Erfamøde for Ernæringsteams og Ernæringsressourcepersoner Mandag den 27. november 2017
v./ direktør Judith Mølgaard Velkommen v./ direktør Judith Mølgaard
Program for Erfamødet 9.45 – 10.15 Proteiner – facts om mængde, kvalitet, fordeling over dagen, m.m. v./ docent, ph.d. Anne Marie Beck, Det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet, Professionshøjskolen Metropol. 10.15 – 10.45 Praktiske anvisninger og muligheder i forhold til måltider til ernæringstruede patienter v./ sygeplejerske og bachelor i ernæring og sundhed, Maria Nielsen, Hæmatologisk Afdeling X , Odense 10.45 – 11.25 Refleksioner og drøftelser i grupper ved bordene Hvilke konsekvenser mener I indlægget fra Anne-Marie Beck giver for vores praksis Hvilke initiativer mener I vi kan og bør tage – hvad sætter vi i gang? v./ oversygeplejerske Anne-Mette Thomsen, Hæmatologisk Afdeling X og oversygeplejerske Anette Pedersen, Kardiologisk Afdeling B Hospitalskøkkenet præsenterer små æstetiske og velsmagende retter på deres stand 11.25 – 11.30 Opsamling og evaluering Tak for nu
Formål med Erfamødet Deltagernes viden øges om proteinets betydning for ernæringstruede patienter Deltagernes viden øges i forhold til de ernæringsmæssige opgaver, som medarbejdere på OUH har i relation til den ernæringstruede patientens samlede forløb Deltagerne får konkrete ideer til mad og servering til den ernæringstruede patient – bl.a. m fokus på æstetik i forb. med måltidet
Proteiner – facts om mængde, kvalitet, fordeling over dagen, m.m. v./ docent, ph.d. Anne Marie Beck Det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet, Professionshøjskolen Metropol
Praktiske anvisninger og muligheder i forhold til måltider til ernæringstruede patienter v./ Maria Nielsen Sygeplejersker og bachelor i ernæring og sundhed Hæmatologisk afd. X
Refleksioner og drøftelser ved bordene Hvilke konsekvenser mener I indlægget fra Anne Marie Beck giver for vores praksis ? Skriv her : Hvilke initiativer mener I vi kan og bør tage for at bedre den ernæringstruede patients ernæring- stilstand?
Opsamling og evaluering Hvad har I fået ud af at deltage i Erfamødet? Hvad kan forbedres ved Erfamøderne fremover?
Tak for nu Frokostsandwich og vand uden for auditoriet Se mere på Ernæringsrådets hjemmeside: http://www.ouh.dk/wm389019