-En lærerig arena for alle aldre

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Inklusion Fællesskab Faglige mål Rumlighed.
Set i forældreperspektiv
Oplæg v Stine Liv Johansen, ph.d., Aarhus Universitet Opstartsdag i Skanderborg Lørdag den 22. januar 2011.
En anderledes skoledag for de yngste elever. Temamøde for skolebestyrelser.
Nye krav og besparelser – hvordan sikrer vi kvaliteten v/ Dorte Bloch
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Rykker vi? Eller er alt ved det gamle?
Borgermøde Aulum station.
2 år og 3 måneder i skole. 1 år og 3 måneder i praktik.
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Idrætsskole fra 1. august 2008
Kulturregion Storstrøm En kulturregion med forbindelse til fremtiden.
Kids n’ Tweens, Leg og læring
Tryllefløjten tilbyder børnene kulturelle oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik i børnehøjde i tæt samarbejde med kulturinstitutioner.
Biblioteket som arena i viden- og oplevelsessamfundet
Forældremøde X årgang.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.
Kommunale chefforventninger til en ny folkeoplysningslov Oplæg for Fritid og Samfund d. 25. april 2008 i Vissenbjerg v/ Børne- og Kulturdirektør Per B.
….er familiens pusterum. Muligheder og udfordringer Familiens store udfordringer:  Tid  Individualisering  Mediebombardementer  Opbrud – mange skilsmisser,
Vision Uddannelsesparate unge
Jeg støtter barnet ved:
Strategi-oplæg for.
En ny model for bibliotekernes rum
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
Temaeftermiddag om design af sociale læringsmiljøer.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Pædagogfagets kernefaglighed
Guldet i nabolaget – om læring og fællesskab i lokalsamfundet Børne- og Kulturchefforeningen.
Camping Temaanalyse 11. oktober 2005 Gennemført af Jysk Analyse i maj 2005 Opkald til 3012 personer, 2310 gik videre Gennemført telefon interview med 608.
Hvinningdalskolen Eidervej Silkeborg Tel.: silkeborg.dk Krop og hjerne – En sund skole.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker Workshop Roskilde 29.august 2013 Jonna Holmgaard Larsen chefkonsulent.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Biblioteket som katalysator for social kapital
Hvad ser BKF som de vigtigste indsatsområder i den nærmeste fremtid på børne- og ungekultur området? Flemming Olsen, Børne- og Kulturdirektør Herlev Kommune.
HANDLEPLAN PÆDAGOGISK IDRÆT Dato:
Campus Bindslev Plads Gruppe 11.
Præsentation af forårs-sfo
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
Hvem skal kommunerne samarbejde med i fremtiden på idrætsområdet? Oplæg til Breddeidrætsudvalgets møde tirsdag d. 6. november v/ Børne- og Fritidsdirektør.
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
Hvordan samarbejder vi om kulturen?
Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt.
Velkommen til Regnbuen Her finder du kort fortalt lidt om institutionen.
DE-L Årsmøde, Workshop: ”De voksnes vej ind i de erhvervsrettede uddannelser ” Kirsten Holmgaard, direktør Mercantec Tirsdag den 29. april.
Inklusion for alle – Illusion eller virkelighed?
KVALITET I SAMSPIL OG LÆREPROCESSER I DAGTILBUD Oplæg v/ Maybritt Larsson Institutionsleder Barnets Hus-Amerikavej.
Familieiværksætterne Et sammenhængende forløb om fødsels og forældre- forberedelse for førstegangsforældre Information, vejledning og dialog om de udfordringer.
1 Faglige udfordringer og kommende initiativer på dagtilbudsområdet Ny Dagtilbudslov Læring, udvikling, omsorg og dannelse Pædagogiske læreplaner Krav.
FÆLLES OM FRITIDEN Oplæg på temadagen ‘Veje til deltagelse’ Cecilie Friis / projektmedarbejder SUMH – Sammenslutningen af Unge Med Handicap.
Sundhed i naturen Kirsten Heide & Gitte Balle. Socialpædagogisk støtte efter Servicelovens § 85 & dagtilbud efter § 104.  Støtte, vejledning eller hjælp.
Trine Blicher Folmer. MÅLSÆTNINGER Bassin 7 rummer et anderledes potentiale Den markante orientering mod havnebassin nr. 7 og det kommende havnebad skal.
Oplæg til Hustræf 2011 Inddragelsens niveauer og perspektiver
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Se mere om L21 ansøgning på
Årets skolebyggeri Sydhavnen Skole vandt i 2015 titlen som ”Årets Skolebyggeri” pba. flg. udtalelser fra juryen: “Arkitekturen inddrager naturelementet.
En dagsorden som er større end dig selv DB 2017.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Fuglevængets værdier Mangfoldighed Rumlighed Livsglæde
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Kvalitet i folkeoplysningen
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Dagtilbudsreformen ”Stærke dagtilbud,- alle børn skal med i fællesskabet” Den styrkede pædagogiske læreplan Arbejdsgruppernes udkast til temabeskrivelser.
Fra Videoklip med intro til modulet – pædagoguddannelsen
Barnesyn og børneperspektiv
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

-En lærerig arena for alle aldre Bindslevs plads -En lærerig arena for alle aldre

Rammerne for projektet Der skal bygges en foredragssal der skal kunne rumme 1000 mennesker Pladsen skal udnyttes så den rummer fleksibilitet- og mulighed for udfoldelse Området skal kunne ses i sammenhæng med Bindslev plads omgivelser. Både på et institutionelt- og visuelt plan. Let tilgængelighed for borgerne via transport 45 millioner på budgettet fra kommunen. lytte til ønsker fra de forskellige institutioner Rammerne for projektet

Institutionernes ønsker Bibliotek: Har et ønske om at der skal være flere studierum, og et udeområde om sommeren hvor bl.a. de studerende kan side om sommeren. Medborgerhuset: vil gerne have en fælles administration, samt et cafe område. Kommunen: Vil gerne samle de kulturelle ting, gerne noget med Asger Jorn. De vil også gerne have samlingspunkt imellem business college, modborgerhuset, biblioteket, og den kreative skole. Handelsskolen: nedsat trafik, samt flere rum og et bedre studiemiljø. Institutionernes ønsker

Fælles torve i Italien og Spanien hvor man mødes i et fælleskab. Central park i New York hvor mange folk mødes og bruger det offentlige rum. Både socialt kulturelt og lærings orienteret Bjarke Ingelas. Inspiration fra ønskerne fra de andre institutioner. Inspiration

Bindslevs Plads -En sundhedsfremmende virksomhed Vi vil skabe et rum med fokus på: Fysisk udfoldelse Sundhed Fællesskab Rummelighed Læring for livet Bindslevs Plads -En sundhedsfremmende virksomhed

Bindslevs Plads - en plads hvor individet møder fælleskabet Et samlingssted hvor institutionerne omkring Bindslevs Plads kan få plads til aktiviteter og udfoldelse. Et samlingssted der giver individet et alsidigt møde med fælleskabet, hvor der samtidig vil være fokus på krop, sjæl og læring. Projektets Koncept

Projektets Koncept (fortsat) Huset vil være delt i fire med henblik på at tiltrække både børn, unge, voksne og ældre. Der tilbydes aktiviteter og faciliteter der henvender sig til alle aldersgrupper og skaber rammen om de kulturelle og musiske kvaliteter. Huset vil blive drevet af både ansatte samt frivillige der har interesse i at bidrage med faglig og kulturel viden. Projektets Koncept (fortsat)

Bindslevs Plads -En sundhedsfremmende virksomhed Parkour, leg og fysisk aktivitet Mulighed for at købe sund mad til billige priser Fællesskab på tværs af alder og køn

Læringsmiljø (Fortsat) ”Læring for livet gennem fællesskabet” ”Plads til tryghed og mangfoldighed skaber optimale omstændigheder for fri kreativ udfoldelse” Læringsmiljø (Fortsat)

Borger i Silkeborg kommune mødes på tværs af alle aldre hvor de fælles aktiviteter udveksler erfaringer og fremprovokere en læring for livet. Projektet vil primær bestå af frivillige medborgere som har relevant baggrund og erfaring med i bagagen Primær vil sparing ske mellem barn og voksne – unge ældre imellem. Nedbrydelse af kulturelle og traditionelle betingede barriere nedbrydes Inkludering af kommunes andre celler vil danne ramme om let tilgængelig information. Gennem stabilitet forudsigelighed og tolerance skabes et stærkt læringsmiljø. Læringsmiljø

Planløsning for trafik

Ønsket med bygningen er at skabe et stort fællesskab, altså et samlingspunkt. Glas er fortrukket, så man kan få inspiration udefra såvel som indefra. Det er desuden energivenligt. Tidsløst design som appellere til alle aldre. Fokus på bægerdygtighed og sociale udfoldningsmuligheder. Bygningen

Design ”Et eksklusivt Jorn inspireret design” Hvide vægge Farvestrålende møbler og udsmykning Jorns værker på væggene Design

Foredragsal Plads til 1000 mennesker, mulighed for forelæsning ,koncerter og møder.

Legeplads Legeplads hvor børn kan bruge kroppen, samt styrke motorik, sanser og kordinereing Primært børn.

Parkour Man bliver aldrig for gammel til at lege. Bevægelses bane hvor hele kroppen bliver brugt.

køkkenet Køkkenet med fokus på sundt mad, buskabet er at gøre sund mad attraktiv blandt unge.

Cafe Cafeen vil der kun blive serveret sund mad. Der vil også blive lavet smoothies.

Fitness rum Fitness rum som kan bruges af unge og ældre . De kan komme ind og få styrket forskellige dele af kroppen.

Udendørs studiemiljø Udendørs studiemiljø er mest beregnet til de varme forår- og sommerdage

Indendørs studierum indendørs studierum, hvor de studerende kan sætte sig sammen med bl.a. gruppearbejde samt ekamen

Parkeringskælder Parkering kælder som ligger under centeret centralt beliggende i midtbyen

Lukket vej Lukket vej som kommer til at blive delt gågade.

Entreprenoerpaatvaersroe d9.wordpress.com Vores hjemmeside