Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Advertisements

Hjerterum og opsøgende funktion
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Unge på tværs flasher København, 31. marts Når uddannelsespålæg bliver et godt tilbud Uddannelsesstart - Til dig, der er på vej i en erhvervsuddannelse.
Naturfag på Social- og Sundhedsskolen
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Lærersamarbejdet Gruppe 1 Intro til erhvervsuddannelserne.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Ud af skolen – og hva’ så? UU Ringkøbing Fjord
Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Fortæl om din seneste succes i klasseværelset. Hvordan påvirker fraværet de klasser, du underviser?
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Infomøde for mentorerne Tirsdag d. 29. juni 2010 Kl –
Tilgivelse.
Genkendelse af rytmemønstre 1 Klik med musen eller tast højre-pil for at skifte til næste side. Bjørn Petersen genkendelse af rytmemønstre.
Instrumentgenkendelses-quiz #1
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
UNGDOMSSKOLEN HVIDOVRE Ungdomsskolen Hvidovre
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Dagens program – ugens program
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Modul 1 Rød løber (D). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
Resultater fra spørgeskemaundersøgelsen omkring børns mad- og bevægelsesvaner Gørløse Skole og Lille Lyngby Skole Statusseminar torsdag den.
Introduktion til første lektionsstudie. Uddannelsesplan.
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
FACE:IT. De næste 45 timer Niels og Carsten Historien bag FACE:IT Spejlneuroner Erfaringer med FACE:IT Idéudveksling Lidt flere erfaringer Afrunding.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
Stxstudentereksamen.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
STX Uddannelse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
SPS på ungdomsuddannelser
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
PROGRAM mandag den Kl.9:30-10:00
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Morale og dannelse i uddannelse
DEN GODE STIL.
Fastholdelse på uddannelserne – Indspark fra elever og bidrag fra LUU
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Læringslokomotivets forældresamarbejde
Velkommen til fagligt samspil
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
Hvem er du? Når alle er klar: Tryk på den karakter, du har valgt.
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Præsentationens transcript:

Hvorfor valgte jeg SOSU skolen? Jeg valgte SOSU skolen pga. jeg altid har villet være sygeplejerske, og jeg har hørt man kan blive sygeplejerske med SOSU-assistent uddannelsen.

De fysiske rammer Skolen er meget ny renoveret med helt nye klasse værelser, kantine, krea rum og fitnessrum. Jeg syntes skolen er meget flot med mange muligheder til sport, gode pauser og gode stole til de almindelige timer.

Hvordan var de elever, som var i gang med uddannelsen? Der kom to piger, som var i gang med grundforløb 2, og fortalte om at gå på skolen. De sagde begge to at grundforløb 1 var meget mere kedelig end grundforløb 2 pga. at i grundforløb 1 har de ikke valgt et bestemt område men det har de i grundforløb 2.

Den første dag Vi startede dagen ud med at spise morgenmad sammen med alle de andre elever. Derefter gik vi tilbage til klasseværelset og præsenteret os selv. Så skulle vi lave en opgave som gik ud på at finde forskellige steder på skolen, så vi lærte at finde rundt Derefter gik vi ned i et krea rum hvor vi skulle lave vores egne aktivitets spil, som vi dagen efter skulle spille. Efter det fik vi fri

Den anden dag Vi startede igen med at spise morgenmad sammen Efter det spillede vi hinandens spil i klassen Derefter skulle vi finde en makker, og så skulle vi skiftes til at køre hinanden rundt i kørestole Derefter skulle én af os have bind for øjnene og blive ført rundt på skolen Efter det lærte vi om hvad livskvaliteter vil sige, og så skulle vi tegne hvad vi lavede på en hverdag, og vurdere om vi havde meget livskvalitet Og så fik vi fri

Skolens formål Social & Sundhedsskolen, Herning har til formål at uddanne og efteruddanne personale inden for det social og sundheds- mæssige samt pædagogiske område efter gældende love og bekendtgørelser samt at sikre en uddannelseskvalitet, der tager højde for den fremtidige udvikling i samfundet.

Kunne du tænke dig at starte på uddannelsen? Jeg har næsten altid overvejet at gå der, så det var rart at høre lidt mere om og prøve at være der. Så jeg har den helt sikkert med i overvejelsen, men jeg er ikke sikker.