Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kulturpas - Som afsæt til arbejdet med Den nye skolereform FABUK 27. februar 2014.
Advertisements

Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Fællesprojekt i Øster Hornum. Hvorfor Fællesprojekt i Øster Hornum? •Styrke sociale netværk •Tilbud om aktiviteter til alle aldersgrupper •Gøre byen attraktiv.
Børns fritid i Ballerup Kommune
Læring i bevægelse - hvorfor?
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 11. november 2013.
Strategi for brug af digitale medier i undervisningen
Den åbne skole.
Realisering af skolereformen i Gladsaxe
Folkeskolereform i København
Profilskole og styrket social indsats i Høje Gladsaxe skoles skoledistrikt og i Værebro Gladsaxe kommune deltager i Socialministeriets projekt Styrket.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
KORINTH I.F. MULTIBANE.
Ø NSKER OG VISIONER FRA EN LOKALT FORANKRET SKOLE I BALANCE RULL- proces – forældre, elever, medarbejdere ( 2009 – 2011) Lego-projekt – elever ( 2008 –
Lokalsamfundet som læringsrum Ledelsesseminar i Gribskov Kommune 10. oktober 2012.
Det fremtidige arbejde De næste fire år Hvad vil vi?
Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Opsamling fra borgermøde 8.
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Fundraising og biblioteker – europæiske perspektiver Hvorfor indgå i EU-projekter? Tine Vind, Kulturstyrelsen Kontorchef for Biblioteker November 2014.
Fritidspas på det kommunale budget Merete Scheelsbeck Formand for Fritids- og Kulturudvalget Høje-Taastrup Kommune (HTK)
Status på idrætsstrategi og halanalyse
Børnehavens og skolens samarbejde er godt.
Rejseholdets anbefalinger - overblik Tema 1 Kompetenceløft til lærere og ledere Anbefaling 1: Lærernes kompetencer skal styrkes Anbefaling 2: Hæv kompetencen.
Kulturkonference på Comwell Middelfart september 2007 Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør i Næstved Kommune og formand for Børne- og Kulturchefforeningen.
Administrative fællesskaber - definition
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
Idrætten i en ny storkommune  Kommunens idrætspolitiske målsætninger  Tilskudsordninger  Haller og anlæg  Brugerindflydelse i fremtiden  Strukturen.
Lokalsamfundet som læringsmiljø Klog på den fede måde Horsens 24. november 2010 Klaus Majgaard.
Bibliotekerne Michel Steen-Hansen "Ud-af-huset" biblioteket "Hvad kræver det af biblioteket?"
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Kulturudvalgsmøde Ω Strategi for Gribskov biblioteker 2007 Ω Servicemål Ω Fælles fokuspunkter for bibliotekerne Ω Folke/skolesamarbejde Ω Portaler.
Ny Kulturaftale ? - På vej mod PROCLAMATION – udstilling af Søren Byrials The Prudish Family Baggrund for kulturaftalekonceptet Alle borgere skal.
Kvalitetsrapport 2009/2010 Nuancer og variationer - et billede af et mangfoldigt skoleområde. En afrapportering fra skoleområdet med fokus på initiativer,
Opfølgning på personalemøde Input fra runden med dilemma-kort.
Erfaringer med skolereformen Annette Ohm Furesø Idrætsråd Hareskov Værløse Tennisklub.
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen og overvejelser vedr. flytning af Tjørnelyklasserne Dialogmøde forældre Tjørnelyklasserne den 30. september.
ETAPE 2, TIDLIGERE HANDELSSKOLES BYGNINGER IDÉ SKITSER, AUGUST
Særligt politisk udvalg for erhvervsudvikling Møde den 14. marts 2007 Landdistrikter.
Kulturhuse og folkeoplysning. Hvem er/var vi i By- og Kulturforvaltningen? Adm. direktør Økonomifunktionen Ledelsessekretariatet Rådmanden By- og Kulturudvalget.
Skoledagens indhold: Helstøbt kompetencebegreb, mange læringsrum SFO Tænketank Danmark Landsmøde 5. april 2013.
Økonomiudvalgets møde den 12. august 2013 Formandens præsentation af driftsbudgettet for for Udvalget for Kultur og Fritid Økonomiudvalget 12.
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
‘En bevægende kommune - Bevæg dig for livet’
Samarbejdsaftale Badminton
Målopfølgning BSU.
Fællesmøde for forældrene på Damhusengens Skole
Målopfølgning - FKU.
Plan for sammenhængende indsats overfor ungdomskriminalitet
Det handler om eleverne
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Dagtilbudsreformen ”Stærke dagtilbud,- alle børn skal med i fællesskabet” Den styrkede pædagogiske læreplan Arbejdsgruppernes udkast til temabeskrivelser.
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Målopfølgning – Økonomi og Planudvalget
Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
Målopfølgning – Klima- og Bæredygtighedsudvalget
Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
Målopfølgning – Børne- og Skoleudvalget
Målopfølgning – Børne- og Skoleudvalget
Målopfølgning – Job- Udvikling- og Fritidsudvalget
Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt.
Målopfølgning – Økonomi- Erhvervs og Planudvalget
Målopfølgning – Fritids- og Kulturudvalget
Målopfølgning - Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget
Målopfølgning – Natur- og Miljøudvalget
Målopfølgning – Teknik- og Miljøudvalget
Målopfølgning - Social- og Sundhedsudvalget
Målopfølgning – Natur- og Miljøudvalget
v/Fritidskonsulent Hanne Bjerg
Præsentationens transcript:

Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt. Målopfølgning - FKU Budget 2017 Eventuelle delmål der ikke er opfyldt er markeret med rødt.

ANSVARLIGT CENTER/CENTRE LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. Slet øvrige kommentarer. ANSVARLIGT CENTER/CENTRE Idræt og motion for alle Stabilt medlemsantal i øens idrætsforeninger Øget udnyttelsesgrad af idrætsfaciliteter Samarbejdsaftaler med selvejende og kommunale idræts-og svømmehaller. 2. Realiseringen af dette mål pågår fortsat. Natur, Miljø og Fritid

ANSVARLIGT CENTER/CENTRE LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. Slet øvrige kommentarer. ANSVARLIGT CENTER/CENTRE Opretholde trivsel og fastholde aktiviteter i lokalsamfundene Tilbud om facilitering af proces, der leder til en lokal udviklingsplan. Flere kultur- og fritidsaktiviteter på færre adresser Implementering af fleksibel adgang til kommunale idrætshaller Implementering af fleksibel adgang til gymnastiksale Undersøge muligheden for at implementere fleksibel adgang til selvejende idrætshaller Strategisk samskabelse I vinteren 2017/2018 var der dialog med Vestermarie om udviklingen af en lokal udviklingsplan, idet Vestermarie viste interesse. Målet blev vil blev dog opgivet i 2018. Realiseringen af dette mål pågår fortsat i forlængelse af kommunens ejendomsstrategi om kloge kvadratmeter. De senere år er folkebibliotekerne og de pædagogiske læringscentre i hhv. Aakirkeby, Hasle og Allinge blevet samlokaliseret henholdsvis på Hans Rømer Skole, Svartingedal skole og Kongeskærsskolen. I samarbejde med Ejendomme og Drift blev der i 2018 startet en proces i Gudhjem, der skulle føre til samlingen af flere aktiviteter på færre adresser. Administrationen arbejder pt. på at samle Kulturskolens aktiviteter dvs. billedkunst-, musik- og dramaundervisning på Dams Gård. Der er endnu ikke blevet foretaget en kortlægning af antallet af aktiviteter, der finder sted i de kommunale fritids- og medborgerforeninger. Der er endnu ikke blevet afholdt et møde med relevante medarbejdere fra Ejendomme og Drift om mulighederne for at udvide konceptet til kommunens gymnastiksale. Realiseringen af dette mål pågår fortsat. Nyvestcenteret har iværksat implementering af fleksibel adgang og afventer de sidste arbejder. Natur, Miljø og Fritid

DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet LANGSIGTET MÅL DELMÅL – markér med rødt, hvis der er delmål, der ikke er indfriet Kommentar – for eventuelle delmål der ikke er indfriet. Slet øvrige kommentarer. ANSVARLIGT CENTER/CENTRE Øge adgangen til det bornholmske kulturliv og sikre et alsidigt kulturudbud Antallet af besøgende børn og unge (0-18 år) på øens kulturinstitutioner er steget med 10 % Øget ikke-kommunal finansiering af kulturaktiviteter Udvikling af kulturskoletilbud i samarbejde med folkebiblioteket Samarbejdsaftaler med eksterne kulturinstitutioner Samarbejde mellem folkebiblioteker og Pædagogiske Læringscentre 1. Der blev konstateret en stigning fra 2016 til 2017 i antallet besøgende børn og unge. I 2017 er antallet næsten op niveau som udgangsåret 2013. 2. Realiseringen af målet pågår fortsat. 4. Der er på nuværende tidspunkt kun indgået en partnerskabsaftale med Bornholms Middelaldercenter. Skole, Kultur og Fritid