Vision 1- Lejerbo Herning

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Temadag om den nye lovgivning
Advertisements

Ansættelsesprocedurer
Nye samarbejdspartnere – nye udfordringer
Beboerdemokrati? Det er da en lukket fest!.
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
AlmenBolig+ God plads til en rimelig leje
Udvikling af beboerdemokratiet
Tavshedspligt.
Jesper Loose Smith Direktør i Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe – ca boliger Direktør fagforeningsejet ejendoms- og administrationsselskab i.
Skolebestyrelsesvalg på Vesterkærets Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 Bekendtgørelse nr. 28 af Kommunale regler for valgprocedure.
Bl. 3. kreds. Kredskonference 4. november 2011 Kommunesamarbejdet og styringsdialogen. v/ Kaj Jensen, Slagelse Kommune.
Almene boliger og boligsociale udfordringer
1 Dirigenten Boligkontoret Aarhus 21. august 2013.
Mission - Vision – Strategi Udkast for Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Centerledelsen - Herning 6. marts 2007.
Få hjælp & informationer Modul 2 Nyhedsbrev DSI-Nyhedsbrev - Udgives 4 gange om året. Læs om DSI's arbejde lokalt og centralt, om ny lovgivning og om.
1 Udvikling af beboerdemokratiet 3. kreds Erkendelse 1 Fremtidens beboere betragter boligen som et forbrugsgode - Ikke som et forenings- eller.
Styringsdialog og dokumentationspakke Agenda Styringsdialog og beboerdemokrati Udvalgte redskaber (værktøjer) Strategier og målsætninger Dokumentationspakken.
Den fremsynede virksomhedsledelse Hvilke udfordringer har Danmarks almene boliger? Styringsreform Moms på administration Konkurrenceevne Boligerne.
God ledelse sådan nogenlunde prof. fra foreningsledelse til virksomhedsledelse v/ Christian Majgaard BL kredskonference Billund.
Boligkontoret Danmark
Survey Organisering og styregruppehåndtering. Spørgsmål 1 62,5 % mener de har stor indflydelse på tilpasning af egen projektorganisation! Hvis projektorganisationen.
Velkommen til Grundkursus Tema 1
KAB’s erfaringer med boligløse unge Konference på Kofoeds Skole den 3. november 2009 Jesper Nygård Administrerende direktør KAB.
Wischmann Innovation ©
Boligsocialt arbejde hos Boligkontoret Danmarks medlemmer Et kig på de største udfordringer Katja Lindblad, udviklingschef
Velkommen til Grundkursus Tema 2 Afdelingsbestyrelsen på arbejde
Effektiviseringer af driften i almene boligafdelinger
Introduktion til nye afdelingsbestyrelser
VISION HVAD vil vi stræbe efter: HVORDAN når vi frem: HVILKE ‘områder er relevante: Oprettelser af projektorganisation – de overordnede rammer STRATEGI.
Rekruttering til organisationsbestyrelsen Weekendkonference for 6. og 10. kreds Lørdag den 28. september 2013 v/Dorte Hjerrild, BL – Danmarks Almene Boliger.
1 Vil I ha’ flere aktive.!? 2 Hvad er det vi siger?  Det er bare Tordenskjolds soldater  De unge gider ikke sidde i bestyrelser  Vi er godt nok lidt.
God ledelse og god bestyrelseskultur Ledelse og samarbejde Temamøde BL´s 6.kreds Den 11.November 2014.
Introduktion Seminar 9. maj 2012  Det videre forløb for de støttede udviklingsprojekter  Muligheder for støtte til realisering DET GODE BOLIGLIV støtter.
SAB’s nye hjemmeside. Målgrupper Hjemmesiden skal først og fremmest kommunikere til: Afdelingsbestyrelser Beboere Men hjemmesiden skal også kunne bruges.
Vision og Strategi for Forslag Vision og Strategi for Vision og indsatser i strategi.
Valgkredsmøde Dagsorden Rokering i bestyrelsen. Nye Visioner og målsætninger – et overgangsår i Lejerbo. Boligpolitikken lidt på.
Beboerdemokratiet lige nu - en fortrolig forpremiere Bestyrelseskonference Lejerbo, 22. maj 2012 Carina Seifert, BL.
. AlmenBolig+ Beboermøde II Tømmergården. Program for beboermøde d. 13. juni 2016 ​ 1. Velkomst ​ 2. Status på byggeriet ​ 3. Hvad skal og må jeg gøre.
Signalement af Lejerbo Ca boliger Organiseret i 53 selvstændige organisationer Fordelt på godt 680 afdelinger Hjulpet på vej af 755 ansatte Lejerbo.
Signalement af Lejerbo Ca boliger Organiseret i 56 selvstændige organisationer Fordelt på godt 600 afdelinger Hjulpet på vej af 775 ansatte Lejerbo.
Brædstrup Disposition Samfundets udfordringer – er vores udfordringer. Hvad gør vi i Lejerbo. Hvad sker der i regionerne.
Klima og miljø fremtidssikring Klima og miljøstrategi Energi og miljøkonsulenten, Udviklings og bygge afdelingen Jane G. Hansen (JHA), cand. Polyt i Energiteknik,
Proces for social helhedsplan i Gellerup og Toveshøj Boligsocial leder Henning Winther.
Godkendte visioner og målsætninger Lejerbo Frederiksberg Maj 2015.
Ny Årsberetning Hvorfor en ny årsberetning? Beboerdemokrati og bestyrelsesarbejde i fokus Udvalgte redskaber (værktøjer) - Indhold Strategier og målsætninger.
M ØDE OM VISIONSDAGEN D. 15. MAJ 2015 o Hvorfor har bestyrelsen taget dette initiativ o Hvad er rammerne omkring dagen o Hvad kan forældrene og hvad kan.
MØDE MED ARBEJDSGRUPPERNE DEN 7. MAJ Forberedelse til bestyrelse 1 OPGAVER: Styrelsesgrundlaget: Udarbejdelse af vedtægt og forslag til forretningsorden.
Forandringer i Lejerbo. Hvad driver forandringer? Påvirkninger udefra Påvirkninger indefra.
Regionmøde 20. februar Mine overskrifter Mjølnerparkens rolle i lørdagens terrorhandlinger Brand i vores hovedkontor den 16. december 2014 Boligaftalen.
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
Råderet Holbæk Lørdag den 8. oktober 2016 Hej
Rum for liv EKSEMPEL PÅ MANUSKRIPT:
Effektivisering Kredsmøde BL’s 4. kreds 8. marts 2017.
Valgkredsmøder i Lejerbo 2016
RY BADMINTON KLUB 10 års plan – at arbejde med målsætninger
Indsæt billede. Klik i det store felt og indsæt billede via Vælg billeder- eller Rediger-knapperne. Fjern derefter denne boks PAS PÅ HUSLEJEN.
Valgkredsmøder 2016 IT-udvalget.
/ MUS evaluering.
Formandskursus Middelfart 16. jan
Bestyrelse – hvad er det?
Demokratiudvalget 2016 Medlemmer: Gunnar Sørensen (formand),
SAB 2017 – Ændrede rammebetingelser
Repræsentantskabsmøde BS’61
Afdelingsmøde – Afdeling 5 Mandag den 8. maj 2017
Rum for liv EKSEMPEL PÅ MANUSKRIPT:
Sådan nedsættes følgegrupper . . .
Informationsmøde På Malling Kro Torsdag d. 6. december 2018
Afdelingsmøde den Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt! 1
Bestyrelseskursus Foreningen for ATAKSI/HSP 3. oktober 2015
Lejerbo Hvem er vi og hvad kan vi Juli 2018.
Præsentationens transcript:

Vision 1- Lejerbo Herning Boligorganisationen har et velfungerende beboerdemokrati med beboere der interesserer sig for beboerdemokratiet og beboerdemokrater, der er veluddannede Målsætning A: 80 pct. af alle boligafdelingerne har en bestyrelse eller en kontaktperson inden 2020 Målsætning B 80 pct. af alle nyvalgte bestyrelsesmedlemmer har været på intro-kursus inden for det første år. Handling i: Der afholdes fælles afdelingsmøde for de afdelinger, der ønsker det. Dette gælder både for afdelinger med bestyrelse og afdelinger uden bestyrelse. På disse møder forsøges at hverve kontaktperson eller bestyrelse til afdelinger som ingen har. Handling ii: Repræsentant fra organisationsbestyrelsen kan deltage på afdelingsmøder og fortælle om bestyrelsesarbejdet og fremviser folderen ‘Ny i bestyrelsen’. Regionskontoret sender velkomstbrev til alle nye bestyrelsesmedlemmer senest en måned efter de er valgt. I brevet inviteres til kommende introkursus, oplyses om adgangskoder til hjemmeside og folderen ‘Ny i bestyrelsen’ vedlægges. 1

Vision 2 - Lejerbo Herning Lejerbo Herning og dens afdelinger har en sund økonomi og effektiv drift Målsætning A: Organisationsbestyrelsen udarbejder sammen med driftschef en effektiviseringsstrategi. Målsætning B: Organisationsbestyrelsen udarbejder i samarbejde med forretningsføreren i løbet af 2019 konkrete måltal for henlæggelser i de enkelte afdelinger. Måltallene tager udgangspunkt i landsbyggefondens gennemsnitstal og kombineres med afdelingens aktuelle stand og fremtidige behov. Handling i: Så snart effektivitetsresultater for Lejerbo Herning foreligger indkaldes til organisationsmøde. Handling ii Afdelingernes henlæggelser er på dagsordenen på organisationsbestyrelsesmøder i 2019. Handling iii På alle budgetmøder i 2019 er der fokus på henlæggelserne og afdelingsbestyrelse og administration udarbejder planer for at nå de måltal, som organisationsbestyrelsen har formuleret. 2