Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler."— Præsentationens transcript:

1 Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.

2 Dette er vores regler. Bemærk… Alle vores regler er nummereret “1”. Bemærk… Alle vores regler er nummereret “1”.

3 1.1. Bryster er til for at kigge på, det er derfor vi gør det. Lad være med at forsøge at ændre det. Bryster er til for at kigge på, det er derfor vi gør det. Lad være med at forsøge at ændre det.

4 1.1. Lær at arbejde med toiletsædet. Du er en stor pige. Hvis det er oppe, så læg det ned. Vi behøver det oppe og i behøver det nede. I hører jo ikke os beklage os over, at I efterlader det nede. Lær at arbejde med toiletsædet. Du er en stor pige. Hvis det er oppe, så læg det ned. Vi behøver det oppe og i behøver det nede. I hører jo ikke os beklage os over, at I efterlader det nede.

5 1.1. Lørdag = sport. Det er ligesom med fuldmåne eller tidevand. Lad det være. Lørdag = sport. Det er ligesom med fuldmåne eller tidevand. Lad det være.

6 1.1. Shopping er IKKE en sport, og nej, vi vil aldrig komme til at tænke på det som sådan. Shopping er IKKE en sport, og nej, vi vil aldrig komme til at tænke på det som sådan.

7 1.1. At græde er afpresning. At græde er afpresning.

8 1.1. Spørg om, hvad du vil, og lad os være på det rene med dette: Spørg om, hvad du vil, og lad os være på det rene med dette: Spidsfindige hentydninger virker ikke! Spidsfindige hentydninger virker ikke! Kraftige hentydninger virker ikke! Kraftige hentydninger virker ikke! Åbenbare hentydninger virker ikke! BARE SIG DET! Åbenbare hentydninger virker ikke! BARE SIG DET! Spørg om, hvad du vil, og lad os være på det rene med dette: Spørg om, hvad du vil, og lad os være på det rene med dette: Spidsfindige hentydninger virker ikke! Spidsfindige hentydninger virker ikke! Kraftige hentydninger virker ikke! Kraftige hentydninger virker ikke! Åbenbare hentydninger virker ikke! BARE SIG DET! Åbenbare hentydninger virker ikke! BARE SIG DET!

9 1.1. ‘Ja’ og ‘nej’ kan bruges til at besvare de fleste spørgsmål. ‘Ja’ og ‘nej’ kan bruges til at besvare de fleste spørgsmål.

10 1.1. I skal kun komme til os med problemer, hvis I vil have hjælp til at løse dem. Det er det, vi gør. Sympati er det, I har veninder til. I skal kun komme til os med problemer, hvis I vil have hjælp til at løse dem. Det er det, vi gør. Sympati er det, I har veninder til.

11 1.1. En hovedpine der har varet de sidste 17 måneder er et problem. Få behandling hos en læge. En hovedpine der har varet de sidste 17 måneder er et problem. Få behandling hos en læge.

12 1.1. Alt, som vi sagde for 6 måneder siden er ikke brugbart i en diskussion. Faktisk er det sådan, at alle kommentarer annulleres efter 7 dage. Alt, som vi sagde for 6 måneder siden er ikke brugbart i en diskussion. Faktisk er det sådan, at alle kommentarer annulleres efter 7 dage.

13 1.1. Hvis du synes du er fed, er det nok fordi du er det. Lad være med at spørge os. Hvis du synes du er fed, er det nok fordi du er det. Lad være med at spørge os.

14 1.1. Hvis noget vi har sagt kan fortolkes på to måder og en af dem gør dig ked af det eller vred, så mente vi det andet. Hvis noget vi har sagt kan fortolkes på to måder og en af dem gør dig ked af det eller vred, så mente vi det andet.

15 1.1. I kan enten bede os om at lave noget eller fortælle os, hvordan I vil have det gjort I kan enten bede os om at lave noget eller fortælle os, hvordan I vil have det gjort Ikke begge dele Ikke begge dele Hvis I allerede ved, hvordan det gøres bedst, så gør det selv. Hvis I allerede ved, hvordan det gøres bedst, så gør det selv. I kan enten bede os om at lave noget eller fortælle os, hvordan I vil have det gjort I kan enten bede os om at lave noget eller fortælle os, hvordan I vil have det gjort Ikke begge dele Ikke begge dele Hvis I allerede ved, hvordan det gøres bedst, så gør det selv. Hvis I allerede ved, hvordan det gøres bedst, så gør det selv.

16 1.1. Når som helst det er muligt, så vær så venlig at sige, hvad du vil sige, når der er reklamer. Når som helst det er muligt, så vær så venlig at sige, hvad du vil sige, når der er reklamer.

17 1.1. Christopher Columbus behøvede ikke anvisninger og det behøver vi heller ikke. Christopher Columbus behøvede ikke anvisninger og det behøver vi heller ikke.

18 1.1. Alle mænd ser kun i 16 farver, ligesom Windows standardopsætning. Alle mænd ser kun i 16 farver, ligesom Windows standardopsætning. Fersken, for eksempel, er en frugt, ikke en farve. Græskar er også en frugt Fersken, for eksempel, er en frugt, ikke en farve. Græskar er også en frugt Vi har ingen idé om, hvad dueblå er. Vi har ingen idé om, hvad dueblå er. Alle mænd ser kun i 16 farver, ligesom Windows standardopsætning. Alle mænd ser kun i 16 farver, ligesom Windows standardopsætning. Fersken, for eksempel, er en frugt, ikke en farve. Græskar er også en frugt Fersken, for eksempel, er en frugt, ikke en farve. Græskar er også en frugt Vi har ingen idé om, hvad dueblå er. Vi har ingen idé om, hvad dueblå er.

19 1.1. Hvis det klør, så klø igen, det gør vi. Hvis det klør, så klø igen, det gør vi.

20 1.1. Hvis vi spørger om, hvad der er i vejen og I svarer “ingenting”, vil vi opføre os som om ingenting er i vejen. Vi ved I lyver, men det er ikke diskussionen værd. Hvis vi spørger om, hvad der er i vejen og I svarer “ingenting”, vil vi opføre os som om ingenting er i vejen. Vi ved I lyver, men det er ikke diskussionen værd.

21 1.1. Hvis I stiller et spørgsmål, I ikke vil have et svar på, så forvent et svar, I ikke vil høre. Hvis I stiller et spørgsmål, I ikke vil have et svar på, så forvent et svar, I ikke vil høre.

22 1.1. Hvis vi skal ud, så er alt tøj i orden. Hvis vi skal ud, så er alt tøj i orden.

23 1.1. Lad være med at spørge os om, hvad vi tænker, med mindre du er parat til at diskutere emner som: Lad være med at spørge os om, hvad vi tænker, med mindre du er parat til at diskutere emner som: –Sex, –Sport eller –Biler Lad være med at spørge os om, hvad vi tænker, med mindre du er parat til at diskutere emner som: Lad være med at spørge os om, hvad vi tænker, med mindre du er parat til at diskutere emner som: –Sex, –Sport eller –Biler

24 1.1. I har nok tøj. I har nok tøj.

25 1.1. I har for mange sko. I har for mange sko.

26 1.1. Jeg er i form og rund er en form. Jeg er i form og rund er en form.

27 1.1. Tak fordi du læste dette, og ja, jeg ved, at jeg skal sove på sofaen i nat, men vidste du, at det har mænd egentlig ikke noget imod, det er lidt som at campere.

28 Send denne meddelelse videre til så mange mænd som muligt – og giv dem et godt grin.

29 Send denne meddelelse videre til så mange kvinder som muligt – så de kan lære det.

30 Se flere sjove dias-show. Se også sjove billeder eller vittigheder. Du finder det hele på www.hyggefis.dk


Download ppt "Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google