Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Opgaver Opgaver: Opret en Webshop Værktøj: Online brugermanual på webshoppen samt udleveret materiale svarende til gennemgangen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Opgaver Opgaver: Opret en Webshop Værktøj: Online brugermanual på webshoppen samt udleveret materiale svarende til gennemgangen."— Præsentationens transcript:

1 Opgaver Opgaver: Opret en Webshop Værktøj: Online brugermanual på webshoppen samt udleveret materiale svarende til gennemgangen.

2 Opsætning af butik 1.Vælg sprog: Dansk 2.Vælg tema (template) 3.Vælg farve på tema (template)

3 Tekstsider 1.Gå ind i tekstsiderne: Bestilling, betaling, fortrydelsesret, levering, personlige oplysninger og reklamationsret. 2.Tilret siderne så dit firmanavn står på dem (eller brug et fiktivt firmanavn) 3.Tilret teksterne, så de ser ud som du gerne vil have at dine kunder skal læse dem.

4 Tilføj e-mailadresse 1.Tilføj din e-mailadresse, så du får en e-mail når en kunde har oprettet en ordre i din butik.

5 Generelle indstillinger 1.Gå i generelle indstillinger og udfyld de felter som er relevante.

6 Produktkategori 1.Opret en produktkategori (eksempelvis halskæder) 2.Rediger produktkategorien

7 Opret produkt 1.Opret et produkt i den produktkategori som du har oprettet. 2.Rediger produktet: beskrivelse, pris og lager. 3.Indsæt et billede 4.Opret endnu et produkt og opret relateret produkt.

8 Lagerliste Klik på lagerliste og se de produkter som du har oprettet Sæt lager antal på et af produkterne til 0 så feltet bliver rødt (tid til at genbestille)

9 Enheder 1.Opret en enhed og navngiv den ”Par”

10 Fortrydelsesret Hvor lang fortrydelsesret har en kunde som har købt et produkt på en internetbutik.


Download ppt "Opgaver Opgaver: Opret en Webshop Værktøj: Online brugermanual på webshoppen samt udleveret materiale svarende til gennemgangen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google