Risikovurderinger/besigtigelser

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Advertisements

ESR Ejendoms Stam Registret
Industrial Emissions Directive – Lovforslag
Finanskrisens virkninger for håndværkere sættes i fokus.
Lars Sommer – Kommunernes Landsforening Anders Krabbe Møller – Digitaliseringsstyrelsen Afsendersystemer.
Distrikt konference 2011 Margar hendur vinna létt verk.
Digitale flytterapporter
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Hvad dækker forsikringen
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
AlmenNet onsdag den 23. oktober 2013
Backoffice præsentation
Innovation og iværksætteri
Skitseprojektering: tilskudsordninger
Backoffice præsentation
Udbud på Biler foråret 2013 Orienteringsmøde den 7. maj 2012
1 Presse- og analytikermøde 31. januar Tidligere udmeldinger om orkanen Branchen Umiddelbart efter orkanen Ca. 1 mia. kr. Medio december 1999.
Oplæg – Aalborg Kommune, Jette Jensen Hvordan løfter vi mængden af overtrædelsessager affødt af Naturstyrelsens § 3 opdatering ?
Bachelorprojekter i fysik og nanoscience
Hospitalsenheden VEST
God regnskabsskik DHS’ årsmøde 2015.
Separatkloakering Kirke Hyllinge
Momsopgørelse (alene)
Ekspertvurdering Ekspertvurdering / Heuristisk evaluering
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Nyt fra Naturstyrelsen.
Kapitel 16 Kreditaftaler. Kreditaftaler kapitel 16 I kapitel 16 gennemgås: Krav til kreditaftaler Trepartsforhold Køb med ejendomsforbehold Køber misligholder.
Sanktioner – manglende medvirken LAS §§ 69 a-69I Fradrag i, nedsættelse af, eller ophør af ressourceforløbsydelsen er betinget af, at kommunen samtidig.
Kapitel 21 Rådgiveransvar. Rådgiveransvar kapitel 21 I kapitel 21 gennemgås: Regler og definitioner Professionsansvar Erstatning for dårlig rådgivning.
Navn på oplæg - Navn på oplægsholder - Dato for afholdelse af oplæg Program den 3. februar Velkomst og nyt fra grupperne - Oplæg om finansiering,
Energioptimering af boliger 06 og 08_Energiløsninger.
DANSK OG INTERNATIONAL ERHVERVSRET, 3. UDGAVE Kapitel 23 Rådgiveransvar.
1 Undersøgelse blandt tekniske forvaltninger i kommunerne Dansk Energi oktober 2010.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
Afdeling 133 Udskiftning af tage. Manglende vedligehold. Hvad der sker hvis man ikke vedligeholder ordentligt Kr. Vedligeholdelses omkostninger 100% Nyt.
DANSK OG INTERNATIONAL ERHVERVSRET, 3. UDGAVE Kapitel 16 Kreditaftaler.
ForeløbiG hELHEDSPLAN
Kapitel 24 Rådgiveransvar.
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
Kapitel 16 Kreditaftaler.
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Kapitel 16 Kreditaftaler.
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Alle typer døgninstitutioner Private opholdssteder
Fraflytningstvister / Katrine Kubel
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Redskab: Fra konflikt til fælles løsning
4. Indsamling og behandling af oplysninger
Facadepartier Vinduer, udvendige døre, brystninger og tagkonstruktioner hører ind under afsnittet FACADEPARTIER.
Åbent hus Skolens navn Dato.
Disse tre tegninger bruges som udgangspunkt for gennemgangen af kapitel 9. Kursisterne bedes byde ind med hvor og hvordan, der isoleres, placeres dampspærre.
I gæld til det offentlige
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
AMU-kursus, VUC og FVU - Forberedende Voksen Undervisning
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Nye digitale løsninger
Kontakt til deltagerne
Øget tillid – mindre misbrug
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Tilslutningspligt via lokalplan eller projektforslag
Kloakmesterdag, Herning Vand 8. februar 2019
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Kapitel 11 Kreditaftaler.
Arbejdsgang for Privatskade samt Landbo (Stuehuset)
Præsentationens transcript:

Risikovurderinger/besigtigelser Projekt om besigtigelser og mobil platform, fase 1.

Ændringer i forbindelse med risikovurderinger på Privat Der er igennem et stykke tid blevet arbejdet med vores processer og besigtigelseskriterier på risikovurderingerne på Privat. Det medfører nogle ændringer der bliver igangsat nu, og de er beskrevet på de efterfølgende slides. Næste skridt er en mobil platform der giver nye muligheder i den kommende tid. I vil høre mere om denne spændende løsning lige så snart vi er klar til at præsentere den. Vi håber I vil tage godt imod de ændringer der sker nu, og ikke mindst de ændringer vi kommer til at få i den kommende tid, så vi kan give vores kunder Danmarks Bedste Kundeoplevelse når vi skal risikovurdere deres ejendom i forbindelse med indtegning.

Nuværende besigtigelsesregler på Privat Følgende bygninger skal besigtiges i øjeblikket: Bygninger med blødt tag / stråtag. Taget skal være udført med brandsikring jf. Brandteknisk information nr. 29. Huse opført før 1880. Ved dækningsudvidelse. Nedlagte landejendomme/hobbybrug

Fremadrettede undtagelser på besigtigelseskriterierne Stråtag - Hvis kunden erklærer at der er brandhæmmende undertag, udført inden for de sidste 20 år, er der ikke grund til besigtigelse (note med info om brandhæmmende undertag - bekræftelse fra kunden skal arkiveres i MIA under forsikringsstedet). Huse før 1880 – Besigtiges ikke hvis den har været gennemgribende ombygget / istandsat inden for de sidste 20 år (fotos, kopi af regninger på ombygning/istandsat eller kopi af entreprisesagen – skal arkiveres i MIA under forsikringsstedet). ”Ved dækningsudvidelse” – Kan fraviges hvis det er i forbindelse med istandsættelse. f.eks. – i forbindelse med nyt gulv i huset har fået gulvvarme og derfor ønsker dækning for skjulte rør – eller hvis vi tidligere har haft forbehold på stormskader på taget og der nu er lagt nyt tag (fotos eller kopi af regning skal arkiveres i MIA under forsikringsstedet). Huse med bindingsværk er omfattet af reglerne for stråtag og ”opført før 1880”, og besigtiges efter disse regler. Huse med bindingsværk vil fremadrettet få indsat en manuel klausul, der undtager svamp, insekt og råd. Ved indtegning dannes en godkendelse ved bindingsværk under ”Bygningskonstruktion”, som oplyses via BBR. Dette genererer en godkendelse, hvorefter Privat UW vil indsætte den manuelle klausul omkring bindingsværk. Levering fra UW medio marts 2017.

Taksators opgave Taksator skal vurdere om det materiale han har til rådighed, gennem fotos, tilstandsrapport ellerandet skal føre til en fysisk besigtigelse eller kan vurderes administrativt. Hvis taksator laver en fysisk besigtigelse, og kunden ikke er til stede, efterlader han en skrivelse for at gøre kunden opmærksom på besøget. Dette er med til at sikre at kunden får en god oplevelse, og skaber klarhed over hvad der er sket omkring ejendommen den pågældende dag. Her skal kundeservice/salget hjælpe med at indhente følgende info: Fotos Tilstandsrapport, dog max 3 år gammel Info om evt. hjemmesider – f.eks. ejendomsmægler Info om de bygninger der ikke skal forsikres OPLYSNINGERNE SKAL ARKIVERES I MIA UNDER FORSIKRINGSSTEDET, OG BESKED SKAL GIVES TIL TAKSATOR.