Borgermøde.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
NETVÆRKSMØDE EVALUERING 3. NETVÆRKSMØDE.
Advertisements

HANDLING OG PLAN1 Udkast til bekendtgørelse om nedsættelse af midlertidige bestyrelser til forberedelse af erhvervsskolernes overgang til selveje.
Forslag om påtænkt lukning af Tjørnelyskolen Dialogmøde med forældre på Tjørnelyskolen den 30. september 2015.
”Nye veje til at motivere og aktivere de unge på arbejds- markedet”
Mille Wilken Bengtsson 28. april 2016 Godt samarbejde med borgere.
Stem og bestem!. Hvad skal der ske i dag? Kort præsentation af resultaterne Diskussion Stillingtagen til den videre proces Stillingtagen til resultatet.
Anvendt markedsføring Begrebet markedsføring var det første nye begreb I stødte på i faget for snart to år siden. Nu skal vi arbejde med den praktiske.
Ådalens Skole Innovative legeplads og LAR projekt Mellemtrinnet.
Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet.
Status KMU Fra byrådsdrøftelse i Maj 2013.
Forbindelse på tværs af banen. Grundejere Forbinde centrum og havn og åbne stationsområdet mod nord Udvide Danmarks Jernbanemuseum Give mulighed for etablering.
Spieser på 16 øre Katalog version 1. Indhold Hvad fandt jeg ud af sidst (2011) Er der ændret på denne opfattelse Hvilke nye muligheder er der opstået.
Urban Lab. 8 kommuner Favrskov, Herning, Holstebro, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg og Aarhus. Baggrund i Aarhus 2017’s kortlægning af Region Midtjyllands.
1 Klimatilpasning på Frederiksberg. 2 Agenda Om Frederiksberg og dens forsyning Klimatilpasning på Frederiksberg Skybrudsplanerne Fremtidens udfordringer.
Målstyring. Hvordan styres virksomheden sikrest & bedst ? Lav frekvente målinger (måned, kvartal, år) Hvilke? (KTA = Kunde tilfredsheds analyse, MTU.
Kandidatspeciale Klinisk Biomekanik Institut for Idræt & Biomekanik.
Årsberetning for DN Sorø 2016
Præsentation af metodehåndbog for virksomhedsservice
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Behov for et servicetjek Fællesmødet 31. oktober 2015
Frivilligheden i Vordingborg
OSO opgaven på Midtjysk
Byrådets temamøde 15. januar 2015
Den gode læge Yngre Lægers politik
Ledelse i fremtiden … Betyder ikke vi skal kaste fortiden over bord
Nærdemokrati i Esbjerg Kommune Nærdemokrati, Lokalråd og Landdistrikter Sekretariatschef Søren Abildtrup.
Projektbeskrivelse: Udarbejdet i af
Fællesmøde med boligorganisationerne 30. oktober 2017
Indhold Visualiseringer Trafiksikkerhed Støj og Støv Der henvises i øvrigt til strategisk miljøvurdering, Lokalplan samt beslutningssag inklusiv bilag.,
MUDP handlingsplan for december 2017
Affald i boligorganisationer v. Miljøchef Pia Vendelholt Christensen
Fælles ledelsesgrundlag
Til ambassadører: Hvordan kan Colibo understøtte jeres behov?
UDDANNELSE OG JOB 8. klasse
/ Miljøstyrelsen / Titel på præsentation
Informationsindhentning
Parkering i grønne områder Detailhandel og byliv i Gladsaxe
Sjelle Forsamlingshus
- Fælles forståelse af kerneopgaven
Hvilke punkter vil jeg komme ind på?
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
En god start på lægelivet
Præsentation - ny struktur, nye vedtægter
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Kulturmetropolen Festival & Events 2.0.
Placering, orientering og tegngivning
Velkommen Miljø official kursus 2018.
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Børne- og undervisningsudvalget den
Få succes med jeres næste projekt Et udviklings-forløb med DGI og DIF
Værdibaseret styring i Hjertecentret Sundhedsudvalgsmøde 20. juni 2017
Kursus for personer med demens og pårørende
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Naturen i Viborg Kommune - det Grønne Råds temaaften om Viborg Kommunes natur Onsdag den 30. januar 2019 kl i Viborg Musiksal, Gravene.
Velkommen til ROADSHOW i GeoDanmark!
Opsamling Sæt borgerne reelt i centrum - Vær nysgerrige på, hvad der er vigtigt for borgeren - Brug det antropologiske blik Tag kompleksiteten alvorligt.
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Kompetencespillet Dialog om behovet for udvikling af kompetencer til fremtidens digitale arbejdsliv Velkommen til……. Fortæl hvem der er kommet med ideen.
Adresseprogrammet Effektivt genbrug af grunddata om adresser, administrative inddelinger og stednavne Styregruppemøde torsdag den 20. juni 2013.
MUDP handlingsplan for december 2017
BRUG FACEBOOK TIL AT SKABE STÆRKE, FRIVILLIGE FÆLLESSKABER
Værktøj 5: Lederens opgaver med stress - stressforebyggende lederstil
Manual til indsendelse af BUDGET
Værktøj 4: Aktiverende APV
Præsentation af fælles proces myndighed og Familiehus
En tryg start i vuggestue – samtaleværktøj til opstartsdialog
Præsentationens transcript:

Borgermøde

Program 17:00 Velkomst og siden sidst 17:15 Præsentation af planen 17:45 Debat om planen 18:45 Videre proces 19:00 Tak for i aften

Paparazzi!!! Undervejs i borgermødet tager vi muligvis billeder De skal evt. bruges til opsamling af mødet og opslag på Facebook om processen Billeder i grupper og ikke som enkeltpersoner Sig til hvis I ikke ønsker, at der offentliggøres billeder af jer

Siden sidst Samlet op på alle input Beskrevet alle valg og fravalg Udarbejdet helhedsplan Planlagt dialog med Naturstyrelsen om byudvikling

Præsentation af planen

Styrker og udfordringer Stort og varieret udbud af kultur – Hvordan kan de lokale ildsjæle understøttes Gode forbindelser i form af station og nærhed til motorvej – Men fungerer forbindelserne internt i Skørping Stærkt handelsliv indenfor dagligvare og stort potentiale inden for specialbutikker – Men også et handelsmiljø under pres Stærkt foreningsliv – Foreningslivet skal understøttes og gode faciliteter skal sikres Fantastisk natur lige uden for døren – Naturen skal bevares og adgangen skal sikres. Potentiale for boligudbygning – Et varieret boligudbud skal sikres og oplevelsen af byen i skoven skal understøttes.

Overordnede principper Boligudvikling afrunder og fortætter byen Forbindelser på tværs af banen Fokus på centrum Fokus på trafiksikkerhed Håndtering af regnvand

Tilvalg og fravalg Borgermøder og skriftlige tilbagemeldinger. I alt er godt 40 forslag behandlet. Helhedsplanens grundlag er Skørpings styrker og udfordringer og de overordnede principper, som defineret.

Byudvikling Fortætning – primært centralt i byen under hensyn til by- og kulturmiljø og grønne arealer og sammenhænge

Byudvikling Byen i skoven Ryde lommer i skov. Krav til byggeri, haver og friarealer, så det passer til byen i skoven. Store naturinteresser i spil, som først skal afklares.

Byudvikling Ny vej- og stiforbindelse mellem Gl. Skørpingvej og Buderupholmvej Aflaste bymidten og Gl. Skørpingvej for trafik Give bedre sikkerhed og fremkommelighed Give bedre adgang til skoven vest for banen. Store naturinteresser i spil, som først skal afklares.

Byudvikling Ny dobbeltrettet cykelsti eller cykelbaner ved Hanehøjvej Afsat 2,3 mio kr. i 2019 Cykelbane Kørebane Cykelbane 1,5 m 5 m 1,5 m

Bymidte Forbedrede cykelruter Ændring af kryds Større trafiksikkerhed og fremkommelighed bl.a. for skoletrafikken. Ændring af kryds Arbejdes med et ændret afstribningsprojekt ved Møldrupvej/Under Broen På sigt kan ændret prioritering komme på tale både ved Møldrupvej/Under Broen og Jyllandsgade/Møldrupvej

Bymidte Stationsmiljøet Identifikation med henblik på at væsentlige værdier bevares og nybyggeri understøtter stationsmiljøet.

Bymidte Bymidtestrøg Forskønnelse af bagsidearealer og rundkørsel Synliggørelse og sammenhæng i de væsentlig byrum i bymidten. Forskønnelse af bagsidearealer og rundkørsel Der kan fx arbejdes med beplantning, beklædning eller facader og i rundkørslen er der forslag om en stor sten.

Bymidte Detailhandel Opmærksomhedspunkter Mindre område, men på sigt større tæthed af butikker og mere liv. Opmærksomhedspunkter Synliggøre forbindelser, gøre opmærksom på butikker bag Jyllandsgade, trafiksikkerhed.

Klima og grønne strukturer Forbindelser til naturen Naturforbedringer Klimatilpasning

Debat om planen

Vi skal drøfte… Byudvikling, bymidten og klima Realisering af planen Evaluering af proces

Realisering Budget med betydning for helhedsplanen Trafik/områdefornyelse – 1 mio Helhedsplaner i 2019 og 2020 – 2,4 mio Hanehøjvej – 2,3 mio Hvad er det vigtigste i helhedsplanen for Skørping at få realiseret? Hvad synes I en kommende områdefornyelse skal tage udgangspunkt i?

Hvad sker der nu?

Beslutningsproces? Vi samler op på input fra i aften, men send gerne til os, hvis du vil være sikker på, at vi får din bemærkning med inden 30. oktober 2018 - til plan@rebild.dk I forbindelse med vedtagelse af planen tages der politisk stilling til de indkomne bemærkninger Endelig vedtagelse i Byrådet inden udgangen af 2018

Spørgsmål??

Tak for i aften! Mail: plan@rebild.dk Marie Louise Kristensen 9988 7681 Toke Iversen 9988 9377