Princip om skolefrihed Godkendt d

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Møde med klasserådsrepræsentanterne
Advertisements

Fravær på Sofiendalskolen
Hierarki for styringsredskaber
Folkeskole-reformen August 2014.
Skolepolitiske visioner og mål
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Skolebestyrelsen  7 forældrerepræsentanter  2 medarbejderrepræsentanter  Alle skal udfylde en tavshedserklæring  2 elevrepræsentanter  Alle har stemmeret.
Temamøde 4 Spil forældrekortet og øg elevernes læring.
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2009.
Jytte Hansen UCSyddanmark. Sammenhængskraft som dynamo i klasseværelset: Fokus: At udvikle værktøjer, der gør læreren i stand til at holde sammen på klassen.
Værdiregelsæt… Ørslev Skole… Klik dig frem vha. musen / piletasterne.
Brugen af Angusakka Juliane Enoksen.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
Skolevæsenet. Geografiske, tekniske og økonomiske udfordringer De store geografiske afstande, tekniske udfordringer med Tele´s radiokæde og sattelit forbindelsen.
Folkeskolereformen2014.
Skolebestyrelsens kompetencer og tilsynspligt
Folkeskolereformen - generel information
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Valg til skolebestyrelsen - en orientering om de regler, der gælder for skolebestyrelsesvalget 2010.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 25. april 2012.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Skolebestyrelsens årsberetning 2008
Skolebestyrelsesarbejdet. Hvor En skolebestyrelse er en bestyrelse på en uddannelsesinstitution, hvor både forældre, elever og lærere samt skolens ledelse.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Kontaktforældremøde 23. april 2007
Folkeskolereformen på vores skole
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Sammenlægning af Boblen og Loppen – efterår 2012 En gennemgang af processen.
Folkeskolereform Forældremøde nr maj 2014.
Møde med skolebestyrelsen, Østbirk Skole,
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Type af klage1. klageinstans2. klageinstansRegel 1. Klage over undervisningen/ uddannelsen SkolenErhvervsuddannelses-loven § 69 2 Klager over en skoles.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Skolens Ansvar Skolen skal:  Tage vare på eleverne, så forældre trygt kan overlade deres børn til skolen  Reagere, hvis elever holder fri uden skolelederens.
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Informationsaften på den nye distriktsskole i Skovlunde.
Skrivefængsel Hvad siger bekendtgørelsen? –Bekendtgørelse om uddannelsen til Højere Handelseksamen BEK nr. 691, –§ 80 –Stk. 6. Skolens leder.
Forældreansvar - vigtig rolle
Slides på Velkommen Slides på
Bestyrelsesmøde Onsdag den 18. april Budget for skoleåret Usikkerhedsfaktor: * Elevnedgang – kategori 1. elev = * Halvårlig budget.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
BYRÅD SBU Skolebestyrelser Skoleforum Styrelsesvedtægt.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Slides på Velkommen Slides på
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Overvejelser for elevernes brug af IT og mobiltelefoner på Østervangsskolen.
Kommunalstyrelsesvedtægt og økonomisk styring. KANUKOKA Kalaallit Nunaanni Kommunit Kattuffiat Stiftet 24. juli 1972 ” Foreningens formål er at varetage.
Skolebestyrelsens arbejde Præsentation til forældremøde.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Tabulex Daginstitution. SFO Integration til SFO’ens system Børneadministration Ind- og udkrydsning Barnets aftaler Intra Intranet Ferier & aftaletyper.
Gæsteplejen i Randers Brug af ressourcepladser i den kommunale dagpleje.
Hvor gør du af din bekymring for dit barns skolegang?
Voksenansvar for anbragte børn og unge Husorden
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Det nære Sundhedsvæsen de næste skridt
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Skolebestyrelsens beretning 2018
Princip for kontaktforældre
Princip for skemalægning
Lyt, Leg og Lær Vær den du er Ordrup Skole Årsberetning
Princip for vikardækning
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Princip for udarbejdelse af principper
Forflyttelser 2019.
Præsentationens transcript:

Princip om skolefrihed Godkendt d. 19.03.2014 Af Skelgårdsskolens skolebestyrelse

Skolefrihed Princip om skolefrihed udenfor skolens fastlagte ferier og fridage - ekstraordinær frihed Skolens fællesskab er værdifuldt for den enkelte elev, derfor bør det respekteres af alle skolens parter, forældre, elever og medarbejdere. Forældrene skal i videst muligt omfang planlægge ferier og fridage i henhold til de fridage, der er fastlagt af kommunalbestyrelsen i ferie- og fridagsplanen. Tilstedeværelsen i undervisningen er vigtig af hensyn til både det sociale fællesskab og til det læringsfællesskab, som eleven i hverdagen på skolen er en del af. Der skal forefindes en retningslinje, som ligger på Intra, hvor den konkrete fremgangsmåde omkring skolefrihed uden for skolens fastlagte ferier og fridage står nærmere beskrevet. Retningslinjen skal tage udgangspunkt i ”Bekendtgørelse om elevers fravær fra undervisningen i folkeskolen” Bekendtgørelse nr 665 af 20. juni 2014. www.retsinformation.dk ________________________________________________ Retningslinje forefindes under // om skelgårdsskolen/blanketter/ansøgning om ekstraordinær frihed.