Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Advertisements

Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Skolereformen i Greve - lad os sammen gøre en god skole bedre Møde i Samfund & Skole 30. oktober 2013.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Et væksthus for børn og voksne
Folkeskole-reformen August 2014.
På vej mod folkeskolereformen
DE TRE KLARE MÅL - REFORMEN  Folkeskolen skal udfordre alle eleverne, så de bliver så dygtige de kan.  Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældremøde X årgang.
Skolereformen Overordnede mål:
Reformmesse på Sofiendalskolen
Skolereform august 2014………………
Velkommen til valgmøde
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Folkeskolereform 2013 Hammerum Skole.
Folkeskolereformen på Kirkebakkeskolen Anette Leonhard
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Hvad skal folkeskolen? For det første skal folkeskolen udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. For det andet skal folkeskolen mindske.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Rosenlundskolen - på vej ind i folkeskolereformen
Folkeskolereformen - generel information
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Tre klare nationale mål
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
Inspiration til reformarbejdet
Den ny Folkeskolereform. MÅL 1) Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Folkeskolereformen Esbjerg kommune
Skolereform 2014 Hodsager Skole.
Velkommen - Informationsmøde om kommende skoleår.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Folkeskolereform 2014.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Skolereformen og ”FUF”
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
 Andelen af elever i den almindelige undervisning skal i 2015 være 96% af det samlede elevtal i FSK – mod 94,4% i dag.  Det svarer til ca elever,
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Et fagligt løft af folkeskolen.
O RIENTERINGSMØDE FOR KOMMENDE 0. KLASSE. D AGSORDEN Præsentation af Langsøskolen Fra børnehave til skole Ny på en skole Forventninger til forældresamarbejdet.
Samarbejdet mellem medarbejderne i skolen. Petersmindeskolen
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Informationsaften på den nye distriktsskole i Skovlunde.
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
Velkommen til Vestervangsskolen
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Sanne Lorentzen NLS Ledertræf, Island september 2012.
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Skolelederforeningens årsmøde 24. oktober 2013 v/adjungeret professor, tidl.kommunaldirektør Jens Christian Birch Hvor går ledelsen hen? fri agent Jens.
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Skolebestyrelsens arbejde Præsentation til forældremøde.
Nationale strategier | Folkeskolen | Vingsted 15. marts 2015
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Velkommen til informationsmøde for kommende 0. årgang Fællesskolen HMV Type Navn

Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup er kommunens mindste Fællesskole – folkeskole Et skoledistrikt som består af 3 lokalsamfund – ca 20 km på langs – der er bustransport 0. – 6. årgang. Der er p.t. 140 elever og Der er 19 pædagogiske medarbejdere i skole/SFO. Gennemsnitsalderen er 51 år. Børne – og juniorunivers indskolingsmodel 0. – 2. årgang Træd varsomt – her bliver mennesker til Læring i universer

Type Navn Folkeskolereformen - Folkeskolens kerneopgave: at danne og skabe trivsel og mulighed for læring og udvikling hos alle børn og unge Tre væsentlige mål for folkeskolen: 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater 3.Tilliden til og trivslen i folkeskolen skal styrkes blandt andet gennem respekt for professionel viden og praksis Mere tid betyder mere tid til at lære mere – god undervisning for ALLE elever Vigtig opgave at skolen justerer/tilretter i forhold til elever og forældre: møde de mange forskellige behov – der findes i elevgruppen de dygtige, der er gode til noget og har brug for hjælp til andet og de elever, som har udfordringer og vanskeligheder – og brug for støtte vi skaber rammer og struktur

Hvor skal vi hen du? Type Navn

- et positivt læringsmiljø – dygtige medarbejdere – som er nået langt på grund af det positive samarbejde - at være en del af et fællesskab – alle børn har krav på at være i et fællesskab hvor vi lærer, mens vi arbejder – fejl er velkomne – vi afprøver nye veje tydelige læringsmål, børnene skal vide, hvad der forventes af dem – konstruktiv feedback/response tydelighed fører til tryghed Positive – tilpas høje forventninger – motiverer og får barnet til at præstere, det man kan Alle elever kan lære, blive så dygtige, som de kan og nå deres mål – og acceptere forskellighed – alle har talent – ordene samarbejde og dialog har afgørende betydning Læringsmiljøet er kendetegnet ved: Alle skal udfordres – men ikke hele tiden på samme niveau og ikke på samme måde eller på samme tid Fokus på elevernes udvikling/progression snarere end deres niveau – alle elever kan rykke sig Type Navn

Dannelse og uddannelse - alle skal blive så dygtige, som de kan – læringens langsigtede mål Type Navn

indskolingsmodel Børneunivers – 0. – 2. årgang: 0. årgang starter som samlet hold frem til efterårsferien - evaluerer Derefter hold: kompetencehold i dansk Kompetencehold i matematik Stamhold: Idræt Kristendom N/T Billedkunst Musik Faglig fordybelse – skolens pædagogiske fokusområde Særligt vedr. engelsk Type Navn

Samarbejde – den åbne skole – forældresamarbejde (kontaktforældreråd) at være en god og attraktiv folkeskole – den lokale skole i distriktet møder forældre som engagerede og aktive medspillere i deres børns skoleliv Tværfagligt samarbejde matcher den tværfaglige tilgang, som Haderslev Reformen bygger på – barnet i centrum - alle styrkende relationer er sat ind overfor at give eleverne de bedste faglige og trivselsmæssige muligheder, Rådgivningsteam til rådighed Vi ”slipper” ikke - vi er der – vi understøtter/vi skaber sammenhænge, vi arbejder i team – vi holder møder og videndeler m.m. Pædagoger med i de 3 daginstitutioner Type Navn

Indskrivning – vi inviterer Indskrivning til den kommende 0. årgang er kommunalt fastsat til ugerne 2, 3 og 4 i Indskrivningen foregår elektronisk. Vi inviterer til ”indskrivningsarrangement” i uge 2 Klik på Digital indskrivning for at indskrive dit barn til skolestart. Det kræver NemID/digital signatur. Type Navn

Information Facebook: Vilstrup/ ?fref=ts Type Navn

Tak fordi I lyttede Type Navn