Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Fra mandag den 2. juLi til torsdag den. 5. juli
Informationsmøde på Mosedeskolen
8. december 2010 på Egegård Skole
Uddannelsesvejledning Musik & Teaterefterskolen 14/15
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
A RBEJDSPAPIR, ALMENNETVÆRKSMØDE 12. SEPTEMBER Nu får du travlt!
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Hvad skete der med vores input fra sidste reformmøde i januar måned? Hvor langt er vi kommet med implementeringen? Hvordan følger forældre med i reformarbejdet?
Informationsaften for kommende 0.klasseforældre – 31.oktober 2012.
Valg til Skolebestyrelsen
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 31/10 – 2013.
Kære forældre Hermed orientering om status i forbindelse med Pilehaveskolens udbygning og flytning til Verninge i skoleåret 2013/2014. I foråret 2013 har.
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
Region Sjællands Feriefond
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Informationsmøde, onsdag d. 14. maj kl – 18.00
VELKOMMEN PROTOKOL 1 Tjener Velkommen  Lærerinitialer – præsentation  Kontakt til lærere:
Rullende skolestart August Forældre samt personale i daginstitutionerne Velkommen til orienteringsmøde 10. februar kl
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Skolereformen på Søndersøskolen
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Invitation til skolebestyrelserne
FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN
Velkommen til nye elever og deres forældre!
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Trivselsaften for 0.A Børn mobber ikke deres forældres venners børn.
17. nov. 2011:Orienteringsaften januar:Indskrivningsaften skole og SFO. (kl ) Senest d. 1. april:Børnehaverne sender overleveringspapirer.
Lene Skovgaard Uddannelses Ungdomsvejleder
Tilsynspligt en større indsigt i skolens gang og virke Bliver en del af skolen indefra. tidlig information om - og mulighed for at kommentere på skolens.
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Tema 3 Samarbejde om indsatsen for barnet Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Biblioteket som læringscenter
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Mandag den 18. august Udedag Vi laver snobrød på bålet. Marianne fri Jens vikar.
Forældremøde Sortedamskolen 2013/14
Mandag d. 17. december Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Vi fortsætter.
Lederforum – budget høring. Basisbudget
Skolebestyrelsesvalg 2010 Det nye er: Enkeltmandsvalg (Ingen stillere) Brevafstemning (Ingen valgdag) Mulighed for forskudt valg.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 11. november 2014
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Gentofte Kommune Skolestart Børnehaveklasse er obligatorisk Skolestart og barnets alder - Børn der fylder 6 eller 7 år i 2014 skal starte i børnehaveklasse.
Kokkedal Skolens børnehaveklasse
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Orienteringsmøde Torstorp Skole.
10.mar. 15 Udvikling i løn, priser og konkurrenceevne Dansk Industri.
Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Øvelser Samlet rapport.
Obligatorisk digital selvbetjening
Forældremøde 9. april.
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
M ØDE OM VISIONSDAGEN D. 15. MAJ 2015 o Hvorfor har bestyrelsen taget dette initiativ o Hvad er rammerne omkring dagen o Hvad kan forældrene og hvad kan.
Senior-udvalget indbyder igen i år til herredouble hver den 2
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Informationsmøde for forældre til kommende elever i 7. klasse
Invitation til at kopiere ind
Præsentationens transcript:

Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til 0. klasse 2014/2015

Kære forældre december 2013 Da I har et barn, som skal starte i skole til sommer, vil vi gerne invitere jer til et orienterende møde onsdag den 8. januar 2014 kl. 19.00 – ca. 21.00 i skolens kantine, På mødet vil vi fortæller om skolens vision og mål for arbejdet i indskolingen og vores tanker om, hvordan en skoledag vil være, når skolereformen træder i kraft til august. Vi vil gerne i dialog med jer forældre om de gensidige forventninger til skolestart og I får mulighed for at stille spørgsmål vedrørende indskrivning, skolestart mm.

I uge 4 og 5 har skolerne indskrivning til de kommende 0. klasser I uge 4 og 5 har skolerne indskrivning til de kommende 0. klasser. Indskrivningen foregår digitalt med en NEMID eller Digital Signatur på kommunens hjemmeside: www.helsingorkommune.dk., hvor du finder link på forsiden øverst i højre hjørne. Selvom I skal indskrive jeres barn elektronisk vil vi gerne se jer (forældre og barn) på skolen til en lille snak Onsdag den 22. januar i tidsrummet kl. 15.00-17.30 i C-fløjen (den sidste fløj med indgang fra Drachmanns-vej)   Ved denne lejlighed er der også hjælp at hente til indskrivningen, da der vil være opstillet pc`ere til jeres rådighed. OBS! Dog er det en forudsætning, at I medbringer jeres NEMID. Er I forhindret i at komme denne dag, så kontakt skolens kontor (49281687) eller send en mail til dvs37@helsingor.dk - så finder vi et andet tidspunkt. Vi glæder os til at se jer. Venlig hilsen Tanja Steffe Nøhr Karin Petersen skoleleder viceskoleleder

Indskrivning til start i 0. klasse den 11. august 2014. Ønsker I, at jeres barn skal undervises uden for folke-skolen, bedes I senest den 18. februar 2014 meddele skolen, hvor barnet skal undervises.   Hvis jeres barn allerede går i skole, skal I ikke komme til indskrivning på skolen, men blot kontakte os senest den 18. februar 2014 og meddele, hvilken skole og klasse jeres barn går i. Ønsker I, at jeres barn skal gå i en anden af de kommu-nale skoler, bedes I notere det, i det elektroniske ske-ma. Så vidt muligt forsøger Byrådet at imødekomme jeres ønske. Det vil dog i så fald ikke være muligt at få dækket eventuelle befordringsomkostninger. Vi beder jer kontakte skolen inden den 5. august 2014 ved eventuel flytning fra kommunen eller adresse-ændring inden for kommunen.