BEFRIENDE RAMMER Svend Skriver, adjunkt, ph.d.. Rammer for vejledning  Jeg har i mine vejlederbreve til henholdsvis opgaver og specialer tydeligt understreget.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Advertisements

Overordnet målsætning:
Smas’hit En succes. Adfærdsdelen har med udgangspunkt i interviewunder- søgelsen og spørgeskemaundersøgelsen belyst, at brugerne af Hashfacts og Restart.
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Nonne historie.
Evaluering og effektmåling i aktiveringsindsatsen
Program – 10.00: opsamling på cases og innovationsdage - hvor er vi med vores cases? - hvad mangler vi for at komme videre? – 11.00: Innovation.
Breve og mails mvni-selandia.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Agi Csonka, direktør Danmarks Evalueringsinstitut
John.M.Nielsen Metode & Co.
FOKUS! På vores udvikling.
Anvendelsesorienteret undervisning – Pædagogisk It
Fra dagligstue til konsultation? Cecilie Rubow: Institut for Antropologi.
Dels blær´, dels præcisering af opgaven
Mentaltræning Målsætning
1. Individuel start 3.1 Det bør være muligt at starte på kursus, når man har behov, uden at skulle vente til næste opstart.
1. Forventninger og information • Vejlederbrev med den rette detaljeringsgrad tilgængelig på hjemmeside og sendes efter første henvendelse fra studerende.
Ph.D. Hvem, Hvad, Hvordan?. Msc. Christian Brandt 2 Oversigt □ Min vej til phd studiet □ Hvad laver jeg □ Fremtidsplaner.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Master titel: Gill Sans 40pt (ALL CAPS) Brug under titel til: Præsentation holders navn (Gill Sans 19pt) Afdelingsnavn (Gill Sans 15pt) KØBENHAVNS KOMMUNE.
Team 9 gruppe eksamen, evalueringsproces
Supervision og faglig feedback
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Vejlederbrev ? Jeg har brugt et vejlederbrev til vejledning af specialer før i tiden I hvert fald i den version jeg brugte brevet viste det sig ikke at.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
SLP 4 Samarbejde med vejleder Planlægning og styring
Vejledningsforløb med læringskontrakt
Side 1. Deltagerne i undersøgelsen Undersøgelsen af elevtilfredsheden i efteråret 2003 har principielt omfattet alle EUD-elever på såvel grundforløb som.
HJERNE TALENT XPERIMENT AATG.DK "Udvikling af elevernes almene studiekompetencer gennem formativ evaluering". Mentorordning på 1. årgang.
Netværksprojekt for fremmedsprogenes profil og anvendelsesorientering i de gymnasiale uddannelser.
VEJLEDERUDDANNELSEN // AARHUS UNIVERSITET Modul 1, september 2007 Godmorgen… Velkommen til dag 3 på AUs vejlederuddannelse!
Vejledning og evaluering af den refleksive praktiker i det problemorienterede projektarbejde på ingeniørstudiet ved Aalborg Universitet Søren Hansen.
Drejebogen til eksamen på idræt B
Oplæg vedr. dokumentation af vejledning Adjunktpædagogikum, modul 3, februar 2009 Jan Lindschouw.
Læsegruppel ederen. Kursets ethos  Den ethos som kendetegner Læseforeningens aktiviteter er, at litteraturen kan blive genstand for menneskelig erkendelse,
Hvordan får vi de sidste 20 % med på SkoleIntra? v/ Christina Harting.
Evidens om vejledning Gitte Wichmann-Hansen, adjunkt, ph.d.
Lene Tortzen Bager Ph.d., lektor A A R H U S U N I V E R S I T E T Center for Undervisningsudvikling Det Humanistiske Fakultet og Teologi Studieprocessamtale.
Fælles vejlederdag 7. juni Indtil nu! 24. – 28. januar 2011: Besøg i Skotland. 24. marts 2011: Fyraftensmøde – inspiration. 8. – 9. august 2011:
Kodeks for offentlig topledelse
Henriette Lungholt Formidling og metode – uge 47, efterår 08 Mundtlig kommunikation.
For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet for dato og ”Enhedens.
Spørgeskemaundersøgelse
Evaluering - metoder og værktøjer -
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Bidrag til en fastholdelsesstrategi
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
EUD-konference Fra tømrer til bygningskonstruktør-studerende.
Side 1 Trivselsmåling - December 2010 Dansk Kabel TV.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Praktikordning Der skal udarbejdes: 1. Stillingsbeskrivelse for ”Praktik-koordinator” 2. Manual for pædagogisk ansvarlig (=HOP- vejleder) 3. Manual for.
Smas’hit En succes. Adfærdsdelen har med udgangspunkt i interviewunder- søgelsen og spørgeskemaundersøgelsen belyst, at brugerne af Hashfacts og Restart.
Årsager til at mennesker yder modstand mod forandring
Plagiarisme – det blev værre før det det blev bedre. Praksisudvalgets konference den 30. oktober 2008 Videnskabelig uredelighed på studierne Peter Erling.
Stormøde for økonomi på AU
Drømmeskolen i fremtiden fra et lederperspektiv 10. Juni 2015 Thomas Smidt, skoleleder.
Studie Område 2 Eksamen Fra gymnasieelev til studerende
Forventningens glæde.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
VIRKSOMHEDSSPECIALE Why the struggle? Anne Mette Ravn Nielsen, cand. mag. i tværkulturelle studier (færdig forår 2015) - skriv.
Ansvar i Videreuddannelsen
Oplæg fra Evalueringsudvalget
Elektroniske objekter til understøttelse af SSO-processen
Den daglige vejledning
Præsentationens transcript:

BEFRIENDE RAMMER Svend Skriver, adjunkt, ph.d.

Rammer for vejledning  Jeg har i mine vejlederbreve til henholdsvis opgaver og specialer tydeligt understreget rammerne for min vejledning. Samtidig har jeg valgt at lægge brevene ud på Absalon, så jeg altid kan henvise de studerende på mine hold til dem.  Pt. vejleder jeg et relativt overskueligt antal studerende, men jeg vil fremover skulle tage mig af en langt større mængde studerende.  For at sikre kvaliteten i vejledningsprocessen og samtidig opnå og fastholde reel forskningstid er det derfor nødvendigt for mig at definere klare rammer for min vejledning af de studerende.

Dokumentation af vejledning  For at få et bedre overblik over de enkelte vejledningsforløb er jeg begyndt at anvende skrivecentrets skabelon for vejledningsdokumentation. Det er mine øjne især nyttigt i forhold til specialevejledningsforløb.  Jeg opfatter italesættelsen af rammerne for vejledningen og dokumentationen af den som et nyttigt arbejdsredskab, der hjælper mig til at sikre, at der er en tydelig sammenhæng mellem den tid, jeg anvender på vejledning, og den tid som registreres i min timetals-selvangivelse til studielederen.

Evaluering af vejledningen  For at få et klarere indtryk af de studerendes oplevelse af vejledningsprocessen og resultaterne af den vil jeg fremover bede mine specialestuderende om at evaluere processen.  Jeg har valgt at anvende skrivecentrets skabelon, idet jeg dog løbende vil justere den efter særlige fokuspunkter i min vejledning.