Program Kom til stede Siden sidst Kropssprog og kommunikation teori ”Lie to me” Opvarmning Øvelse Pause Pausetræning Opvarmning – stift/ledeløst, store.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tema 4: Regulering af følelser Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Advertisements

Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Kompetenceafklaring af børnene
TOMAT præsenterer. TOMAT præsenterer Zone Terapi Det er let at give sig selv zoneterapi i hænderne. Vi skal se på 5 simple øvelser man kan gøre hver.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Samspilstema 1: SMIL Vis positive følelser – vis at du er glad for barnet Det er vigtigt for barnets tryghed,
Jeg er flyttemand Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Jeg kører bus Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
En dag med A Vi laver en dag med A – eller måske hellere en hel uge
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
I dag er temaet Visualisering
Tema: Hvad med de andre? Psykoedukation til patienter med depression
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Er mit barn klar til skolestart ?
KOMMUNIKATION OG KROPSSPROG
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Specialpædagogisk massage
Jeg støtter barnet ved:
Du trækker vejret med dine lunger
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
OPVARMNING IØ 2 Kirstine Ann Sørensen.
Relationer – børn imellem
Vejlederens kommunikation
Psykoterapeutisk Center Stolpegård Klinik for Spiseforstyrrelser Flerfamilieeftermiddage II PC Stolpegård 1.
Karl Tomms Spørgsmålstyper Coaching øvelse Frokost
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier Læreplans.
Børns udvikling Tamim harise.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Per Øhrgaard, Jette Eriksen, Sisse Oreskov
Lærings- og praksisfortælling
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
HANDLEPLAN PÆDAGOGISK IDRÆT Dato:
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Spiseforstyrrelse og krop Psykoedukation. Erfaring har lært os, at der er en vis sammenhæng mellem følelser og kropslige udtryk Hoppe og danse af sorg?
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
Traumer og PTSD III Program Kom til stede Siden sidst – evaluering Psykisk 1. hjælp Hvordan tale med børn og unge Rollercoaster – hvordan arbejde med børn.
Psykiske følger af utilfredshed med udseendet NOl-LEOOS
Traumer og PTSD II Program Kom til stede Siden sidst – navne til kursusbevis, litteratur Rammesætning Et trygt sted Traumer – årsager, reaktionsmønstre.
DSB UddannelsesCenter Vagtmand I Kommunikation I 1 december 2010 I version 1.00 I 1 I Kommunikation
Børn og seksualitet Fuglevængets børnehus Børn skal udvikle deres seksualitet på en naturlig og sund måde gennem deres nysgerrighed Det er vigtigt, at.
Spejlinger og mønstre. Program Kom til stede Siden sidst, evaluering og kursusbevis Redskaber indtil nu Spejling Stillface Hils på Bo Opvarmning Øvelse.
Nytårskur den 9/ Cheftrænerens præsentation af den nye rammeplan Fra teknik til interval.
Møder Kapitel 6 Mie Femø Nielsen, Ann Merrit Rikke Nielsen, Birte Asmuß, Liv Otto Hassert og Sae Oshima.
Traumer og PTSD I Program Præsentation og struktur Forventninger Nervesystemet Traumer Grounding og centrering Pausetræning.
Robusthed 5 Slib saven!. Program Siden sidst En rystende isbjørn Værktøjskassen – teori og mest øvelser. Pausetræning Afslutning – evaluering og kursusbevis.
FACE:IT. De næste 45 timer Niels og Carsten Historien bag FACE:IT Spejlneuroner Erfaringer med FACE:IT Idéudveksling Lidt flere erfaringer Afrunding.
Målrettet kommunikation
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
V/ Jesper Lai Knudsen PsykInfo konsulent
Team Nordahl og Skibet Skole
At gå fra: Person med DEMENS til PERSON med demens
Kommunikation Modul A.
Grænser.
MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 1, S1
I sandhedens tjeneste Kroppens signaler
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
Trivsel og mental sundhed
Så tag da mine hænder og før mig frem, indtil jeg salig ender
Stresshåndteringsgruppe
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Skulderartroskopi Kikkertoperation i skulderen
Jeg kører lastbil Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros
Pædagogisk indslag på personalemøde
Bevidsthed Naturens trappestige
Præsentationens transcript:

Program Kom til stede Siden sidst Kropssprog og kommunikation teori ”Lie to me” Opvarmning Øvelse Pause Pausetræning Opvarmning – stift/ledeløst, store og små bevægelser, hurtige langsomme, tung/let

Kontakten til mig selv Autencitet At kunne være i kontakt Redskaber - at mærke mig selv At kunne være i kontakt Redskaber

Reason Relate Regulate

Kommunikation og kropssprog Robusthed 3 Kommunikation og kropssprog

”Lie to me” http://www.netflix.com/WiPlayer?movieid=70133265&trkid=50000452

Emotioner Ansigtsudtryk betragtes som ikke viljestyret. Paul Ekman – mikroudtryk (ændring i muskelspænding) "Et mikroudtryk er et meget kortvarigt udtryk, som regel omkring 1/25 sekund, og det er altid udtryk for skjulte følelser” 6 basisfølelser – vrede, afsky, frygt, glæde, sorg og overraskelse samt foragt (blanding af vrede og afsky) Forskede i 4 årtier

3 kommunikationsniveauer Niveau (ydre) påklædning, frisure, gammel/nyt tøj, samfundsgrupper (tilhørsforhold), kendt for… 2. Niveau (indre) Måden vi går og står på, spejling af andres kropsmønster 3. Niveau (indre) spændte/afspændte muskler, chok og traume, som kan fornemmes i kroppen

Bevidste/ubevidste Gestus – viljestyret. Bruger arme og hænder til at kommunikere. Udtrykker pseudo-følelsestilstande over for andre. Politikere undervises i det. Prøv det Gnid dig på panden og læg mærke til hvordan det føles. Prøv at stryge din nakke med en hånd og læg mærke til hvordan det følese. Hvad udtrykke de to gestus for dig? Får de dig til at føle dig mere eller mindre selvsikker? Hænder – prøv at vride hænder og sæt fingerspidserne mod hinanden. Hvilke forskelle lægger du mærke til?

kropssprog Håndtryk Øjenkontakt Ja og nej At nikke Regulering – hold fast i dig selv

Opvarmning

Øvelse 1 - Copycat

Øvelse 2: Gæt et barn Vær sammen med en man kender. (kender fælles børn) Vælg et barn ud og gå som det. Lad den anden gætte barnet. Gå eller stå som det. Hvad mærker/sanser du? Hvad mon det barn kan fortæller/har brug for? Er der forskel på, hvad i hver især sanser og ser?