Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kommunale Praktik- og løntilskudsstillinger i Skanderborg Kommune 2014

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kommunale Praktik- og løntilskudsstillinger i Skanderborg Kommune 2014"— Præsentationens transcript:

1 Kommunale Praktik- og løntilskudsstillinger i Skanderborg Kommune 2014
Ved Jørgen Erlandsen

2 Effekten af projekt 325 i 2013 Målemetode:
Alle afsluttede løntilskudsforløb i 2013, hvad er deres status efter 1. kvt. 2014 Vi her i Skanderborg har vanvittige gode resultater, og vi kan sammen være stole af den og alle burde lytte til os – for jeg er helt sikre på at vi netop i Skanderborg har fundet en rigtig kløgtig metode. Som andre burde lære af men det vil jeg lige vende tilbage når vi kommer til delen vedr. den nye beskæftigelsesreform

3 Effekt på en anden måde ”Jeg har netop afsluttet min virksomhedspraktik på Tjørnehaven. Det var en positiv oplevelse og vi havde et rigtigt godt samarbejde.  Efter informationsmødet på Jobcentret ang. jobrotationsvikar projekt, fik jeg tilbudt et job som vikar på en vuggestue i Skovby som jeg tog imod men kort tid efter, fik jeg også tilbudt et 6 måneders vikariat på Tjørnehaven i aktivitetsafdelingen. De ville beholde mig da de syntes, at jeg havde lavet et godt stykke arbejde i den tid jeg var i praktikken. Det tilbud kunne jeg ikke sige nej til, derfor har jeg valgt det i stedet for jobrotations stillingen.  Jeg starter den på Tjørnehaven og skal arbejde om eftermiddagen. Jeg glæder mig til at komme i gang med mit nye arbejde og håber, at jeg -en gang for alle- kan komme videre med mit liv.  Jeg vil takke dig endnu en gang for din interesse i min sag og fordi du har medvirket til, at jeg kom i praktik på Tjørnehaven og dermed fik et ordinær job.” Mail Her er et konkret og nærværende eksempel på hvad vi sammen projekt 325 kan gøre for den enkelte borgere. Og det som er nok så vigtigt, så viser dette eksempel netop hvordan at I ude på de enkelte arbejdspladser, kan ændre et menneskes liv og det illustrerer for mig, rigtig rammende, den effekt vi ikke kan måle – men som vi i daglig dagen tilstræber… lad mig læse op!

4 Status på Projektet: Det her viser desværre en lidt blandet pose bolsjer (ser vi på udviklingen i forhold til måned før så er vi ved at tabe pusten, men kigger vi på hvordan det ser ud i forhold til sidste år på sammen tid – så er det nok med god grund at vi er lidt forpustede  vi stigere med ca. 7 fuldtidspersoner.

5 Beskæftigelsesreformen
Der er indgået en politisk aftale, og i lige nu er forslaget ved at blive behandlet i Folketinget Konsekvenser Kvote- og sanktionssystemet for offentlige løntilskud afskaffes Løntilskudssatsen til det offentlige løntilskud reduceres til 105,95 kr./time 6 mdr.’s karensperiode for offentlig løntilskud indføres Afkortning af jobrotationsvikariater til max. 6 mdr. Krav til forudgående ledighed hæves til 6 mdr. Statsrefusionen til kommunerne reduceres til 60 pct. Her giver du den bare fuld gas..


Download ppt "Kommunale Praktik- og løntilskudsstillinger i Skanderborg Kommune 2014"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google