Scleroseforeningens ”kampsang”. Melodi: Marken er mejet …. 1. Nu skal I høre lidt nyt om Sclerosen. Topmoderne er de MS-ramtes ny struktur. Mange lokale.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lovlig sagsbehandling
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Wegeners Granulomatose Fysioterapeut Sisse Berner
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Ordentlig Julekort.
Forbrugerrådet, Settlementet og KFUM’s Sociale Arbejde byder velkommen til konferencen Overgældssætning udfordringer og løsninger •
Borgernes barrierer for brug af IT
Kaj Schmidt Nielsen Nørrebro Taekwondo Klub
Forædremøde den
Hvad vil det sige at leve i tro?
Opgaven jeg fik stillet
Nyt fra sekretariatet Mette Bryde Lind.
Bundlinje eller pæne marker kom i gang med reduceret jordbearbejdning.
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
Beretning for år 2001 Fremtiden.
Grizzly Dream – Din Hundemassør / ved Anette Englykke
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Høreforeningens netværksgrupper - Find vej i hørejunglen, med netværksgruppen som GPS –
Hvor der er fokus på klimaet.
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Dansk 1. klasse.
Go´morgen og velkommen Velkomst og præsentation Praktiske forhold Dagens program Formandsmøder – formål og værdi.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at jeg snarest åbner min nye topmoderne tandlægepraksis. Jeg anbefaler mig med alt til faget hørende, så kom trygt.
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Sådan skaber vi et kampagnekorps Baggrund Foreningen skal bruge flere frivillige til centrale og lokale events For fortsat at sikre midler til foreningens.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Relationer – Omgangstone
Hvordan får vi indflydelse på den lokale handicappolitik? Hvad gør vi sammen med DH ? Hvad gør vi selv ? Hvordan bruger vi bedst vores indflydelse i DH.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Llælædlf. Flere ka’ mere Spastikerforeningens økonomi skal styrkes. Spastikerforeningen vil være større Spastikerforeningen vil være mere synlig Spastikerforeningen.
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
KAN MAN GAMBLE SIT LIV VÆK? - En præsentation om gambling og ludomani Selvmord Arbejdsløshed Skilsmisse Løgn Sygdom Kriminalitet.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Hvordan klubber succesfuldt tiltrækker og fastholder sponsorer (Partnere) v/Kent Ewert.
1. Sangen om Larsen Her er en sang om en mand, der hed Larsen, det' ham man møder på gaden hver da', og han var tem'lig uheldig med livet, som han ellers.
Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en.
Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale.
Godkendt af bestyrelsen den 5. november 2015 Barnets perspektiv EGMONT FONDENS STRATEGI FOR BØRNE- OG UNGEINDDRAGELSE.
Årsmøde i Hjertemotion
RUNDT OM RØDHALSEN.
VELKOMMEN TIL HALVÅRSMØDET DEN 16. NOVEMBER 2016
Flere frivillige i foreningen
Kvinderne vi bygger verden
”I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” - Perspektiver på børne- og ungdomsidræt i.
Levnedsmiddelselskabet
Jeg lover Dig, min Gud, fordi Du satte min fod på frelsens klippe.
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
Onlinemøder DES, 11. september Lluis Armangué, Københavns Kommune
Susan Himmelblå Kære Susan med de himmelblå til lykke
Badmintonsportens hjælpetrænerkursus 1
Du, som har tændt millioner af stjerner
Gid jeres håb og jeres gode drømme
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
3 typer af aktive borger Ægte frivillige: drevet af medmenneskelighed – altruisme. - Dvs. at det gøre noget for nogen, som har behov for det, og hvor ”udbyttet”
Hvor ska vi sove i nat Som ramt af lynet Hun gør mig svimmel
Ind til dig igen Ansigt, øjne og et smil som ingen så
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Søren Banjomus Skillema-dinke-dinke-du, skillema-dinke-du
Livsuret Minderne smiler her, mens vi synger om det nu, der bli´r,
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Tekst: Herbert Andersen
Præsentationens transcript:

Scleroseforeningens ”kampsang”

Melodi: Marken er mejet …. 1. Nu skal I høre lidt nyt om Sclerosen. Topmoderne er de MS-ramtes ny struktur. Mange lokale har ladet sig vælge. Der er glæde li´ fra København og så til Struer. Formænd har sagt STOP. Nye har sagt TOP. Jeg vil gerne ta´ en tørn for ramte og for børn.

2. Kendt er den danske Scleroseforening for at være synlig - og bekendt med mangen lov. Finmasket netværk med udstrakt forgrening finder hurtigt frem til steder, hvor der er behov. Penge samles ind, intet går i svind. Derfor ske´r det år for år, at mange støtte får.

3. Penge bli´r skaffet ved aktiviteter. Gule ænder sættes ud og svømmer Rap om Kap. Mange vil køre en del kilometer, og som BON BOKS BOSSER vil de ta´ et vældigt nap. Jo – det er skam stort, hvad der bliver gjort. Også her de bække små bli´r til en større å.

4. Penge til forskning er altid til stede, og der er et stort budget, som styres vældig flot. Rådgivning gives til medlemmers glæde, altså en forening, som fungerer vældig godt. Trænes kan i Ry og en sjællandsk by. Der er også folk på post med lækker MS-kost.

5. Sangen må slutte, men det gør vi ikke. Vi vil fortsat bakke op om vores fælles sag. Håbe at forskernes knivskarpe blikke finder frem til løsningen, der hjælper os en dag. Tak til hver især, som vil hjælpe her. Løfter vi i samlet flok, vor indsats lykkes nok.

Forfattet af Knud Erik Aagaard Kristensen Holstebro, Lemvig og Struer