2010.
Det har vi gang i… Bestyrelsens aktiviteter i dette skoleår samt forbindelse til skolens værdier/målsætninger Status pr
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Forældreinformation om skolebestyrelsesvalget Ny skolebestyrelse fra august 2014 Valg hver 4. år Din mulighed for at få indflydelse, nærdemokrati 7 medlemmer.
Fælles Rådgivende Organ 18. januar 2011 Information om opgaver m.v.
Beslutningsreferat fra 2. smagning 08 maj 2009: Formanden bød velkommen og gennemgik referatet fra sidste generalforsamling (stiftende) Ses herunder: Navnet.
SKOLEBESTYRELSENS OPGAVER FOLKETINGET BYRÅDET UNDERVISNINGSMINISTERIET BØRNE- OG UNGDOMSDIREKTØR SKOLEBESTYRELSEN: 7 FORÆLDREREPRÆSENTANTER 2 MEDARBEJDERREPRÆSENTANTER.
VELKOMST Tidsplan Lær hinanden at kende Forventningsafstemning
Skolebestyrelsesarbejdet. Hvor En skolebestyrelse er en bestyrelse på en uddannelsesinstitution, hvor både forældre, elever og lærere samt skolens ledelse.
Mandag d. 1.november 2010 på Mørdrupskolen
Tilsynspligt en større indsigt i skolens gang og virke Bliver en del af skolen indefra. tidlig information om - og mulighed for at kommentere på skolens.
Maglegårdsskolen Skolebestyrelsesvalg 2006 Valgbestyrelse Kommunalbestyrelsesmedlem: –Marie-Louise Andreassen Nuværende skolebestyrelsesformand: –Morten.
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Oplæg om sygedagpengereformen d. 1. oktober 2014 for Viborg kommune
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Forandringer i en medlemsstyret organisation Lasse Bolander, Coops formand.
Skolebestyrelsens beretning Skåde skole.
Skolebestyrelsesvalg 2014 Bekendtgørelse nr. 28 af Kommunale regler for valgprocedure.
Skolebestyrelsesvalg 2010 Det nye er: Enkeltmandsvalg (Ingen stillere) Brevafstemning (Ingen valgdag) Mulighed for forskudt valg.
Hvad kan skolebestyrelsen gøre for at hjælpe skolens arbejde? Færøerne Lørdag d. 28. februar 2009.
Velkommen til informationsmøde Folkeskolereform Valg til skolebestyrelsen.
Principper for skole-hjemsamarbejdet på Virklund Skole
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Landsbyudvalg Bidrager til at igangsætte og understøtte udviklingstiltag i Skive Kommunes landsbyer og landområder - med fokus på, at der sker en udvikling.
S KOVBYSKOLEN – GODT PÅ VEJ - FORMANDSBERETNING Skolebestyrelsen årsmøde, Skovbyskolen
Skolebestyrelsens forældremøde tirsdag d. 4.marts Den nye skolereform - rammen Ved Kirsten Brønd 2. Fremtiden for Høsterkøb Skole Ved bestyrelsen.
RAMMER FOR SKOLEBESTYRELSENS ARBEJDE Lovgrundlag og kompetencer
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
Valgmøde 7. april Velkomst 2.Skolebestyrelsens arbejde - Det formelle - og i praksis 3.Tidsfrister 4.Opstilling / valgliste 5.Eventuelt.
BYRÅD SBU Skolebestyrelser Skoleforum Styrelsesvedtægt.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
Implementering af FSR Inddragelse af skolebestyrelsen
Skolebestyrelsens skriftlige beretning skoleåret 2014/2015 Lindebjergskolen Lindebjergskolen beretning 2014/2015.
Informationsmøde Velkomst 2.Orientering om økonomi på baggrund af de valgte modeller for indbetaling. 3.Spørgsmål + svar 4.Pause 5.Orientering.
Beregning af familie- økonomi. Familien Kvinde, 28 år, på barsel Hendes første barn A, 3 år, bidragsresolution findes Hendes andet barn B, 3 måneder,
Skolebestyrelsesvalget 2016 Skolebestyrelsesvalget Kulsbjerg Skole En gennemgang af valg- proceduren.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Områdeforældrebestyrelsens arbejde
Styrelsesvedtægt for Varde Kommunes Skolevæsen.
Bestyrelse – hvad er det?
Princip for kontaktforældre
Afdelingsmøde den Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt! 1
Præsentationens transcript:

Skolebestyrelsesvalg 2014 Bredagerskolen

Valg her til foråret • Ny reform ny bekendtgørelse • Byrådet fastlægger rammen for valg her i foråret samt datoer • Valgperioden er forsat 4 år • Vi på Bredagerskolen har valgt at starte forskudt valgperiode • Formanden skal stadig vælges blandt forældrene

• Skolebestyrelsen skal fortsat have et flertal af forældrerepræsentanter • Hvervet som skolebestyrelsesmedlem betragtes ikke længere som borgerligt ombud • Der er valgt at give tilknytning til op til to medlemmer af skolebestyrelsen som repræsenterer lokale foreninger eller erhvervsliv • Der gives mulighed for at skolens samlede ledelse deltager i møderne – uden stemmeret

Forskudt valgperiode • En hel ny skolebestyrelse vælges her til foråret • Nogen vælges kun for en toårig periode, som en start • Der er altså valg igen om to år - her vælges så for fire år. • Valgperioderne vil derefter være fire år.

Hvad laver man?? Og hvad skal laves! • Værdiarbejde for skolen set i lyset af den nye reform • Kigge på og lave principper for skolens drift og virke, set i lyset af den nye reform • Være med til styre og holde øje med skolens økonomi • Giv høringssvar til kommunen angående skole sager og skolepolitik. • Ca. Et møde om måneden

Hvis man har interesse! • Hvis man gør sig tanker om • Hvis man kender nogen • SÅ ER DET NU – man taler sammen og henvender sig til skolens kontor/hjemmeside som kandidat. • På hjemmesiden kan man følge med i datoer. • Kontakt gerne Martin Fessel for evt. spørgsmål