Abney Associates- Vaccination teori - kan internetkriminalitet udryddes? http://www.scmagazineuk.com/vaccination-theory--can-cyber-crime-be-eradicated/article/284964/

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kap. 14: Ufordringer og l ø sninger for den offentlige velf æ rdsservice Udfordringer L ø sninger Finansiering af Sundhedsv æ senet (SHV) Diskussion Sp.
Advertisements

Værktøj 3: Personlige og kollektive strategier Vi forebygger stress sammen.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. PengeSpillet (Arbejdshæftet: Viden om penge)
Hvad er værdien af ISO 9001? Og hvad er ændringerne i ISO 9001 og de øvrige ledelsesstandarder? Jesper Jerlang Standardiseringsdirektør.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Nytteindsats V/ Anne Riis.
Hvad skal I huske fra i dag! Viden, erfaringer, råd og redskaber.
Privat beskæftigelse under pres personer Aktuel mangel på arbejdskraft – Demografisk tab af arbejdsstyrke Offentlig finansieret beskæftigelse.
Sportsmedicinsk forberedelse af en toppræstation Læge Morten Storgaard Team Danmark.
Målgrupper for ressourceforløb Beskæftigelsesregion Midtjylland 13. juni 2014.
KNÆK KODEN Det samfundsfaglige område Opgaveformulering 2 – Danmarks økonomi.
Forretningsmodellering 2. Modul Foråret 2008 Nord LBP.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
FORNYELSESFONDEN - Fond til grøn omstilling og erhvervsmæssig fornyelse Lone Rosen,
© Ministeriet for Børn og Undervisning, marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde med Jan.
Svend Andersen, professor dr.theol. A A R H U S U N I V E R S I T E T CENTER FOR BIOETIK OG NANOETIK Etik i MTV.
Lineære funktioner og udviklingsforløb. Tillægsspørgsmål  Tillægsspørgsmål 1: En særlig linje er tangenten. Redegør for hvordan man bestemmer tangentligningen.
Persondata – kortlægning af skolens behandling
Alle anbringelsessteder Plejefamilier Private opholdssteder
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
”TOPKARAKTERER GIVER IKKE NØDVENDIGVIS DE BEDSTE LÆGER” - Allan Flyvbjerg & Charlotte ringsted på altinget.dk d Ny kvote 2 optagelse på medicin.
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Støtteberettigede græsarealer 2016
Hovedpointer – Kvalitetsrapport 2015/16
Voksenansvar for anbragte børn og unge Alarm- og pejlesystemer
Søfartslovgivning og skibsadministration
Forberedelse til eksamen
VVS-møde 2012 Aftræk Efter GR-A skal HMN som myndighed forhåndsgodkende vandret aftræk i kæde-, række- og dobbelthuse. Tidligere brug og placering.
Det gode møde i folkeskolen
Hvor mange traktorer er nødvendige? - en tommelfingerregel !
TømiddelHåndbogen.
Virksomhedsnavn Virksomhedens navn, adresse, www
Skriv ansøgning 10 gode råd.
Experians statistik over nyetablerede selskaber i 4. kvartal 2016
Det man ikke ser har man ikke ondt af
Lægge Procent til eller trække procent fra
Historien om Ib Madsen er skrevet af: Mette Eike Neerlin
Kursus for nye efterskoleledere
UDDANNELSE OG JOB 8. klasse
Daka Denmark A/S Hvorledes genanvendelsen af fosfor skubbes i gang
Niveau 2: Hypotesetestning
Opdatér dine programmer
HVEM ER VORES DIREKTØR Ebbe Petersen (50) var inden han blev direktør for BitRater Group chef for GovCERT i Forsvaret efterretningstjenesten, som han.
Opdatér dine programmer
Persondata Kursus for administrationsfolk 16/5
Køreteknik.
Samarbejdet mellem UU, Studievalg og eVejledning
Er KRAM en skam? Signild Vallgårda
Hvilke punkter vil jeg komme ind på?
Immunsystemet.
Livets Ord “Tag med sagtmodighed imod det ord, som er indplantet i jer, og som kan frelse jeres sjæle” September 2018.
RAR Sydjyllands indsatsområder Status på mangel og fordeling af arbejdskraftreserven Koordinationsforum Sydjylland – august 2018.
Nye forstander på efterskoler 2016
Skal vi ha’ lov til nye rammer?
Perspektivskifte Arbejdsmiljøloven Op
Skolebestyrelsesmøde
Dialog mod Vold som business-case
Unge med angst set fra et vejlederperspektiv
Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Danmarks Vejlederforening
Hvordan kommer vi ind ad døren?
Nøgletal på vejområdet
Hvad er meningen med dit liv?
Præsentation af 7. kl. Skoleåret 2019/20.
Debatten om den almene struktur Historik, statistik – og et kik i krystalkuglen Bjarne Zetterström.
Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”.
SWOT Analyse Styrker Svagheder Muligheder Trusler Potential
Vejbelysning – med og uden LED
Livets Ord Juni 2019 “I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer, og I skal være mine vidner.” Ap. G. 1, 8.
Vigtige opdateringer af din computer og mobil
Præsentationens transcript:

Abney Associates- Vaccination teori - kan internetkriminalitet udryddes? http://www.scmagazineuk.com/vaccination-theory--can-cyber-crime-be-eradicated/article/284964/

Abney Associates- Vaccination teori - kan internetkriminalitet udryddes? Hvis du har været i verden af informationssikkerhed for et stykke tid, har du sikkert set en artikel eller to sammenligne biologiske og computervirus, og foreslå måder efterligner biologiske Immunsystemet i verden af computere.   Mange af disse artikler se Immunsystemet fra et meget højt niveau synspunkt og analogien nedbryder temmelig hurtigt. En nylig foredrag af Guillaume Lovet og Axelle Apvrille på Black Hat Europa giver en meget dybtgående visning af det menneskelige immunsystem rammende og sammenligner alle de enkelte komponenter, herunder hvordan de sammenligne forskellige, specifikke sikkerhedsteknologier. Kort sagt, bruger kroppen et lagvist forsvar strategi (herunder både sortlistning og whitelisting påvisning teknikker) til at beskytte mod et forholdsvis begrænset antal mulige angreb. Som en række angreb mod computere er uendelig og malware ofte beskæftiger anti-analysis teknikker, er det langt vanskeligere at beskytte en computer end et menneske.

På den anden side biologiske virus har ikke økonomisk motivation eller truslen om forfølgelse – biologiske virus som en klasse af organismer vil fortsætte med at reproducere indtil der er ikke flere væsener forlod for at være værter.   Både biologiske og computervirus, hvis et tilstrækkeligt antal mennesker har modtaget vaccinationer for en given virus, kan det effektivt udrydde virus fordi den har alt for få tilsluttede værter at inficere. Vacciner er Lovet og Apvrilles papir, mest analogt anti-virus opdateringer, som de giver beskyttelse mod et begrænset antal specifikke, kendte trusler. Det anses generelt for at omkring 80 procent vaccination er nødvendig for besætning immunitet tærsklen skal opfyldes. Det er det punkt, hvor hele Fællesskabet opnår større immunitet når et tilstrækkeligt antal individer er beskyttet. Hvis du overveje kun at Windows økosystem separat, visse landestandarder kan kvalificeres som have opnået niveauet af dækning, men det er sandsynligt, at 80 procent ville omfatte personer, som ikke bruger opdateret produkter, eller dem, der regelmæssigt Deaktiver scanning. Der dæmper "vaccination" effektivitet betydeligt – derfor du ser stadig antikke malware indimellem gør runder. Vi vil i sidste ende er ikke blot i slutningen af en specifik virus, men alle malware. Det er usandsynligt, at hvis 80 procent bedste-use-case dækning blev opnået for alle kendt malware, de ville simpelthen forsvinde.

Registrerings rate af anti-virus alene er ikke høj nok til at betragtes som en universel vaccine, og hver dag kampen begynder any, som mere og mere malware er oprettet.   Heldigvis for os er med malware der et punkt af aftagende returnerer. Hvis det lykkes os at gøre det kollektivt for dyrt eller farligt for malware forfattere at få, hvad de er efter, de kan tage deres opmærksomhed til andre ulandenes bestræbelser. Desværre er der også et punkt af diminishing returns for enkeltpersoner og organisationer for at beskytte deres systemer. Hvor langt er disse punkter fra hinanden? Det kan være, at der er noget som en universel besætning immunitet tærskel for malware. I dette tilfælde ville der sandsynligvis tage form af afskrække et tilstrækkeligt antal malware forfattere enten færdigheder eller omkostninger, der kræves for at kompromittere maskiner. Hvad bliver tærskel punktet for computere? Betragtning af det stigende antal brud og malware varianter oprettet, er klart meget få computere tilstrækkeligt beskyttet mod let former for angreb. Det er usandsynligt målrettede angreb (især politisk motiveret dem) nogensinde går væk, som koster en langt mindre vigtigt anliggende at angriberne.

Read more about this article: Hvis at 80 procent inkluderet personer ved hjælp af både sortlistning og whitelisting og firewalls ud over avancerede anti-virus suiter, kan vi begynde at se en nedgang i malware tal eller mindst en langsommere vækst.   Det er unægtelig en ordentlig mundfuld, og jeg vil ikke råde nogen af os at holde vores åndedræt venter på den dag skal komme, men det bliver interessant at se, hvis dag nogensinde kommer, hvis malware forfattere flytter til grønnere græsgange. Read more about this article: https://getsatisfaction.com/abneyassociates http://www.slideboom.com/presentations/707135/Abney-Associates-Technology-Hong-Kong-Review--Commtouch-Q4-Internet-trusler-tendens-rapport-viser-eksponentiel-stigning-i-Android-Malware