Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Netplan A/S.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Netplan A/S."— Præsentationens transcript:

1 Netplan A/S

2 Seniorkonsulent Michael Jensen
Michael har over 10 års forsknings- og udviklingsbaggrund fra Aalborg Universitet. Han har været med til at udvikle og afprøve avancerede planlægningsmetoder til udbredelse af faste og trådløse bredbåndsteknologier. Metoder som er benyttet til udbredelse af bredbånd i store dele af Danmark. Siden 2015 har Michael været ansat i Netplan, hvor han har deltaget i flere kommunale bredbåndsprojekter herunder projekter i Randers, Læsø, Guldborgsund, Vordingborg, Lemvig, Herning, Ringkøbing-Skjern, Lejre, Roskilde, Ballerup, Næstved, Halsnæs, Region Sjælland, Syddjurs, Norddjurs, Region Nordjylland, Region Midtjylland m. fl. Han er i dag stadig tilknyttet AAU.

3 Hvordan arbejder Netplan for udbredelsen af bredbånd
Netplan leverer uafhængig teknisk rådgivning i krydsfeltet mellem offentlige og private kunder, myndigheder, lovgivning og markedsaktører.

4 Hvad eller hvem forhindrer os i at nå 2020-målene - og hvad gør vi for at nå dem alligevel?
Der er ikke nogen eller noget, der forhindrer os i at nå målet, men når vi ikke når det, er det fordi at der er en grænse, for hvor langt markedet alene kan drive udviklingen. Nogen gange får man en fornemmelse af, at vi afprøver halve og kortsigtede løsninger – måske fordi de har større (kortsigtede) politiske signalværdier end langsigtede effekter?

5 Hvordan understøtter markedet og det offentlige hinanden bedst?
Der findes ikke et entydigt og enkelt svar. Markedet fungerer forskelligt – selv i et lille land som DK. Derfor er det ikke de samme modeller der fungerer overalt. Et godt udgangspunkt er en velfungerende og ikke mindst sober dialog mellem interessenterne, samt en gensidig forståelse af hinandens udfordringer. Og så er der behov for at tale nuanceret om de eksisterende modeller.

6 Fun Facts Bredbåndspuljen tæller mere end 250.000 adresser
Af dem kan ca ikke få mobilt bredbånd på mindst 30 Mb/s Til gengæld kan ca af dem få mindst 100 Mb/s mobilt bredbånd

7 Fun facts Næsten 19,000 adresser med over 200 Mb/s mobildækning!


Download ppt "Netplan A/S."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google