Den ”rigtige” skæve profil

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Måske er I gode venner i et år,
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
SPØRGESKEMA HARDSYSSEL DISTRIKT Oktober Der afholdes årligt Sysselfejde for bæverne, hvad synes du om konceptet for dette arrangement?
Erfa- og evalueringsmøde
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Erhvervsakademi DANIA
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Transport på landet Konference 5.november Transport på landet • Kompliceret • Ingen nemme løsninger • Mangler nytænkning Tendens: Find selv på løsninger.
Welcometo.dk Guldborgsund.
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
Digital jobklub Velkommen til Digital Jobklub 2. dag.
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Velkommen til vejledningsmøde i MA
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
NUAS okt Hvor i studiet bør karrierevejledning komme? V/ Christian Volmer Nielsen Aalborg Universitet.
Hold fast, hold ud eller hold igen
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Dimittend Bachelor - valg, refleksion og oplysning Foråret 2012.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
»En mand havde to sønner
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
SÆLG DIG SELV! Du kan støde ind i en kommende arbejdsgiver, når du mindst venter det. Derfor er det en god idé at være forberedt på at sælge dig selv.
Anskue praktik fra SCF - lægger en plan og holder den - deterministisk verdensbillede CRP - involverer og udvikler undervejs - i denne sammenhæng skubber.
Velkommen til den automatiske løn vurdering Besvar venligst nedenstående spørgsmål Deres lønregulering vil afhænge af deres svar!!! Klik her.
Dette er en automatisk lønforhandling
Udlandsophold, praktik og legatsøgning
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Viborg Kommune - frikommune Aktiviteter på beskæftigelsesområdet.
1. Sangen om Larsen Her er en sang om en mand, der hed Larsen, det' ham man møder på gaden hver da', og han var tem'lig uheldig med livet, som han ellers.
Tovholderseminar i BIP Væksthuset 23. september 2015.
Netværksmøde for teamledere 11. september 2013, Roskilde Erfaringer med akutindsatsen i Jobcenter Lyngby-Taarbæk.
Inspirationsskabelon til virksomhedsoplæg ”Virksomheder møder flygtninge”
/ Anne-Sofie Skovmand Karrierestedet, Jobcenter København
I mentor ordningen på elevmentor.dk
Ansøgning for dummies.
Stxstudentereksamen.
17. Maj 2017 v/Karina Elsig Thøgersen, UC Syd.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
IT-værktøjer i Jobrettet indsats
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Værdsættelse og motivation
En latter til dig..... Ved du at latter er smitsomt? Du får det som en influensa. Når nogen ler idag, begynder jeg også at le. Så var der nogen andre,
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Kommunale Praktik- og løntilskudsstillinger i Skanderborg Kommune 2014
Erfaringer med virksomhedssamarbejdet omkring målgruppen for JobFirst?
Center for mande indkøb
Dorthe Olsen, Risikomanager, Socialforvaltningen.
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Ansøgning for dummies.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Ansøgning for dummies.
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Fra anledning til udvikling
Når jobsamtale ikke bare er en samtale!!!!
Vækst via Viden – Højtuddannede som vækstskabere i Nordjylland
Temadag om vækst og højtuddannet arbejdskraft – Studiejob
KKR NORDJYLLAND Indsats for at få højtuddannet arbejdskraft ud i hele Nordjylland KKR-møde d. 21 juni 2019.
Vækst og højtuddannet arbejdskraft
Præsentationens transcript:

Den ”rigtige” skæve profil Præsentation af hvem jeg er Peter Sandberg Nielsen Cand.Scient.Idræt /Cand.scient.Arbejdsløs Dataproces - Robotløsninger og Salg

Dagsorden Studiet Jobsøgning Virksomhedspraktik – Fiasko Virksomhedspraktik - Succes

Studiet Forskningsminded tankesæt Speciale i stort statsstøttet forskningsprojekt – Ph.D. kursus Næste skridt…. ? Forskningsminded – ingen fokus på job – bed os i halen Speciale – Rigshospitalet + studierelevant arbejde Godt rustet men nej – Ph.D en mulighed – 1 mio. – NEJ Dem der tænkte det var en god ide, leder her stadig 1 år senere efter pengene

Intet svar…. Jobcenter indsats – Virksomhedsoplæg Tak for din ansøgning Intet svar…. Jobcenter indsats – Virksomhedsoplæg Få relevante stillinger – intet svar Oplæg fra omkring Cand – koncept - Ide! Høflighedssamtale – førte til praktik med aftale om VVV

Virksomhedspraktik Fiasko? Start nyt koncept Start samarbejdsaftaler Afholde workshops Lave salg Skaffe studerende På 2 måneder! Fiasko? Som I måske har regnet ud, så gik det ikke som forventet. Jeg lykkedes med at få flere ingeniørstuderende ind, sendt 4 i studiejob, havde aftaler om flere møder med virksomheder, arrangeret møde med AAU, IDA og Væksthus Nordjylland om samarbejdsmuligheder osv. Summer summarum – De mente ikke at de kunne løberundt (endnu – og da det var en ny virksomhed turde de ikke satse) – Skiltes som venner De fik øjene på for at baggrunden (idræt) ikke var afgørende for ens kvalifikationer, og de ville rigtig gerne at vi snakkedes ved om et års tid (for måske at prøve igen)

Virksomhedspraktik - Succes Ny mulighed i spændende virksomhed I dag – Robotløsninger! Søgte nye muligheder og hørte om en stilling hos Dataproces (Gennem jobcenter) – Nibe lidt langt væk – Aldrig hørt om, men gav det en chance 20 Min – ingen trafik den vej! Kiggede på stillingen Projektleder – Bingo! – med erfaring – Satans… + Meget skæv baggrund Jeg greb knoglen og ringede, og min Chef Mie - kunne se muligheder Møde – Ikke det projektleder job jeg havde håbet, men en virksomhed i kraftig vækst og med mange muligheder. Det lød vanvittig spændende Mie, min chef, har senere fortalt, at hun var bekymret for min baggrund, men var ikke i tvivl efter vores jobsamtale. Ringet op senere samme dag – Praktik – løntilskud I dag – kan betragtes som skamløs reklame ;) Robotløsninger til kommuner – Fx Digital aktindsigt løsning