Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sådan nedsættes følgegrupper . . .

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sådan nedsættes følgegrupper . . ."— Præsentationens transcript:

1 Følgegrupper i forbindelse med helhedsplaner og større renoveringsprojekter

2 Sådan nedsættes følgegrupper . . .
Boligorganisationen tager initiativ til helhedsplan / renoveringssag Organisationsbestyrelsen (og afdelingsbestyrelsen) udpeger max 3 lokale medlemmer til følgegruppen Organisationsbestyrelsen udpeger to medlemmer til følgegruppen Interesserede – dvs. såvel bestyrelsesmedlemmer som andre beboere - kan melde sig og organisationsbestyrelsen udpeger senere. Det er centralt at den lokale afdelingsbestyrelse er repræsenteret i følgegruppen.

3 Følgegruppens opgaver
Følgegruppens lokale medlemmer er afdelingens repræsentanter i byggesagen. De følger sagen tæt og giver input i forhold til prioriteringer undervejs. De lokale repræsentanter er således også bindeled mellem afdelingen og projektet. Det er organisationsbestyrelsen der har beslutningskompetencen. Følgegruppen forholder sig aktivt til de oplæg, de præsenteres for. De lokale er rådgivere for organisationsbestyrelsen.

4 Ansvarsfordeling Lokale repræsentanter fra afdelingen kan rådgive Organisationsbestyrelsen, og tilføre viden om lokale forhold Organisationsbestyrelsen har det økonomiske og juridiske ansvar Det er et fælles ansvar for lokale repræsentanter og organisationsbestyrelsen at sikre fremdrift i sagerne


Download ppt "Sådan nedsættes følgegrupper . . ."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google