Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En latter til dig..... Ved du at latter er smitsomt? Du får det som en influensa. Når nogen ler idag, begynder jeg også at le. Så var der nogen andre,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En latter til dig..... Ved du at latter er smitsomt? Du får det som en influensa. Når nogen ler idag, begynder jeg også at le. Så var der nogen andre,"— Præsentationens transcript:

1 En latter til dig..... Ved du at latter er smitsomt? Du får det som en influensa. Når nogen ler idag, begynder jeg også at le. Så var der nogen andre, der hørte mig le og de begyndte også at le. Jeg følte, at jeg kunne bringe det videre...... Jeg tænkte lidt på hvor kraftig min latter skulle være. En unik latter som min, kan sprede sig over hele verden. Så, hvis du kan mærke, at latteren er på vej, så lad være med at prøve at stoppe den. Lad os starte en latter-epidemi af kæmpe proportioner. Det kan påvirke hele verden! Fortsæt med at le og send denne mail til alle dine venner. ALLE behøver at le!!!


Download ppt "En latter til dig..... Ved du at latter er smitsomt? Du får det som en influensa. Når nogen ler idag, begynder jeg også at le. Så var der nogen andre,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google