Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

VELKOMMEN til Stort Fællesmøde for Almen Praksis på Fyn

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "VELKOMMEN til Stort Fællesmøde for Almen Praksis på Fyn"— Præsentationens transcript:

1 VELKOMMEN til Stort Fællesmøde for Almen Praksis på Fyn
Tirsdag den 8. november 2016 Ved direktør Peder Jest, OUH Ordet gives til ordstyrer ledende overlæge Søren Jakobsen som vil fortælle om de praktiske forhold.

2 OUH ønsker at styrke samarbejdet mellem OUH og almen praksis til gavn for det gode patientforløb
Derfor inviterer praksiskonsulentordningen alle praktiserende læger på Fyn til stort fællesmøde Ordet gives til ordstyrer ledende overlæge Søren Jakobsen som vil fortælle om de praktiske forhold.

3 Kort om Praksiskonsulentordningen
Praksiskonsulentordningen (PKO) er oprindeligt udviklet i 1993 i samarbejde mellem almen praksis og OUH Siden bredt sig til hele Skandinavien og Irland Bindeled mellem sygehus, almen praksis og kommuner Først tilknyttet Praksisafdelingen i Region Syddanmark Nu ”hjemvendt” til sygehuset Ordet gives til ordstyrer ledende overlæge Søren Jakobsen som vil fortælle om de praktiske forhold.

4 Strategi for samarbejdet mellem OUH og almen praksis
Praksiskonsulentordningen på OUH arbejder bl.a. med, at styrke kommunikationen mellem praksiskonsulenter og afdelinger på OUH og almen praksis styrke samspillet mellem sygehus og almen praksis om patientforløb etablere et øget samarbejde med Forskningsenheden for Almen Praksis patientsikre overgange mellem sygehus og almen praksis generelle udfordringer i arbejdsgange mellem sygehus og almen praksis Ordet gives til ordstyrer ledende overlæge Søren Jakobsen som vil fortælle om de praktiske forhold.

5 Kontaktinfo findes på sundhed.dk under konsulenthjælp til praksis
Kontakt til praksiskonsulentordningen Hvis du i almen praksis oplever sager som skal drøftes med henblik på forbedringer i samarbejdet, kan du kontakte praksiskonsulentordningen Kontaktinfo findes på sundhed.dk under konsulenthjælp til praksis Ordet gives til ordstyrer ledende overlæge Søren Jakobsen som vil fortælle om de praktiske forhold.

6 OUH udgiver i samarbejde med praksiskonsulenterne på sygehuset et nyhedsbrev målrettet almen praksis. Tilmelding via OUH’s hjemmeside eller skriv en mail til Ordet gives til ordstyrer ledende overlæge Søren Jakobsen som vil fortælle om de praktiske forhold.

7 Sæt allerede kryds i kalenderen nu
Store Fællesmøder i 2017 Sæt allerede kryds i kalenderen nu Tirsdag, den 9. maj 2017 Tirsdag, den 31. oktober 2017 Ordet gives til ordstyrer ledende overlæge Søren Jakobsen som vil fortælle om de praktiske forhold.

8 I ØNSKES ET GODT MØDE Ordet gives til ordstyrer ledende overlæge Søren Jakobsen som vil fortælle om de praktiske forhold.


Download ppt "VELKOMMEN til Stort Fællesmøde for Almen Praksis på Fyn"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google