Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os TUP Lærergruppemøde den 17.11.11 © ZBC BusinessCenteret 2011.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Advertisements

1 Kommunikation i og fra gruppen MÅL: At gruppen og dens medlemmer bliver bevidste om deres måde at kommunikere på, samt dens betydning for gruppesamarbejdet.
Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
Verdensbilleder i renæssancen AT5 Argumentation - metode og teori.
1 Introduktion til kommunikation og samarbejde 2: Erfaringsudvekslings-Cafe Program: Portefølge Erfaringsudvekslingscafe Case aftaler i jeres nye semestergruppe.
”Nye veje til at motivere og aktivere de unge på arbejds- markedet”
Anvendt markedsføring Begrebet markedsføring var det første nye begreb I stødte på i faget for snart to år siden. Nu skal vi arbejde med den praktiske.
WORKSHOP 1C, DLF-kursus, Krogerup Højskole, den 19. oktober 2015.
Sanderumskolen og Odense Musikskole ”Vi skummer fløden og sætter musik til” et partnerskab i udfordringer… MARIANNE UBBE - SANDERUMSKOLEN – VÆDDELØBSVEJ.
” Du kan ikke lede andre, hvis du ikke kan lede dig selv” B. S. Christiansen FYNSK ERHVERV BUSINESS CHALLENGE GOLF 2016.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Rundt om stress Et dialogværktøj til hospitalspersonale Hvidovre Hospital Ledende lægesekretær Mie Kroll Udviklingskonsulent Pernille Scheuer.
UDDANNELSE ELEVERNE SKAL: LÆRE SÅ MEGET DE KAN I ALLE FAG OPLEVE ET UNDERVISNINGSMILJØ, DER GIVER LYST TIL FORDYBELSE OG ENGAGEMENT. VIDE, HVORDAN DE LÆRER.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Væksthus for netbaserede undervisning v. Robin Leutert og Camilla Nørgaard.
Skriftlighed Det fælles gods - præsentation af progressionsplan.
Den åbne innovative folkeskole
Februar 2017 PKU-konference
Forældre som en ressource i sprogarbejdet:
Velkommen til selvtræning
Instruktion til mødeledere
DUBU Superbrugerrollen
INTENSIV GRUPPEVEJLEDNING - et kursus på 8 dage
Læseløft Syd Samarbejde mellem faglærer ved Mad til Mennesker og læsevejleder Aktionslæringsforløb Instruktionsvideoen.
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Uddannelsesplanen.
Shampoo design Frugten signalere frugtduft
Bilag 2: Oversigt over forløbet
Da ulven endelig kom … Aabenraa maj 2007.
Bilag 1. Forandringsteori for projekt FVU fra A til Z
Et godt samarbejde er en afgørende faktor for at skabe en værdiskabende byggeproces og opnå et vellykket byggeri. Dårligt samarbejde udpeges tit som årsag.
Kommunikations-indsats for rammearkitekturen
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
45. Konflikthåndtering Indhold: Man får redskaber til at tackle konflikter med forældre på kanten, i en anerkende og nedtrappende facon. Du vil lære,
Anerkendende pædagogik
Affald i boligorganisationer v. Miljøchef Pia Vendelholt Christensen
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
FNs Verdensmål Hvad går de ud på? Hvorfor er de vigtige?
Præsentationsportfolio
Velkommen til Det gode Værtsskab v
- Fælles forståelse af kerneopgaven
En forhandling – to vindere
Walt Disneys kreativitetsmodel
Netværksmøder - Drejebog
Kommunikation - trykstil
Rum for uformel læring, 28. april 2011
STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ
WORKSHOP 5A – KURSER FOR FAGLÆRERE I LÆSEVEJLEDNING
Sådan bruger du præsentationen
Demokrati og medborgerskab
Tids- og procesplan 8.okt 15: Drøftelse på Lederforum i forhold til modeller og proces Nedsættelse af arbejdsgruppe, der skal udfolde modeller 29.okt.
Op dog, Sion, ser du ej sejrens palmestrø’de vej
Demokrati og medborgerskab
Brug din Powerpoint med omhu
MUNDTLIG FREMSTILLING
[klik og indsæt kommunenavn]
INDUSTRIENS LEAN-KØREKORT
CØ SMV – Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller i SMV’er
Danmarks Vejlederforening
Nøgletal på vejområdet
Indsatser, der virker 20 veje til at bruge mindre antibiotika
Kompetencespillet Dialog om behovet for udvikling af kompetencer til fremtidens digitale arbejdsliv Velkommen til……. Fortæl hvem der er kommet med ideen.
Velkommen Ny Studieordning fra efteråret 2019 Kort introduktion og oversigt i forhold til studieordning Princip fordeling for kliniske undervisnings.
Kommunikations-indsats for rammearkitekturen
Toksikologi med agenter – et forløb i matematik (og bioteknologi)
Værktøj 6: Omgangstone og kollegialitet
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
- A facilitated workshop , Bjerringbro Baggrund:
Præsentationens transcript:

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os TUP Lærergruppemøde den © ZBC BusinessCenteret 2011

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Transfercase fra ZBC i Ringsted: PUTAU Virksomhed: Næstved Parkvæsen © ZBC BusinessCenteret 2011

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os PUTAU: Personlig Udvikling Til Arbejde Uddannelse AMU-mål: PUTAU Målgruppe: ”De grønne mænd” – alle AMU-berettiget enten qua kort eller ingen uddannelse. Enkelte uddannet gartnere, tømrere eller anden håndværksmæssig uddannelse © ZBC BusinessCenteret 2011

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Drejebog for PUTAU – Næstved Parkvæsen 2011 Hold I. 5 dage fra kl , i Drivhuset Formål med forløbet: At gøre jer bevidste om jeres kompetencer - kort sagt ”Hvad er jeg god til?” At klæde jer på til fremtidens udfordringer – kort sagt ”Hvad skal jeg være i stand til at kunne i fremtiden?” At styrke jeres måde at kommunikere på – kort sagt ”Hvad er god kommunikation i Næstved Parkvæsen”? At styrke jeres teams – kort sagt ”Hvordan udnytter vi det, vi er gode til og styrker vores samarbejde?” © ZBC BusinessCenteret 2011

Lyst til at lære – Skabe lyst til at lære – Lyst til at lære fra os Transfer- Elementer i PUTAU-forløbet: - Velkomstprogram - Drejebog (alle ideer, overvejelser – alt fandt vej til denne så længe der var tale om IKKE-traditionelle metoder, værktøjer eller materialer) - INGEN Power Point - video og youtubeklip - konkret 2 grønne arealer i Næstved kommune - deltagerne skulle fysisk køre ud til arealerne - derefter arbejde ud fra 2 laminerede luftfotos af arealerne Opgaver i forløbet: Hvad kan arealerne bruges til? Hvad kan det beplantes med? Hvad koster det? Hvilke ressourcer har vi? Hvem skal på hvilke arb.opgaver? Hvem udarbejder en arb.plan? Læring via: Deltagerpræsentationer lavet af modeller af sand, græs, små huse og gynger m.m. som forslag til løsninger af opgaver i forløbet Deltagerne skulle forhandle sig frem til udvalgte løsninger blandt forslagene og deraf træne forhandlingsteknik og konflikthåndtering © ZBC BusinessCenteret 2011