Din kreative online praksis!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
Advertisements

Styr forandring med kommunikation. Dette værktøj er til dig, som Står over for opgaven at skulle drive et forandringsprojekt Har ansvaret for et forandringsarbejde.
Hold gejsten - det motiverende frivilligmiljø. Hvad skaber motivation for en aktivitet/opgave? En oplevet følelse af;  Kontrol og forudsigelighed  Indflydelse.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Skriv tekster, der fænger – 7 tips der toptuner din rapport Rikke Dinnetz
1 Løsningsfokuseret tilgang Fremtidens mål Fortidens successer.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM 1 Ikon forklaringside 2 Udsend en alm. smsside 3 Tidsindstillet sms udsendelseside 5 Udsend en sms med billedmateriale.
Opgaver Opgaver: Opret en Webshop Værktøj: Online brugermanual på webshoppen samt udleveret materiale svarende til gennemgangen.
Sproglærer Lone Elbjørn - lærer Sprog : engelsk, tysk, fransk - Sprogkonsulent : Internationale dimension i sprogundervisningen.
Gode råd når du er på - op til og under PL. Agenda Pressearbejde op til PL: - Hvordan udnytter vi sammen vinduet op til PL? Pressearbejde under PL: -
P ROCEDURE K ONDITEST I C OLUMBUS L ABORATORIUM. Tjek kommunikation Kald Astronauterne i Columbus op via skype Tjek at astronauterne kan høre dig.
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
Din kreative online praksis! – del 2
At føre logbog Ida Marie Rasmussen 2016.
Sourcing via Jobindex.dk
Modul 2.
Fordybelse i et projekt
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
PowerPoint-skabelon Husk
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Antal besvarelser: 52.
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
Lektion 1A Formålet med denne lektion er at give eleverne et billede af Netwerk for at forberede dem på forløbet og på, hvor lang tid det varer, samt at.
Relationer på arbejdet.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Gymnasiernes samarbejde med eksterne læringsmiljøer
Læring gennem registrering og indberetning
Vidensbrønden Et interaktivt læringsgulv
Forberedelse til eksamen
1.09 Dokumentation.
Et godt samarbejde er en afgørende faktor for at skabe en værdiskabende byggeproces og opnå et vellykket byggeri. Dårligt samarbejde udpeges tit som årsag.
Adjunkt Hanne-Lene Hvid Dreesen
Dagens program Time: Arbejde med ide og pitch Time: Pitche for 2. K.
Google som læringsredskab
Senior IT Allerød
ÅRHUS AFDELING.
Historien om Ib Madsen er skrevet af: Mette Eike Neerlin
Den gode tone Lse.
Den Nationale Guideline for Organdonation
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Køreteknik.
Velkommen Dagens program.
Walt Disneys kreativitetsmodel
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
SUCCES MED SALG 1.
Akutberedskabet i Region Hovedstaden
Læs alt om det Microsoft Nyheder i SharePoint
Northwind Traders Hvem er vi?
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Knallertens udstyr.
Sådan bruger du præsentationen
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Præsentation af mad vafler
Hvordan kommer vi ind ad døren?
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Klubkommunikation – samspil mellem hjemmeside, SoMe og lokale medier
Hold dit NemID for dig selv
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Velkommen Dagens program.
Hvordan opnår vi bedre kommunikation og dermed trivsel?
BRUG FACEBOOK TIL AT SKABE STÆRKE, FRIVILLIGE FÆLLESSKABER
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Skabelon for billede til sociale medier
Værktøj 8: Supervision og sparring
Præsentationens transcript:

Din kreative online praksis! En del af Artcycling-forløbet Underviser: Journalist Troels Kølln for Cultura21 www.troelskolln.dk

De 3 ting, du kan forvente at lære Hvordan du kommunikerer klart, skarpt og engageret på nettet Hvordan du planlægger din kommunikation Hvordan du bruger Medium.com som platform

... plus det, I fortæller mig nu Foto: Green Dog

Medieverdenen i dag

Medieverdenen fremover?

Medielandskabet forandrer sig - hurtigere og hurtigere Få platforme, mange afsendere? Fra det vilde vesten til enkelte, enorme platforme Platformene og afsenderne bliver blandet sammen Fra skub til træk Fra morgenavis til webnyheder døgnet rundt Fra ugens tv-program til Netflix Fra hjemmesider til sociale medieportaler og apps Fra skolelærer-viden til demokratisk viden Fra stationært forbrug til mobil forbrug Fra bred viden til snæver viden

Konsekvenserne for dig 😃 Du kan nå ud til flere mennesker 🙌 Dit publikum vil være mere engageret 🤑 Du kan gøre det gratis (eller tæt på) 💪 Du har mere kontrol over, hvad du siger 😯 ... Men reaktionerne er mere uforudsigelige 🤔 Det er sværere at gennemskue 😓 Det kræver en større indsats

Fordele Ulemper Let at bruge Ikke udbredt i Danmark God at dele på sociale medier Ingen tekniske problemer Giver god læseoplevelse Let at bruge Du kan ikke styre designet selv Ingen individuelle løsninger Ikke udbredt i Danmark Fordele og ulemper ved blogplatformen Medium.com

Opret en konto på Medium.com Vælg ”sign up” i øverste højre hjørne Tilmeld med eksisterende konto fra Twitter, Google eller Facebook – eller brug din egen emailadresse. Førstnævnte er bedst, hvis du hurtigt og let vil oprette en konto samt ikke er god til at huske adgangskoder. Sidstnævnte er bedst, hvis du går op i ikke at dele flere personlige informationer på nettet end højest nødvendigt. Udfyld de vigtigste oplysninger på kontosiden - Profilbillede - Ændr dit ”handle” - Tjek email-indstillinger

Lav en synopsis, før du skriver Det er et værktøj til at samle tankerne Det udvikler dine observationer, argumenter, beskrivelser... Det hjælper dig til at fokusere din tekst

Skabelon: En simpel synopsis Hvad vil jeg fortælle? at… OBS. Du bør fortælle, at noget – ikke om noget. Hvorfor vil jeg fortælle det? Det vil jeg fortælle, fordi… Hvem skal læse teksten? Hvem er målgruppen? Hvad skal du være opmærksom på for at gøre teksten så klar for dem som muligt? Hvilken oplevelse skal læseren efterlades med? Hvad er formålet med din tekst? Hvad vil du opnå med den? Hvilke billeder vil være gode til at illustrere min historie? Hvordan kan du visuelt styrke din historie?

M.I.S. OPGAVER TIL NÆSTE GANG - Lav en synopsis - Find el. skriv en tekst, som vi lægger på Medium i næste uge