Hvordan vil Region Midtjylland engagere sig i indsatsen?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Region Hovedstadens Inspirationsseminar 30. april 2014 Din Gode Udskrivning i psykiatrien – et samarbejde mellem tidl. patienter, pårørende og medarbejdere.
Advertisements

Hvordan kan resultaterne fra Sundhedsprofil 2010 bruges i den regionale folkesundhedsstrategi? Bente Lauridsen Regionsrådets 1. næstformand og medlem af.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Depressionsforenings fødselsdagskonference Odense, onsdag den 23. oktober 2013 Din sygdom er ikke dig – Borgeren i centrum Oplæg ved Poul Nyrup Rasmussen.
Hold Fast – et tværregionalt projekt med fokus på frafald.
Perspektiv på den faglige indsats blandt borgere med Diabetes Type 2 - et bidrag til udvikling af kronikerprogram for diabetes.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Introduktion til NY SUNDHEDSPOLITIK 28. Februar 2012 kl –
De kommende 4 år – udfordringer for samarbejdet • Konference om samarbejde om psykisk syge den 16. juni 2010 Martin Lund – direktør i Region Hovedstadens.
Diabetesudvalgsmøde Øjenudvalg. Kommisorium  Beskrive den nuværende organisation og kapacitet i relation til øjenkontrollen af diabetes i Region Midt.
Hospitalsenheden VEST
Informationsarrangement januar 2014
Hvordan arbejder Det Palliative Team – Hvad tilbydes og til hvem?
Fokus på salg til FN INCUBA Science Park, december 2009.
Sådan står det til med sundheden i Nordjylland - hvad kan sundhedsprofiler bruges til? - hvad er social kapital? Tine Curtis Forskningsleder.
Hvad kan vi gøre for at få psykiske sårbare tilbage i arbejde ?
De unges vandring i uddannelsessystemet – uddannelsesmønstre i Region Midtjylland og betydningen af geografi og social baggrund Handels- og Ingeniørhøjskolen.
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
FOKUSOMRÅDEUDFORDRINGBEDRE SERVICE Service på biblioteket Vi vil gerne se om kunderne synes vi giver en god service. Biblioteket får besøg af ca. 20 mennesker.
Forventninger til Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center - mission og vision ved Driftschef, Else Ammitzbøll Den 6. marts
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Samarbejde og koordineret indsats Kompetencerådsmøde den 4. marts 2011
Sundhedsaftale om det regionale samarbejde om infektionshygiejne, herunder MRSA Regionssundhedsplejerske Anita Fogh, og formand for arbejdsgruppen.
Socialtilsyn Midt Dialogforum Midtjylland mandag den 16. september 2013.
Foreningen Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland 12. april 2013.
Sundhedsstyrelsens akutrapport og de akutte skader
Speciallægepraksisplan Møde i sundhedspanelet onsdag den 6. maj 2009.
Organisering af sundhedsberedskabet og forberedelserne vedr. influenzapandemi Orienteringsmøde vedr. influenza-situationen 18.
KABS – Konference Stofmisbrug 2008 Undersøgelse: Stofmisbrugsområdet efter kommunalreformen.
Arbejde i temagrupper Metode:
ROSKILDE BRANDVÆSEN Carsten Iversen Leverandør af ambulancetjeneste i Region Sjælland Beredskabschef i Roskilde Kommune Borger i Roskilde Kommune, Region.
BKF – regionsbestyrelsesmøde, 15. maj 2009
Fødevarerådet Vækstforum for Region Midtjylland 28. januar 2010 VÆKSTHUS MIDTJYLLAND Kort præsentation + introduktion til rådgivningsprogram for fødevarevirksomheder.
Børns omsorgssituation og trivsel
Birgitte Ravn Olesen, Kommunikation/RUC Hvorfor gør de ikke som vi siger?
Det Sociale Kapitel
Hvorfor er der behov for en kampagne som EN AF OS?
De Utrolige År i Danmark - erfaringer med DUÅ i dansk kontekst
Psykoedukation til patienter med skizofreni
Regionshospitalet Randers/Grenaa Region Midtjylland Sygefravær Første kvartal i 2011 fra info.rm.dk pr
Er danskerne klar?. Danskerne mangler viden 76 % af danskerne: Mere socialt acceptabelt at lide af en fysisk end en psykisk sygdom 65 % af danskerne mener.
Projekt X:IT -Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7. klasse – Projekt X:IT.
Udviklingen i sommerhuspriserne fra de toppede til 4. kvartal 2009
Politisk forlig om akutberedskabet i Region Midtjylland Pressemøde den 25. september 2007.
Det regionale samspil med VEU- centrene Lotte Holten-Møller Kontorchef, Kontor for regional udvikling og EU.
Virkningsteori og -evaluering
Regionshospitalet Randers & Regionshospitalet Grenaa
Børn, inkontinens og den sociale stigmatisering heraf - et tværsektorielt samarbejde Sygeplejerske Mette Sehstedt Østergaard Afdelingslæge Charlotte.
Stress En folkesygdom?.
Projekt ”Unge med psykiske vanskeligheder – overgang fra barn til voksen” Vingsted den 18.marts 2015.
Dispositionsfonden Udamortiserede lån 100 % 1999.
Velkommen Hvem er vi?. Velkommen Baggrund  Besøgsrunden – opsamling  Stor aktivitet og stor entusiasme  Stor forskellighed i regionen på, hvordan.
Velkommen til regionsmøde i Region Midtjylland søndag den 27. september Scandic Silkeborg.
Opsamling Vejlederkonferencen den 7. oktober 2008.
Temadag om sygefravær - på offentlige arbejdspladser Viborg d. 28 oktober 2009.
1 Viden om arbejdsmarkedet i Midtjylland  Kontrakt 2012  Årlig analyserapport  Kommunebeskrivelser (april)  Udviklingen på det lokale arbejdsmarked.
Samarbejde med Jobcentrene ”fremtidens arbejdsmarked er for de uddannede !!!” Det er dokumenteret, at den danske arbejdsstyrke skal efteruddannes og opkvalificeres.
Urban Lab. 8 kommuner Favrskov, Herning, Holstebro, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg og Aarhus. Baggrund i Aarhus 2017’s kortlægning af Region Midtjyllands.
Langtidsledighed i Midtjylland. Langtidsledighedsanalysen Langtidsledigheden har vist en svagt faldende tendens de seneste måneder – men: Der er fortsat.
Kvantitativ profil af ledige i matchgruppe 4 og 5 i Region Midtjylland.
”Jeg kommer ud med mine følelser hos nogen, der ved, hvordan det er” - Gruppetilbud til unge, hvis forældre eller søskende har en psykisk sygdom.
Mentale helbredsproblemer - førtidspension eller tilbagevenden til arbejde? Vilhelm Borg seniorforsker NFA 2010 Oplæg Beskæftigelsesråd Hovedstad.
Langtidsledighed i Midtjylland. Langtidsledighedsanalysen Langtidsledigheden har vist en svagt faldende tendens de seneste måneder – men: Der er fortsat.
Netplan A/S.
Borgere med psykiatriske diagnoser
Hold Fast – et tværregionalt projekt med fokus på frafald.
Det kommunale område Udviklingen i fordelingen af ansatte, årsværk og lønsum, 4. kvartal 2008 til 4. kvartal 2018 Kilde: Egne udtræk fra KRL.
Kultur i Lemvig Kommune
Support og Danmarks Miljøportals brugerstyring
Præsentationens transcript:

Hvordan vil Region Midtjylland engagere sig i indsatsen?

Hver femte dansker vil i løbet af sit liv opleve at have en psykisk lidelse borgere i Region Midtjylland Omkring i behandling i psykiatrien

Jo flere, jo bedre!  Ambassadørkorpset Kenneth Iversen, Unimerco: ”Det er en vigtig opgave. Jeg har i flere sammenhænge selv haft psykisk sygdom inde på livet. Også i min familie. Jeg har oplevet, at et af de største problemer er måden, der kommunikeres om psykisk sygdomme. Det er ikke noget, man snakker om.” Harald Mikkelsen, VIA University College: ”Emnet har en vigtig og overordnet samfundsmæssig betydning. Som leder af en stor institution med samfundsansvar for uddannelse ligger mit vigtigste bidrag i at tale om emnet. I alle sammenhænge hvor jeg indgår, og hvor det er relevant.” Niels Callesøe, Regionsrådet: ” Rummelighed og forståelse for det anderledes kræver en løbende indsats og dialog, hvis man ønsker et samfund hvor "det almindelige" ikke altid er det eneste "rigtige". For psykiatrien er det således, at stigmatisering rammer dobbelt hårdt - den medførte isolation kan være direkte skadelig for psykiatribrugeren og på den måde skabe en selvforstærkende, negativ effekt.” Jakob Poulsen, FC Midtjylland: ”Jeg vil selvfølgelig gerne være med til at bryde tavsheden om psykiske sygdomme. Et nært familiemedlem var en overgang langt nede pga. arbejdsrelateret stress, men det blev heldigvis taget i opløbet, så hun kom rimelig hurtigt tilbage til en normal hverdag.”

Jo flere, jo bedre!  Den regionale koordinationsgruppe  Pressen  Alle ansatte i Psykiatri og Social ALTID – HELE TIDEN!

Lemvig Holstebro Ringkøbing- Skjern Ikast- Brande Viborg Skive Struer Herning Silkeborg Hedensted Randers Norddjurs Samsø Horsens Syddjurs Odder Skander- borg Favrskov Århus